In a baad moooood.

Ja det är jag nu. Har jag väl varit i stort sätt hela dagen. Men man kan ju inte sprudla varje dag inte!

Jobbet gick väl okej. Var rätt mycket folk ett tag men det funkade. Kom hem runt 21:30 nångång. Fick skjuts av Nadia och det var uppskattat, tack så mycket! Slapp gå hem i tokkylan i mörkret.

Vart raka spåret in i duschen så jag slipper tvätta håret imorgonkväll då det blir party. Får ingen ordning på det då det är nytvättad oså tar det en massa tid vilket jag inte kommer ha över imorgon. Jobbar nämligen 10-20 ungefär och därefter ska jag hem till Kate på halloween/inflyttningsfest. Har dock ingen utklädnad så jag måste försöka slå ihop några egna idéer och rota fram nåt skrot ur garderoben som kanske kan funka. Nåväl, jag hoppas jag kommer in ändå ;) Även om min biljett till inbjudan var utklädnad. Hehe.

Just nu ligger jag i sängen med en kurrande katt bredvid mig. Mys!! Karln är ute på utsvävningar ikväll och det kan han gott och väl vara. Har ändå ingen lust att umgås med någon nu. Måste försöka få någon sömn så jag orkar morgondagen. Ska upp om 8 timmar ungefär och här ligger jag. Pigg som en nötkärna.

Ska slå på andra avenyn eftersom jag inte sett dom som kom ut i söndags. Hare bra!

Sluta tjaffsa om småsaker hela jävla tiden. Jag blir tokig på dig!! Du bara vänder och vrider på saker hela tiden. Bara för att ha nåt å vara sur över liksom. Barnsligt...

Är det inte det ena...

Så är det det andra.

Jo jag tackar. Telefonen har gått i högvarv hela morgonen när jag har försökt sova. Var det inte jobbet som ringde och tjatade om att man kunde komma tidigare, som vanligt, så var det pappa som hade lite planer.

Så nu sitter jag här och är skittrött idag igen. Hinner inte ta en kopp kaffe heller eftersom pappa kommer snart. Åh jag orkar inte vara såhär trött. Också ska jag jobba hela kvällen också from klockan 13. Var egentligen från klockan 16, men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. Är ju ingen jobbig tid egentligen, men när man är såhär slö så är fan allt jobbigt :p Och pengar behöver jag ju så...

Snöar gör det ute också. Så jag anar tusen minusgrader. Ingen bra dag idag minsann.

Tröttast...

Konstigt nog är jag jävligt trött idag. Alldeles utslagen.

Begravningen var väldigt väldigt fin. Men ack så sorgligt det är. Tror inte ett öga var tort under hela ceremonin. Ingen av oss tjejer kunde hålla oss ifrån tårar heller. Det är sjuk att det kan påverka en så pass mycket, även om man inte känner personen som dött. Man känner med de anhöriga. Sångerna klarade vi oss igenom utan att bryta ihop när vi såg alla gråta. Frun till han som dog satt såklart längst fram med sina två söner som var i kanske 5 och 14 års åldern. Usch, vad jag lider med dom. Jag skänker en tanke till er.

Det var värst när alla skulle gå fram till kistan och ta avsked. Då vart det överkänsligt. Men men, nu ska vi inte prata om sånna här tråkiga saker mer! Det känns bra att vi sjöng. En god gärning i det hela.

På begravningskaffet gick vi in och sjöng den sista låten och därefter fick vi gå. Då kom farfar och hämtade mig och sedan for vi ut till dom i kvissleby. Käkade middag och surrade på ett bra tag. Sedan fick jag skjuts hem igen :) Nu sitter jag här och är dödstrött som sagt. Simon han är inte piggare han heller. Så nu blir det väl en film att somna till i vanlig ordning...

Godnatt.


Tandoori.

Gårdagen vart lång. Verkligen lång. Vi sjöng från 13 till 18 ungefär med en minimal fikapaus vid halv tre tiden. Därefter gick vi alla till tandoorihouse och käkade. Underbart gott. Satt och surrade till klockan vart 21 ungefär och därefter hängde jag med Johanna till Nadia i stan där vi tog en shot eftersom vi planerade utgång. Senare bar det av till en Anna och sedan krogen. Vart en in och ut sväng på Svenssons för där var det dött. Gick vidare till O'learys där vi skiljdes åt och jag mötte Lisa och hennes väninnor. Kostade på mig ett par öl och sedan kom Simon och hämtade mig. Han vart väl inte så imponerad av att kliva upp mitt i natten och komma men snäll som han var gjorde han det. Ingen tvingade han, faktiskt. Så, det var min dag i korta drag.

Nu ska jag iväg och sjuga på en begravning med tjejerna. Mindre roligt. Men eftersom frun till han som dött hade önskat våran lilla kör så ställer vi självklart upp. Tur att det inte är någon man känner som dött. Det hade jag aldrig klarat av.

Efter begravningen ska jag åka ut till farmor och farfar och käka middag. Blir till att ta bussen idag eftersom det är glashalt ute och jag har inga vinterdäck på (bra där!). Vinterdäcken är ute hos pappa men jag vågar inte köra dit med mina sliriga däck heller.

Dags att gå. Hej.

Heldag med tjejerna.

Halloj!

Nu ska jag strax iväg och träffa sångtjejerna plus körledaren. Vi ska ha en så kallad "heldag" tillsammans. Repa en massa och sedan blir det middag eller eventuellt bio? Är iaf vad jag har hört. Var inte där sist nämligen. Ska bli riktigt trevligt att göra detta för omväxlings skull! Vad som händer senare ikväll visar sig.

Vi hörs!

Pain.

