Trött...

Usch och fy vad trött jag är. Har inte sovit många timmar inatt, med tanke på att vi kom hem ifrån sjukhuset vid 5 imorse. Klev väl upp vid 11-tiden eller någonting. Skulle nog kunna somna stående nu. Men saken är den att Natalie inte har kommit hit ännu och jag orkar inte bli väckt sen när hon kommer och ska in. Då blir det överjobbigt att kliva upp osv.

Vi åker väl runt 12 tiden imorgon eller nåt, så lite sovmorgon får man väl. Men man ska ju upp och duscha och göra sig "fin" också. Man lär ju inte hitta någon available dusch där uppe på campingen direkt. Usch va äcklig man kommer vara på söndagen. Måste fan hitta nåt som gör en relativt ren. Ett badhus eller nåt.

Nej nu får hon fan ta och komma alltså. Hon är alltså ute och roar sig, mer eller mindre. Jag avstod mer än gärna. Har ju hela helgen på mig.

Nej nu sover jag fan.

Grattis, förrästen.

Glömde påpeka att Simon fyller år idag. Han fick ju verkligen en bra start på sin födelsedag. En krock liksom, tjugo minuter över tolv. Grattis iaf vännen! Jag hoppas resten av dagen blir bra, för den kan väl knappast bli sämre? Peppar peppar.

Är hemma i stan nu. Natalie kommer hit senare. Vi ska ju faktiskt upp till yran imorgon! Kanske låter löjligt, men jag fasar över bilfärden. Idag när jag körde ifrån björkön var jag paranoid och trodde jag skulle köra in i allt. Och inte vart det bättre av att jag var halv solblind. Hualigen. Jag har bestämt att jag tänker köra hela vägen upp till Östersund imorgon. Känns nog tryggare att köra själv än att åka med någon. Som jag knappt känner heller (Natalies kollegor). Men det ska nog gå bra, hoppas jag!

Jag känner mig riktigt mörbultad, men är självklart fortfarande jävligt glad över att allt gick så bra. Jag ska inte klaga överhuvudtaget. Men det svider och trycker över bröstet pga bältet, och ryggen värker lite lätt. Men som sagt, det går över!

Hej på er.

Vi hade änglavakt.

http://www.st.nu/nyheter/lokalt.php?action=visa_artikel&id=749443

Vi hade en sjuk jävla tur igår, med tanke på omständigheterna. Hade vi inte haft den bilen vi hade, kanske det hade gått rakt åt helvete. Jag är så jävla glad att vi alla klarade oss med väldigt lindriga skador. Jag kom undan med märken ifrån bältet och ryggont. Han jag satt bredvid (vi satt bak) kom undan även han med lite ryggont. Chauffören var nästan helt oskadd, bortsett ifrån lite smärta ifrån bältet och han på passagerarsidan fick lite brännsår ifrån krutet av airbagen. Helt sjukt.

Det var så att vi skulle käka på MAX inatt vid 00-tiden. Och han som körde, körde in på fel infart (han är inte från Sundsvall) så vi skulle vända och köra ut till vänster. När vi svänger ut ser jag från sidan att det kommer en bil i en sjujävla fart och då tänker jag att vi kommer krocka. "Lyckligtvis" hinner vi förbi han och ut på vår fil och då smäller det utav bara helvete. Det var nämligen en idiotbil som försökte köra om han vi såg först, i en jävla fart. Han låg nog på runt 90 km/h och vi runt 20-30 km/h. Jag börjar ju gallskrika som en idiot för jag vart så jävla rädd, och för att jag vanligtvis är onormalt åkrädd. Dom där fram hade redan hunnit ur bilen men jag satt bara där bak och gapade medans Simon försökte lugna ner mig. Sen kommer det en tjej och öppnar dörren och säger åt mig att komma ut, vilket jag gör.

Ingen av oss har speciellt ont någonstans men efter ett tag börjar 2 av oss att få värk i ryggen. Vi tänkte först inte åka upp på sjukan alls eftersom vi hade klarat oss så pass bra som vi gjorde. Men tillslut bestämde vi oss för att ändå dokumentera olyckan ifall vi får ont senare. Dom konstaterar att det inte var några allvarliga skador, förrutom att musklerna hade tagit skada i ryggen. Men sånt går över. Vi satt på akutjäveln fram till 04:30 inatt och det var inte en annan människa där :s

Nåväl. Det värsta var att han som krockade emot oss smet ifrån olycksplatsen. Men som det står i artikeln fick dom tag i han. Rattfylla, smitning, vållande till annans kroppskada och vårdlöshet i trafiken, var det verkligen värt det, för att få köra lite race mitt i stan? Jävla idiot.

Som sagt, vi hade en sjuk jävla tur.