Ligger i sängen nu och ska återigen slå på en film att somna till. Men inatt kan det bli problem med att somna eftersom jag har jobbat = att jag får äcklig värk i mina ben/knän. Sen har jag även fått en massa problem med nacken, mer än förrut. Hua, "stackars mig". Men det är aldrig roligt med värk.

Godnatt.

Inte för att låta som någon skönhetstipsare...

Men något som är bland det skönaste jag vet är när man har tvättat ansiktet med djuprengörande medel och smörjt in sig med ansiktskräm efteråt. Det gör jag varje kväll nuförtiden. Det har liksom blivit som en tvångstanke. Får rejäl ångest om jag inte tvättar av mig och det kan ju faktiskt vara en bra sak. Jag använder mig av en garnier-serie till budgetpris.



Nu är det dags för en film i sängen. Godnatt.

Nu har man mycket att göra...

Vad har du för TV-kanaler? En hel del faktiskt. Dom jag behöver så att säga.

Har du åkt moped någon gång? Hörrdu! Jag har ägt en. HAHA.

Har du busringt någon gång? Vem har inte det?

Har du fått felparkeringsböter? 2 ggr. Lapplisejävlar måste vara bland dom mest hatade människorna.

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Inte en chans.

Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Thailandet.

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Family guy och Simpsons.

Kan du alla orden i nationalsången?
Njet.

Badkar eller duschkabin? Jag har badkar.

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Öhm... Ingen aning.

Chips eller popcorn? Chirreee.

Vilken färg på läppstift använder du? När jag väl använder det är det knallrött.

Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin. Färskpressad.

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Ute och åt, vadå på restaurang? Annars var det väl Natalie när vi lunchade på barista.

Favoritchoklad? Hemmagjorda chokladbollar!

När röstade du senast? Beror på vad du menar för röstning. Menar du riksdagsvalet eller vad det kallas har jag inte röstat yet.

När åt du en hemodlad tomat sist? Har jag nånsin ätit det mån tro? Vet iaf ej.

Har du vunnit en prispokal någon gång? Jag vinner ju knappt 10 kr på en tialott. Så, nej. Inte vad jag kan minnas.

Klarar du att tanka själv? Ja, hur svårt är det? Öppna tanklocket, sätt i kortet (eller hur du nu föredrar att betala) och sedan in med pumpen i tankhålet. Avancerat va?

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
Onej. Men man har väl varit bra sugen nångång.

Pepsi eller Coca Cola? Coca cola.

Vad var det senaste du handlade?
Pyssel till mina inbjudningskort.

Har du kräkts offentligt? Har nog hänt. Ja inte bland folk men ute.

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Mjaaee, tveksamt.

Har du ringt något betalnummer? Alla nummer kostar ju? Doh.

Kan man vara vän med sitt ex?
Ja verkligen.

När besökte du ett sjukhus senast?
En månad sen, typ.

Hade du mycket hår som liten bebis?
Nope, flintis.

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? "... Välkommen till röstbrevlådan"

Vad har du i din väska?
Tusentals saker. Plånbok, almenacka, snus, nycklar, läppglans, papper, tuggummi osv.

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Näe. Läser bloggar? 

Vad är du tacksam för idag?
Mycket.

Not sure I understand.

*Nynnar*

Hur mår ni då? Jag mår bara fint. Trots att jag var dödstrött imorse när jag vaknade så bestämde jag mig för att kliva upp så man har en chans att vända på dygnet (ja, det har börjat svikta igen). Iofs var det inte speciellt tidigt jag klev upp ändå.

Anywho, Simon ligger fortfarande och sover(!!) Han som alltid brukar vara uppe långt före mig. Vettetusan vad som flugit i honom. Vaknar han inte snart så får jag ta och banka liv i han. Måste ju göra något åt dagen! Han har ju lov denna veckan. Jag ska iaf ner på staden och in på bokhandeln och köpa diverse saker som jag ska göra inbjudningskort av. Haha, ja jag slår på stort jag! Har nog aldrig varit så seriös någon gång. Frågan är bara vilka man ska bjuda? Har ett x antal som jag är helt säker på, men sen är det några som hänger löst också ;) Haha.

En sak är ju lite tråkigt och det är ju att jag jobbar med många av mina vänner som jag vill bjuda. Och man kan ju inte slå igen jobbet den dagen heller ;p Jag själv vet inte ens om jag jobbar då men jag ska se till att få ledigt, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Men iaf, får väl bjuda folket ändå och så får man komma senare eller så...

Sluttjatat. Antar att ni börjar bli less på detta tjat.

Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och sedan väcka Simon.


Städning.

Dagen har jag spenderat på städning. Mer eller mindre. Nån måste ju göra det :p Jag är lite småpedantisk men samtidigt inte. Jag klarar inte av om det står ett glas för mycket framme. Eller om det ligger brödsmulor på bordet. Men nu är det relativt rent i lägenheten. Diskhon är tömd, golven är dammsugade samt skurade, borden är rengjorda och sängen är renbäddad. Det enda som återstår är att gå ut med soporna och att storhandla! Det har börjat eka i kylskåpet. Kul att veta?

Jag har spanat runt lite på olika hemsidor efter en klänning. Vill ha något lite extra till min födelsedag nämligen. Vägrar att köpa nåt på gina eller h&m eftersom jag förmodligen då kommer gå klädd som alla andra. That's not fun. Har hittat en fin och relativt enkel på nelly.com. Inte speciellt dyr heller. Tyvärr är jag alltid skeptisk till att köpa kläder över nätet. Storlekar och färg och sånt blir inte alltid rättvist. Har ni tips på någon bra sida så skriv gärna en kommentar. Är ju inte så inne i detdär.

Det är ju ett bra tag kvar till dagen till ära men jag ska snart göra i ordning inbjudningarna så att folk kan planera om dom vill komma. Med tanke på att det är en rätt dum helg att ha fest på. Men så är det ibland, denna gång har jag inte så mycket att välja på :)

Simon är borta hos pappa och målar och lär nog bli där ett bra tag till antar jag. Men jag tänker inte åka och handla utan han :p Gillar inte det jag. Konstigt nog.

Vi hörs.



Krogliv.

Ja, en sak är ju säker. Det är att man egentligen borde undvika att aggera chaufför. Även om det bara handlar åt en person och kanske är det till och med din partner? Huvaligen vad det kan uppstå irritation i sånna fall.

Hämtade nämligen Simon inatt efter krogen. En packad Simon. I don't blame him for that, jag brukar också vara full. Men när man är så packad som man knappt kan stå på benen, upprepar saker i en slöddrande stämma, och är alltmänt full. Då är man inte så poppis hos mig iaf :p Men vad gör man inte för sin partner?

Däremot fick han sova ensam i vår säng och jag la mig i mitt gamla rum. Efter några armar i ansiktet och otrevligt sömn-pratande fick jag nämligen nog. Do you blame me?

Nåväl. Idag är han nykter och har bett om ursäkt för sitt betéende. Men sånt är livet! Nu vet man ju bad man bör undvika. Haha.

Hej.

En tråkig lördag.

Det är lördag. Jag ser på sing-a-long? Jävligt tråkigt. Simon är på party. Jag är sugen på chokladbollar men har inte ingredienserna. VAD FAN SKA MAN GÖRA?

Åhh.

Sist men inte minst.

Ja eftersom att utgången inte blev av så var det bara att styra upp annat. Skrev ett sms till Lisa (min tremänning) och frågade vad hon hade på tapeten. Så hon ringde upp och bjöd bort mig till henne. Så det är så det får bli. Vi ska sitta där och surra och eventuellt ta ett glas vin :) Låter också trevligt tycker jag.

Just nu sitter jag och smuttar på en jäger och ser dum ut. Sitter här uppsminkad och redo för utgång men så blir det ju inte. Var verkligen sugen på det, men men...

Aja, förhoppningsvis var detta det sista inlägget för ikväll.

Ciao.

Okej då.

Bara för att jag har tråkigt så kan jag bjuda på ett inlägg.

Har jobbat 2 dagar nu. Dagspass = skönt. Idag kom jag hem vid halv fem och sedan dess har jag till och med haft främmande! En kort visit av Mattan och hennes Per. Long time no see är ju bara förnamnet! Så det var trevligt.

Nu sitter jag här i morgonrocken med en tv-spelande karl bredvid mig och funderar på vad som egentligen står på schemat ikväll? Jag och Natalie har ju planerat sen en vecka tillbaka att det är utgång som gäller, men jag har inte hört nåt ifrån henne idag. Eller ja inte sen igår morse då hon åkte till jobbet faktiskt :p Men faktum är ju att hon jobbar just nu och slutar även också nu så jag hoppas jag får ett samtal inom kort som visar vart kvällen bär. Eller brister?

Trots att jag absolut inte egentligen har råd att gå ut så vill jag. Det var längesedan jag var ut på en "riktig" helg. Nu är det ju till och med löningshelg. Som sagt, vi får se! Och jag är ledig i helgen :)

Ses!

Edit:
Nä, det brast!!!! Vad ska jag hitta på nu då?

Såräja...

Internet is working. Men jag orkar ej blogga något vidare mycket. Satteeeeeeee, vi hörs.

Snow...

Med RHCP kan vara jordens bästa låt, enligt mig. Blir aldrig less på den.

Nåväl. Long time no see. Har lite strul med internet hemma satte. Är hos Natalie nu och passar på att uppdatera er lite om vad som sker.

Ska snart iväg till min mor och äta middag och dricka smultronvin. Längesen jag och Natalie var ut på en pubrunda så det är väl det som sker ikväll. Lär inte vara en käft ute pga att ingen har pengar i guess? Löning är ju på fredag så. Nåväl, det blir lugnt eftersom båda jobbar imorgon. Men trevligt iaf.

Simon åkte till Gävle igår på jobb och blir där till torsdag/fredag. Så jag måste ju underhålla mig med annat.

Nu börjar jag bli less på dethär tangentbordet. Vi hörs!

Fortsätt kommentera om förra inlägget om ni är intresserade.

Det här med att fylla 20...

Ja, enligt mig är det ju faktiskt lite "större" än resterande födelsedagar. Och snart är det ju min tur. Jag har velat en längre tid fram och tillbaka på vad f*n jag ska hitta på. Fest i lägenheten känns inte så jäkla aktuellt. Det är litet och grannarna blir skogstokiga.

Har funderat på om man ska dra en kryssning med sina närmaste kompisar osv. Men då blir det ju en massa kostnader för var och en osv.

Nu däremot har jag fått ett riktigt frestande "erbjudande". Min snälla mamma har nämligen hört sig för om lite lokaler och så. Och tydligen har hon fått tag i en bra lokal som ligger mitt i stan där jag får hyra billigt. Där inne finns anställd personal som serverar i baren och alkoholen är såklart billigare. 20 kr för en öl eller 40 kr för en drink, till exempel, något i den stilen.

Såklart finns det ju alltid nackdelar. Som de flesta av mina vänner vet så fyller jag ju år den 22 december vilket inte är det mest passande datumet för fest kanske. Men nu är det så att om jag ska hyra den här lokalen så måste jag ha festen helgen innan jag fyller år (alltså den 20e typ), eftersom dom ska slå igen stället sedan.