Inlägg nr two.

Har man inget liv, så har man ej.

Ser ut som att det börjar bli finväder ute nu. Någorlunda åtminstonde. Så nu ska jag ta och dra i mig lite frulle och sedan kommer Simon och hans bror och hämtar mig och min bror. Sedan drar vi ut till borga och åker wake och vattenskidor igen. Bra träning detta (; Haha, som fan faktiskt. Synd att det inte blir regelbundet bara.

Nåväl. Vi hörs!

Vad nu då?

Aloha!

Igårkväll var jag helt slut för att orka skriva. Eller överhuvudtaget ens sätta mig vid datorn.Var igång exakt hela dagen. Det började iaf med att jag och Natalie gick ner på bryggan och la oss för att sola ett slag. Jag tyckte det var lite för kallt i vattnet vid den tidpunkten så det blev inget bad för nån av oss. Vid 13-tiden gick jag upp och knacka på hos en granne för hon hade tydligen nåt jobb åt mig (yey!), dessvärre var hon inte hemma så jag var där några gånger under dagen utan framsteg.

Simon kom väl bort vid 15-tiden ungefär. Med snus åt mig och choklad åt Natalie, haha. Jag och Natalie kastade i oss lunch lite snabbt och sedan gick jag upp till grannen igen. Då var det iaf någon hemma, men inte rätt person. Dom sa att jag skulle komma tillbaka vid 20-tiden. Så jag, Simon, Natalie och Norda for ut till borgasand där vi la oss och sola och badade(!) Ja, det var minsann inte lika kallt längre. Senare hängde vi med pojkarna bort till skatan för dom skulle käka, vi tog båten dit. Där såg vi även Zetterberg och Emma Andersson, tufft va? Haha. Jaja. När vi käkat klart for vi och tankade båten hos Simon och därefter for vi hem till mig och hämtade min wakeboard och vattenskidor. Vi väntade med att åka eftersom jag skulle upp till grannen vid 20 tiden och det var bara någon timme kvar. Onödigt att börja åka.

När vi väntat otåligt (på mig) visade det sig att grannen inte var hemma nu heller! :o Då gav jag upp och gick ner och åkte wake istället. Vi var ute på borga och åkte och det var svinigt roligt den här gången. Vågade hoppa lite över vågorna, haha ;p Natalie peppade mig som fan och skrek att jag skulle bli mästarinna. Jo, tjena. Natalie provåkte också äntligen :D Övning ger färdighet my friend. Jaja, jag åkte 2 gånger. En gång efter Dannes båt och en gång efter Simons. När vi kom hem slocknade jag på en gång...

Idag ser vädret inte lika lovande ut minsann. Det gillas inte. Jag hade velat åka ut på borga och sola hela dagen jag. Men det går ju ej om det inte existerar någon sol? Jaja, Simon kommer snart förbi för han har ju äntligen fått semester. Vilket betyder att jag har någon att vara med på dagarna, här ute!

Nu har jag skrivit mycket och avslutar härmed detta inlägg. Ciao.

When the sun shine.

Idag skiner solen, igen. Dock lite kyligare i luften men det kvittar. Jag & Natalie ska nu ner till bryggan och ta oss ett litet dopp och sola. I eftermiddag tar vi båten ut till borgasand tror jag. Som sagt är jag lite sugen på lite wakeboard idag också.

Poolen ser väldigt lockande ut, men termometern visar bara 18 grader. Inte en chans att jag badar. Solen måste värma upp den lite mer.

Inatt har både jag och Natalie sovit dåligt. Har det inte varit för varmt, har det varit myggor som surrat i örat, eller fulla människor som ringt och väckt en. Helt onödigt och jävligt irriterande. Jag skrattar ju ihjäl mig om det är som jag tror det är, för då har ni verkligen sjunkit lågt. Jag kanske måste stava åt er, j a g b r y r m i g i n t e l ä n g r e. Fniss.

Hejdoe.

5,3

Natalie vart törstig, men jag orkade verkligen inte gå in i huset och hämta vatten åt henne. Det åskar ju faktiskt utomhus. Då slog det mig, jag har ju en öl och en redbull i någon gammal avdankad påse här ute i friggen. Så nu sitter Natalie och dricker starköl och tuggar i sig "japan mix" som förmodligen har stått här under hela vinterhalvåret. Men förövrigt så är det fräscht. Så länge man inte möts av det i dörren så ska det väl inte vara några problem?

Smaklig måltid.

Förbannat!