Så min fråga till mina vänner är om ni tycker det låter som en bra idé? Ni som blir bjudna kommer alltså inte att behöva betala något inträde, utan enbart stå för er egen alkohol i baren eftersom det självklart inte är tillåtet att ta med sig eget (man tar ju inte med sig eget vin när man äter på restaurang, eller hur?) Ni kan ju höra av er till mig personligen så jag vet om jag ska boka. Det känns inte roligt att boka upp något och betala och sedan visar det sig att ingen är intresserad om ni förstår vad jag menar? :p Vi funderar även på om vi ska bjuda på någon form utav middag (också kostnadsfritt såklart).

Kram och hej.

Tröttast ever.

Längesen jag var såhär trött. Nu ska jag soooooooooooova...

Hörs någon dag.

Ingen rubrik.

Älskling ♥

Bussåkning.

Ja tänka sig. Idag ska jag åka buss för första gången sedan studenten(?) Ni får kalla mig bortskämd. Nej men förrut åkte jag alltid buss till skolan och så även om jag hade bil. Men i sommar har det ju inte riktigt funkat så eftersom jag bott ute i buschen. Men idag, även fast bilen står parkerad utanför huset, så ska jag ta bussen. Finns ingen anledning till att ta bilen om man bara ska in till stan. Tycker jag.

Ska möta Sandra på bussen också. Vi ska ner på stan och ta en fika. Är riktigt kaffesugen och har inte kunnat göra i ordning det här hemma eftersom kaffefiltren är tvärslut. Så det är väl det som står på schemat. Är sugen på att shoppa något också men tja, vi får väl se om något faller mig i smaken denna gång.

Eftersom det spöregnar ute och jag inte har någon huva på min jacka och inget paraply (kanske dags att införskaffa ett?) så tänker jag tjuvlåna Simons jacka. Den ser bra mycket mer inbjudande ut.

Jamen vi hörs då.

En lång dag...

Denna dag har minst sagt känts lång. Det "nya jobbet" eller vad man ska kalla det var riktigt soft. Ja, alltså, jag vet inte hur jag ska förklara det men jag ska hjälpa till på dethär stället lite ibland bara. Ska höra med af om det finns någon slags möjlighet till nån form av praktik där. Bara för att få meriter och erfarenheter ungefär, och ha något att göra på dagarna när jag inte är på mitt andra jobb. Invecklat. Det är ju bara en liten smyckesaffär som bara har 2 anställda, ägaren (Simons mamma) och någon till som jag inte hunnit träffa än. Så dom kan ju inte direkt anställa mig, eftersom jag inte behövs. Haha. Men jaja, som sagt, det är skönt att bara strosa runt där och hjälpa till för kul skull. Och lära mig saker förståss :) Man kan säga att jag är där eftersom jag inte har nåt annat för mig :p Fast samtidigt är jag ju snäll som hjälper till bara för att :D

Kom iaf dit vid 11 och då visade Simons mamma mig hur man byter batterier på olika ur. Pillerjobb! Jag som knappt har något tålamod. Haha. Sen så satte vi oss i fikarummet och drack kaffe och surrade på och sedan kom det ju någon kund då och då såklart. Prismärkte lite och sedan är det lunchstäng mellan 13-14 så då gick vi och köpte mat. Jag köpte en sallad på nåt café och huga vad god den var. Men ångrade bittert att jag tog vitlökssås för den smakade alldeles för mycket vitlök. Jaja, sedan ägnade jag resten av dagen åt inventering. Höll på med det i många timmar kändes det som och det vart inte klart på låååånga vägar. Finns ju tusen olika saker där. För er som har småbarn kan jag rekomendera den här affärn starkt eftersom dom säljer jättefina saker och kläder ifrån märket Lundmyr af sweden eller vad det nu heter :) Och jättemycket nallar och gosedjur från märket Bukowski. Självklart finns jättemycket fina smycken, samt ljus och annat kraffs. William fyller ju 2 år snart så man kanske ska satsa på nåt därifrån ;D

Det stängde vid 18 och då var jag kvar så vi åkte ut till Simons familj och käkade middag och kom hem för ett par timmar sen. Simon har gått och lagt sig och här sitter jag och ska snart gå och lägga mig jag också. Imorgon är jag ledig men måste ändå fixa med en massa saker känns det som.

Just jaa, fick jättefina örhängen också av Simons mamma från butiken. Två par i silver. Det tackar vi för! :)

Vi höörrrs.

Cookie without dough.

Har inte skrivit på ett par dagar men vad gör det? Har inte så mycket på hjärtat nu heller så.

Ska iväg och jobba nu. Fast inte på mitt "vanliga" jobb, utan i en smyckesaffär hos en jag känner. Roligt va? Yes. Vet inte riktigt hur länge jag ska jobba men jag tror det blir tills det stänger, alltså till 18.

Igår köpte jag B&J:s cookie dough, men dom hade nog glömt doughen. Var inte många bitar i den iaf. Besvikelse.

Vi hörs.


Numera stadsbo.

Bonjour!

Ja, vad ska man säga? Nu är man stadsbo igen. Jag och Simon flyttade in idag, till mammas och min lägenhet alltså. Mamma bor ju hos sin karl mestadels så ännu en gång känns det som vårat eget. Men ärligt talat skulle jag inte ha något emot om mamma fick för sig att flytta hit på heltid. Hehe. Jag tycker ju om henne jag.

Blev till att kliva upp i någorlunda tid imorse och påbörja storstädning av huset i björkön. Det tog ju sin lilla tid. Hade en packning som hette duga att ta med mig hem iaf. Jag åkte tidigare till stan eftersom jag skulle sjunga med tjejerna så Simon fick ta med sig kissemissen och lika bra var väl det. Hade gjort ont i hjärtat på mig att höra han jama hela vägen hem :( Men jag har ändå ont i hjärtat av att jag tvingas ha han i en lägenhet nu. Men hittils har det varit lugnt. Han har sovit och kelat med mig. Naw. Förstår inte hur man kan älska ett djur så mycket egentligen. Eller jo det gör jag såklart, men jaja.

När jag kom hem så gick jag och Simon ner på ica och handlade lite välbehövliga saker. Känns underbart att kunna till affären. haha. På björkön var det ju 1 mil till närmaste affär och den stängde ju 20. Ja jag trivs iaf redan! Har ju trots allt varit stadsbo hela mitt liv, men man ställer om sig rätt fort ändå. Men en sak är säker och det är att jag kommer sakna sängen på björkön. Också soffan och stortv:n såklart. Men alla resor fram och tillbaka känns som en ren befrielse att slippa. Hualigen! Kostnaderna mm. Jaja, ni fattar att jag är glad.

Mina pojkar (Simon & katten) sover för fullt och här sitter jag. Överväger att slå på ett andra aveny-avsnitt men då blir man väl fast och kommer inte i sängen förrns sent.

Ja, vi hörs då.

Jaha?

Klockan är knappt halv elva och jag är redan hemma ifrån festen. Varför kanske ni frågar er och det ska jag svara på. För det första är jag sjukt trött. För det andra har jag svinigt ont i magen. Och för det tredje så var jag helt enkelt inte på partyhumör...

Förrut var jag jättepeppad för partaj men det dog av ganska snabbt. Jag vet, jag är tråkig. Jag som used to be partypinglan nummer 1. Men har man ont i magen så man knappt kan dricka en ramlösa så är det inte skoj. Jag valde därför att åka hem eftersom jag anser att det inte var någon idé att vara kvar. Visst kan man ha kul utan alkohol i kroppen, men med mitt "nere-humör" gjorde jag knappast någon annan på bra humör. Känns jävligt kasst att ja slösade 250 kronor i onödan. Men buffén var jättegod iaf :)

Simon stannade kvar and i don't blame him. Klart han ska vara kvar och ha roligt så länge han vill. Han har ju också betalat dyra pengar. Visst måste jag erkänna att det hade varit mycket mysigare om han hade följt med hem och myst med mig men nu ska han få ha roligt...

Jag känner mig så dum bara. 

Jaja, imorgon ska man ju inte sova bort halva dagen iaf för då är det städning på hög nivå. Om jag är taggad? Nja, inte ett dugg faktiskt.
En full Simon och en oseriös jag.




Inga framsteg på klädfronten.

Jag och Simon for iväg på birsta city förrut för ett nytt försök till min garderob. Och av rubriken att tyda så förstår ni kanske att det inte vart någon succé. Återigen kom jag hem med lite mer smink, samt ett par örhängen. Jag är besviken på utbudet ;p Allt ser likadant ut nu för tiden...

Klockan är bara snart 14 och vi ska inte iväg på partyt förrns 18. Jag vill börja dona med utseendet men det känns ju lite väl tidigt för det va? Japp.

Får väl se vad tiden fördrivs med. Hej.

Lördag!

Det är lördag och jag kliver upp 08:20. Det är ju inte riktigt klokt skulle jag nästan vilja påstå. Jag som vanligtvis älskar att sova. Kommer ju vara dötrött ikväll när det är party som gäller. Måste nog ta en powernap senare om jag ska orka.

Appropå party. Jag var på stan halva dagen igår och försökte hitta något fint att ha på mig, men icke. Hittade verkligen nada. Så det enda som fick följa med mig hem var smink, eftersom det är tvärslut i min necessär. Får se om jag eventuellt gör ett nytt försök på klädfronten idag. Men det känns ju nästan lite lönlöst.

Och bara för att skriva något mer så kan jag ju ta och hälsa att man aldrig slutar förvånas utav folk i sin omgivning. Är det inte det ena, är det det andra. Verkligen. Det finns tydligen ingen gräns på hur lågt man kan sjunka...

Ha en bra dag!

Jo, hallå.

Värdelös rubrik, som vanligt.

Vaknade relativt tidigt imorse med tanke på att jag la mig senare än vanligt yesterday. Imponerande. Dessväre var det tråkigt att kliva upp idag för det finns ingen god frukost i kylen så jag avstår nog helt. Ska ju iväg på stan later on, så jag hoppas på en fika då istället. Yes i do.

Staden skall gås på med Natalie. Men hon ville inte gå förrns runt 13-tiden och jag börjar ju jobba 16 :o Jaja, vi får se hur det slutar. Ska väl dra på mig dagens makeup och sedan födriva tid på något vis. Mitt hår bör tvättas big time, men det får vänta tills ikväll eftersom jag ändå ska springa omkring på jobbet och svettas. FRÄÄÄÄÄÄÄSCH.

Vi hörs på.

Ja, då var den dagen över...

Det gick ju fort. Klev upp runt tio, satte mig i soffan, åt frukost, sminkade mig och for iväg till pappa. Umgicks med han ett tag och sedan for vi och hämtade min brorsa. Åkte och köpte chinese-food som vi åt. Sedan bar det av till jobbet!

Grymt mycket folk har det varit och jag har inte suttit en endaste sekund. Men det gick fort iaf och vi blev färdiga i relativt bra tid. Nu är jag hemma och är trött. Känns som att jag inte kommer vara lika pigg imorgonbitti but i have to! Ska nämligen in till staden för lite shopping och därefter blir det jobb, igen. Sen är jag ledig i helgen!