Tjenare tjenare!
Humöret på topp, eller vad brukar man säga? Fniss.
Ligger i min otroligt breda säng här ute i friggen med en godisätande Natalie next to me. Vi har suttit och planerat våran resa till yran. Tältet skall pimpas, mini plask-pool skall införskaffas, alkohol skall förtäras och pengar skall brännas. Jag hoppas verkligen mina hinder går att passera bara så att det verkligen blir av. Alltid är det ju nåt i vägen när det gäller oss två. Självklart är det röda faran (min pärla) som ska ta oss upp till Östersunds förmodligen blivande sunkigaste camping, men jag vägrar köra!

Jag citerar Natalie: "DU! Jag ska supa så hårt så att jag inte vill se en spritflaska någon fler gång när jag kommer hem!"

Det låter lovande tycker jag.

Nåväl. Imorgon hoppas vi på finväder här ute på björkarnas ö då vi har gjort i ordning våran pool. Fast vem vill bada i en pool när det finns ett helt hav och en båt nere vid bryggan? EJ JAG. Lite wakeboardåkning hoppas jag också på. Och jag ska tvinga upp Natalie på den där brädan. En gång för alla, hon ska upp!

Jaja. Nu är det läge att vara social. Måste sova snart, så man tar vara på dagarna! Man kan ju inte hålla på sova bort halva dagarna, som jag minns att man gjorde när man var ung. Haha. Hej!

Avkopplande helg.

Nu är jag hemma ifrån en helt sjukt avslappnade helg uppe i Jämtland. Riktigt mysigt och trevligt har jag haft, vilket jag befarade att inte ha innan jag åkte. Tji fick jag. Skulle lätt ha kunnat stanna flera dagar men nu blev det inte så. Plikten kallar, eller något liknande, här i stan.

Nu är jag på björkön och ska alldeles snart ut och köra igen. Nämligen in till stan, för att hämta Natalie. Wiho för sällskap! Förrut var jag även med Sandra, Emma och Vilma en stund. Ute på stranden i bredsand. Long time no see skulle jag vilja säga. Samma sak med Natalie, så henne ser jag fram emot att få träffa. Resten av fjortisarna i stan slipper jag helst se ens, hihihihi. Doh.

En sak vet jag. Och det är att man ska stå för vad man säger. Inte beskylla någon eller några för att det ev. "kommer ut" till fel person. Ni är bara naiva som trodde att det aldrig skulle komma fram till mig. Det roliga är bara att jag (faktiskt) inte bryr mig ett endaste dugg om det som har sagts, konstigt nog. Jag antar väl att jag är vuxen nog att kunna räkna ut vad allt handlar om. och därefter kunna dra slutsatsen att det bara är en massa oväsentliga saker som det snackas om. Herregud, väx på er lite! Skrattar bäst som skrattar sist, är ett citat som verkligen skulle kunna passa in här.

Sådär ja. Nu ska jag torka håret och platta det och därefter rejsa in till townen.


Solsken!

Det är underbart väder ute och jag sitter inne. Skandal. Men jag kan skylla på att jag mår illa för det gör jag. Var ut en sväng förrut och höll på spy. Tror det är för att jag sovit så dåligt inatt. Brukar bli såhär dålig då. Konstigt.

Snart bär det av till stugan iaf. Ser inte fram emot att köra direkt! Air condition på högsta nivå vill jag lova, annars storknar man väl.

Jag hoppas nån har med sig en gitarr dit upp. Så man får anordna egen krogkväll, haha. Skämt åsido.

Tjing.


Flugjävlar och lite sömn.

Godmorgon, får jag väl lov att säga.

Åkte som sagt in till stan igårkväll. När mamma och Håkan kom hem satt vi i soffan och pratade ända fram till 02:30 inatt. Mysigt. När jag väl skulle somna så gick det inte. Nej, för det var FLUGOR all over the place nästan. Åtminstonde en jävel som surrade in i örat på mig hela jävla tiden och så fort jag höll på att somna. Jävla idiot. Det pågick nog ända fram till 6-tiden imorse och därefter sov jag ändå oroligt för jag drömde en massa skit. Sen ringde pappa och väckte mig runt 10-tiden så efter det kunde jag inte somna. När jag väl lyckades så vaknar jag 1 timme senare av att mamma och Håkan har vaknat så då gav jag upp. Så nu sitter jag här och mår illa pga för lite sömn. Jag gillar't inte.

Det blir iaf stuga nr 2 idag. Pappa lovade att vara kattvakt. Skönt att komma bort lite. Och åker man dit menar jag verkligen komma bort. För det är utom all civilisation vill jag lova. Det tråkiga är att det inte ens finns en badplats i närheten. Indalsälven ligger nedanför men den är det ju strömt och iskallt i. Sen finns det en camping ungefär 3 mil bort också och där har dom ju pool. Men vem fan orkar åka dit? Nej, vattenslangen it is. Vi övervägde att införskaffa en pool, men jag ansåg att det bara var onödiga kostnader med tanke på att det här nog är första och sista gången på några år jag är där uppe. Faktiskt. Och det lär ju bara vara jag som skulle vilja bada.