Min bror har lite roliga saker för sig. Det kanske låter lite internt men dom som känner han förstår varför jag skrattade så mycket åt det. Iaf så ska han ut på prao nu också hade läraren frågat:

"Simon, vad vill du praoa med nu då?"
Och så svarar han:
"Pappa funderar!"

Haha, jag dog iaf när jag fick höra det.

Nu ska jag dona lite och sedan blir det sängen. Hörs!

Generation fett och chokladbollar.

Ja, snart är det generation fett och det måste man ju nästan se. Helt bedrövligt hur folk kan se ut ju. På tal om det så glömde jag nämna att jag gjorde i ordning chokladbollar förrut efter matten, fick ett extremt sötsug alltså. Har inte gjort chokladisar på hur många år som helst. Dock vart dom inte lika goda som jag förväntat mig. Hur kan man misslyckas med chokladbollar? Hua.

Har nyss tvättat fejjan med dom underbara produkterna och Simon slocknade precis bredvid mig. Jag känner mig också lite halvtrött faktiskt. Har sovit som en gudinna dom senaste 2 nätterna och hoppas på en till sån natt. Har börjat vända tillbaka dygnet riktigt nu och det är skönt.

Näe, nu börjar det. Hörs imorgon eller nåt och då hoppas jag på lite mer positiva kommentarer ifrån er! :)

Teeeve.

Tv:n står på i högsta hugg och nu är det bonde söker fru. Jävligt roligt program, hmrf. Men det finns ju fan inget annat att se ändå. Maten vart iaf suuuupergod och jag har nog lite skills i matlagning ändå. Fniss.

Anonym: Hahah, du läser ju mellan raderna. Hua, bittra människor är bland det värsta jag vet. Det minsta du kan göra är väl att stå för vem du är? Löjligt :p

Nu ska jag fortsätta se på tv och jag tänker även fortsätta skriva exakt vad jag känner för här i bloggen. Alla som blir uttråkade hänvisas härifrån.

Puss så länge.










Fil och banana.

Har inte lyckats åstadkommit något roligt idag. Men alla dagar kan ju inte vara roliga, i guess. Simons förslag var (han ringde) ; Att klippa gräset, kratta, sova eller göra i ordning mat till han kom hem. Det sistnämnade kan jag gå med på men eftersom jag redan är uttråkad så vill jag ju inte hitta på nåt ännu tråkigare? Höhö. Jag städar ju huset var och varannan dag så utearbetet får karln sköta. Det är ingen ursäkt att han jobbar på dagarna för jag jobbar också, kvällar och helger. Faktiskt.

Men jag for iaf iväg till ica-bommen och inhandlade lite ätbart tills ikväll. Fantasin är ju inte direkt på topp när det gäller matlagning eftersom jag inte alls gillar att laga mat. Men det är ju nåt man måste. Känner mig nästan som en hemmafru nu för tiden. Nej huga, det ska jag aldrig bli. Ska iaf koka ihop nån form utav tortelini och lövbitsgryta. Hur det smakar återstår att se.

Jag själv var vrålhungrig men jag kan ju inte starta med maten än eftersom Simon inte kommer hem förrns om ett par timmar. Så jag tog lite fil och banan och nu är jag tvärmätt.

Imorgon och på fredag blir det iaf jobb som gäller. Sen på lördag ska vi på festen på löran som jag berättade om för ett tag sen. Har egentligen absolut inte råd så det lutar åt att jag blir nykter även denna gång eftersom man inte får ta med sig eget dricka, vilket är förståerligt då dom har hyrt en restaurang. Och ja, jag har ju inte direkt råd att kosta på mig en massa drinkar där inne trots att dom är billigare än vanligt. Vi får helt enkelt se hur det blir!

På söndag blir det städ-dag för fulla muggar eftersom vi flyttar in till stan antingen då eller på måndag. Man vill ju inte lämna huset som en svinstia direkt så så får det bli. Gruvar mig nå jävulskt faktiskt. Men det är ingen idé att ta lite varje dag för då hinner det ändå bli stökigt igen innan söndag. Inte för att det ser förjävligt ut här nu, eftersom jag städar varje dag nästan. Men ändå, grovstädning.

Slut på skitsnacket. Vi hörs!

Och eftersom jag tömde kameran idag så bjuder jag på en bild så ni får se luggen jag har cuttat. Eller ja, Kate :)


Strumps.

Klev upp tidigt idag också. Jag är gryyyyyyymt uttråkad men har ingen lust att åka in till stan och skit. Vad gör man då då? Jäla skit fan.

Visst har jag snygga strumpor? ;)


Tisdag...

Då var tisdagen över och jag har inte spenderat den i något soffhörn. Eller jo! Det har jag visst! Jag och Natalie käkade ju lunch på Barista där vi satt i den stora soffan. Åt ne gudomligt god macka. Kyckling Teriyaki (stava?) tror jag den hette. Har nog aldrig ätit en sån god macka. Inte sen jag var i Thailand iaf där dom hade baguetter to die for på en strandrestaurang. Det var tider det.

Vi käkade lunch på barista och sög i oss en kanna kaffe. Sedan vandrade vi bort till café charm där Natalie tog en fruktsmoothie och jag en loka päron. Nödvändigt. En trevlig dag helt enkelt.

Kom hem runt 17 tiden då Simon som slutat tidigare satt och spelade tvspel. Så vi har umgåts hela kvällen! Jag gav som förslag att gå till sängen och fortsätta se tv eftersom jag inte orkar sitta upp längre. Tji fick jag, han skulle se klart sitt program om två dårar som är på nordpolen eller nåt. Själv är jag redan sängfärdig. Dvs att jag har tvättat ansiktet med min ansiktsgele med tillhörande ansiktskräm som luktar kärlek. Den där gröna från garnier ni vet. Underbar. Borstat tänderna har jag gjort och tagit på mig sovkläder. Jag satsar på tidiga kvällar numera!

Och jo förrästen. På söndag flyttar vi in till stan igen! Nu är vi less på dessa resor och kostnader. Kissen min ska med såklart och det är en gåta för oss hur det ska gå. Jag ber för allt i världen att han vänjer sig vid att vara inne fort för jag vill verkligen inte lämna bort han. Han är inte bara ett husdjur för mig, hur löjligt det än låter. Älskade lilla kisse. Fast å andra sidan vill jag ju han hans bästa. Jag vill inte att han vantrivs heller och blir understimulerad. Självklart kommer jag flytta ut hit igen nästa vår/sommar och då följer han med igen. Nåja, ett dag i taget och håll tummarna!

Btw, Simons mamma har nån kompis som säljer underkläder för nåt märke (tror jag?) så hans familj, eller ja, mamman antar jag hade fått en massa underkläder. Jag vet inte, men antagligen fick hon jävligt mycket för hon hade gett en massa till Simon också som han bara har haft i garderoben. Han har ju inte direkt någon användning för tjej-underkläder. Så han tog med sig allt till mig och det var riktigt fina underkläder! Det var hur mycket trosor som helst, en "sport"-bh och sånna där strumpor med tår ni vet. Trosorna är sånna där sköna, några vanliga och några string. Fina som attan! Nu slipper ju jag köpa underkläder på ett tag iaf ;) haha. Ja nu vet ni det också.

Har inget mer å tillägga nu. Ciao.

Helt otroligt.

Ja, att jag är vaken nu och har varit det i en hel timme! Det har inte hänt frivilligt sen jag gick i skolan tror jag. Haha. Men det måste vara för att jag somnade och sov så grymt skönt inatt. Somnade redan vid 23-tiden igår. Det var sådär underbart att somna. Ni vet när man försöke kolla på tv men ögonen bara åker igen. Lovely.

Vad jag ska göra utav dagen vet jag inte? Tänkte höra med Natalie om hon var sugen på att ta en fika, men jag antar att hon sover nu. Skrev ett sms så hon hör väl av sig när hon läser det isf! :) Hoppas jag.

Har ingen vidare lust att bara sitta här iaf. Fastän det skulle vara jävligt skönt att vila en dag till så skippar jag nog det.

Tv kanske? Ja så får det bli.

Suck.

... Och precis när man fallit in i den där underbara dvalan i sömnen så börjar telefonerna ringer åt höger och vänster! Så nu är man vaken igen. Ska dock göra ett nytt försök, nu när Simon spelar tv-spel och jag har fått mula i mig 3 mini-kexchoklad. Måste även påpeka att jag vaknade till innan telefonerna gick på högvarv och vart extreeemt sugen på Ben & Jerry's glass. Men det blir inget av det inte.

Det kommer antagligen sluta med att jag blir vaken hela natten...

So long, flaggstång.

Så trött.

Hej på er.

Här sitter jag och min älskling och bara myser. Är verkligen supertrött för det har varit en jobbig dag. Riktigt jobbig om jag får säga det själv, mycket jobbigare än jag föreställt mig. Men resten håller jag tyst om, faktiskt.

Kom hem för ett litet tag sen. Köpte med oss kebabtallrik och Simon köpte kebabpizza. Jag har dock inte börjat äta mitt än för när vi väl kom hem var jag inte hungrig längre. Typiskt.

Detta soffhörn ska jag fan inte förflytta mig ifrån på hela dagen/kvällen.

Vi hörs.

Begär...

Sitter och mular i mig kexchoklad nu. Gott.

Är heeeelt slut efter en dag på jobbet. Har nog ont i varenda led i kroppen eftersom jag stått hela dagen. Men sånt är livet!

Simon är på bio men kommer hem och kramas snart. Jag ska slå på Andra Avenyn.

Imorgon blir en jobbig dag.

Hejdå.

Working 9 to 5!

... Njae inte riktigt, men 11-20 ungefär. Det har väl gått bra. Alla på jobbet var dösega och det var folk hela tiden but we survived. Vart klara rätt så tidigt också.

Simon kom och hämtade mig och jag njöööt av att slippa köra själv för en gångs skull. Hatar att köra bil på kvällarna, det är så tråkigt. Stannade på statoil och införskaffade pagojuice och snus, icke att förglömma twixen. Vart på tal om vi skulle följa med några och bowla ikväll men jag tror vi avstår med all säkerhet. Jag är döseg och ska jobba imorgon och Simon var inte så sugen han heller. Nångång när jag är ledig!

Nästa helg är jag ledig och då är vi bjudna på fest på lörudden också. Det är fest med buffémiddag och billigare alkohol ur baren hela kvällen. Var där förra året också. Riktigt trevligt men ack så dyrt det är med inträdet. 250 kr/person kostar det. Fast då får man iofs mat också inräknat. Men sen ska man ha råd att dricka där inne också eftersom man inte får ta med sig eget. Det är ju en restaurang. Och förfesta hinner man ju inte heller för man vill ju vara något städat om man ska käka middag och så. Vi får se hur det blir, har inte bestämt oss än. Det går också en buss in till stan på natten för dom som vill gå på krogen där, men det känns ju lite halvonödigt att följa med den eftersom man då ändå är så pass nära hem för en gångs skull... Och det är ju också ett plus. Nåja, vi får se vart det slutar! :)

Nu ska jag slita Simon från tv-spelet och be han slå på en film :p Sen blir det bara myyyys hela kvällen lång...

Städning...

Idag har jag ägnat dagen åt städning. Kanske inte så att huset doftar blommor och att man kan spegla sig i det, men så att det ser bra ut iaf! Dammsugaren började strejka när jag hade kommit halvvägs så få fick jag nog. Men allt annat är rengjort, blommorna är vattnade och toaletten är skurad.

Efter städningen tog jag mig en dusch som hette duga. Hallelujah vad den behövdes! Efteråt sjönk jag ner i soffhörnet och bara kände att jag tyckte det var skönt. Och här sitter jag nu, med ett glas isvatten bredvid mig. Just nu njuter jag faktiskt av ensamheten. Det är alldeles tyst här. Simon ringde för en stund sen så han kommer väl hem han snart också...

Ikväll blir det bara till att ta det lugnt. Ska till sjukhuset imorgonbitti och sedan väntar jobb tills på kvällkvisten, så även imorgon blir det lugnt. Jobbar söndag också...

Nu ska jag lägga mig ner och se på tv. Bara så ni vet.

Morot?

Fick sluta lite tidigare ifrån jobbet iaf, skönt. For på ICA i nacksta och köpte lite nödvändigt till kylen. Bland annat juice, sån där bravo juice. Och nu när jag skulle ta ett glas upptäcker jag till min stora förvåning att den även innehåller morot! Fyfan vad äckligt tyckte jag, men som tur var smakade det inte morot. Jag gillar morötter i vanliga fall men jag är inte sugen på att dricka det.

Gjorde även ordning "middag" när jag kom hem, men den fick jag äta ensam eftersom Simon redan ätit. Ofcourse. Jag hade inte ätit ett skit på hela dagen så jag var vrålhungrig, men när man gör sådär att man skjuter upp måltiderna så blir man ju mätt på en gång. Och dessutom är det sjukt ohälsosamt och onyttigt. Men när jag kliver upp har jag ingen aptit alls och den kommer inte förrns på eftermiddagen mellan 15-17 typ. Och då jobbade jag så jag hann inte käka nåt. Och när jag inte jobbar brukar jag vänta på Simon tills han kommer hem. Nångång ibland händer det att jag kokar ihop nån form utav lunch eller frukost men det är inte ofta och dessutom inte stora portioner. Det var bättre på den tiden man gick i skola! Jag gillade faktiskt skollunchen mer ofta än sällan. Konstigt nog. Men iaf, det jag vill komma fram till är att jag verkligen måste få mer regelbundna måltider annars lär man väl se ut som han som var med på generation fett, igår. Nej hua, så illa får det inte bli. Men många tror ju att man skjuter upp måltiderna för man tror att man ska gå ner i vikt, men så är det ju verkligen inte. Snarare tvärtom. Och det här visste ju säkert inte ni redan... Hm. Sluttjatat, punkt.

Imorgon är jag ledig (hoppas jag). Man vet ju aldrig. Då ska jag "äntligen" städa huset. Skulle egentligen gjort det idag men då blev man ju inkallad till jobbet. Pappa kommer ut imorn och då vill man ju visa att man kan hålla ordning :p Haha. Fast iofs har han sagt att han ska komma ut flera gånger fast han inte gjort det. Funderar även på att flytta in till stan snart igen. Blir alldeles för dyrt att bo här ute. Eller så ska jag byta bil, eller nåt. Jaja, vi får se! Det är för sent för att disskutera sånt med sig själv nu...

Fan va värdelöst inlägg. Hejdå.


Gratis makeup.


Bli medlem på Gratismakeup och få gratis smink genom att värva andra!

Kom igen nu, ni har ingenting att förlora (; Blir ni medlem via länken ovan hjälper ni även mig att få poäng! Mihihi.

Äppeljuuuuuice.

Har alltid funderat över om jag är lite smått äppeljuice-intolerant. Eller lite lätt allergisk om jag ska ta det på ren svenska. När jag var yngre fick jag ofta lite röda utslag när jag drack det men kunde ju inte direkt sätta fingret på om det var just pga juicen. Nåväl. Nu här i dagarna har det konsumerats en del äppeljuice här hemma ifrån min sida och varje gång jag dricker det så sticks det i skallen på mig? Dåligt skit. Men gott är det!!

Idag var det inte sådär överjävla roligt att sjunga. Vi var bara 5 st där och jag den enda ur min stämma. Vilket resulterade i att man fick skrika för kung å fosterland. Gick på stan en sväng med Magda och Kicki efteråt och fördrev tid. Vi skule nämligen gå på musikesteternas (3ornas) på hedbergskas lilla "Monica Zetterlund"- konsert. Vilket vi gjorde. Roligt med lite omväxling, men tråkigt att jag knappt kände igen nån låt. Men duktiga var dom allihopa och man blev ju såklart nostalgisk! Fast jag saknar inte skolan ETT DUGG.

När jag kom hem hade jag låst ut Simon stackarn. Fast inte så länge. Vi har nämligen bara 1 nyckel att dela på för tillfället och den hade jag tagit med mig. När vi kom in var det tv som gällde. Såg på generation fett. Äckligt program rent ut sagt. Usch usch usch... Att man ens är vid livet när man väger typ 600 kg. Och dessutom hade helt normala värden? :s Helt otroligt.

Nu ska jag nog krypa ner hos min man inne i sovrummet. Till den underbara sängen! Så jävla skön. Ska verkligen försöka att inte sova bort halva dagen imorn. Godnatt.

It's cold around me.

Skitväder! Men det har ni väl inte missat? Regnet står som spön i backen. Deprissionsafton.

Sitter å gruvar mig för att sminka mig och dona med det. Jag hatar att sminka mig ibland. Men samtidigt hatar jag att vara utan smink. Ilandsproblem.

Har som vanligt inget vettigt att tillägga. Varför bloggar jag ens?

RSS 2.0