Nu är flughelvetet tillbaka och jag mår bara mer och mer illa. Hej.

Jag älskar den fortfarande.

Kommer ni ihåg Whiskey lullaby? Det är en av dom bästa låtarna genom tiderna iaf. No doubt. Sorglig som få, men samtidigt helt älskvärd.



I'll love him until I die.

Stugor hit och dit.

Hello.

Det var grymt kul att åka wakeboard förrut, som vanligt. Synd att man är så jävla otränad och får kramp i varenda muskel bara, eftersom man spänner exakt hela kroppen då man åker. Hualigen.

Är iaf i stan nu. For hem pga olika anledningar. Käkade middag med pappa, Danne och brorsan på löran först. Har vart mycket äta ute idag minsann, men gott är det. Lörans fiskgryta är ju att döda för också.

Imorn är planerna att åka upp till stuga nr 2, som ligger i jämtland. Det är alltså stugan på mammas sida :p Har inte varit där på flera år mer än några minuter, men jag känner att det är läge att åka upp nu. Nog för att det är det tråkigaste stället man kan vistas på, men man vill ju umgås med familjen lite också. Dessvärre vet jag inte om jag har någon kattvakt i helgen... Har jag inte det så kan jag inte åka. Men jag hoppas att det löser sig. Kan inte ta med mig lillgubben heller eftersom mormor och morfars katt ska med och dom lär inte bli bästisar direkt.

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt och vänta på att mamma och Håkan kommer hem snart så jag får lite sällskap. Jag är nämligen hos håkan på skönsmon nu.

Tjingeling.

Remember?

Det är tyst här. Det enda jag hör är datorns surrande och någon ensam liten fågelstackare sitta och kvittra i något träd bortöver. Vad poetisk jag lät nu, men så är det faktiskt. På något vis är det skönt. Men samtidigt känns det som att det är nu man börjar tänka lite extra på allt. Tankarna kan ju vara både positiva och negativa. Eller kanske en blandad kompott av allt.

Det är inte som det en gång var. Inte ens i närheten, faktiskt. Jag vet inte om jag kan påstå att jag saknar "det". Nej, jag vet inte. Jag är nog mest bara arg över allt.

Sen hör man ju saker på omvägar också. Saker som inte alls gör en glad. Lögner och påhitt. Skitsnack helt enkelt. Just to please other people. Så jävla skrattretande. Seriöst.

På emmas begäran.

Emma ville att jag skulle skriva i bloggen att hon har namnsdag idag. Så grattis då förfan. www.emmamaria.webblogg.se. Skriv grattis till na, ni också.

Har ännu inte kommit ut på wakeboarden. Måste vänta tills Danne kommer, för det var han som skulle köra mig på den.

Wakeboard.

Inga utbrott idag, änsålänge.

Har varit med far och bror på skatan och käkat lunch. Riktigt gott! Det vart både varmrätt och efterätt. Nu spricker man snart minsann.

Nu ska jag övertala min kära far att dra mig på wakeboard. Känner hur jag är sugen på att åka. Har ju förfan bara åkt en gång i år. Det är en skam för samhället.

Äntligen.

Har jag uttryckt mig. Som jag har väntat. I flera år. Frågan är bara om det existerar resten av dagarna,

Same shit, different day.

Så lyder rubriken & sanningen.

Jag vill göra något. Men det går ju inte. Jag skulle vilja åka wakeboard åtminstonde. Men det går ju inte heller för det krävs minst 2 personer till det. En som kör båten också jag på brädan då.

Förr i tiden älskade jag att vara här ute på Björkön. Fanns fan inget bättre. Men nu är det nästan tvärtom. Att jag nästan avskyr att vara här. Jag skulle förmodligen gå i tusen bitar om vi sålde stället, men ändå. Det är ju liksom meningen att man ska hitta något slags "lugn" ute på landet, men för mig är det fan tvärtom. Jag blir bara mer stressad av allt tjat osv.

Om någon med båtskills läser, och som vet hur många knop man håller när man drar wakeboard kan ju höra av er! Heeee-he.




FYFAN!

Du behandlar mig hur fan du vill. Det är ju det du gör. Vafan begär du? Du har aldrig någonsin varit speciellt inblandad i mitt liv så varför helt plötsligt bli så jävla engagerad nu? Ja, för nu är jag väl vuxen nog att göra saker som du helst slipper själv. Kolla dig runt i resten av vår omgivning och kolla vem fan som borde läxas upp rejält. Nej nej, det tycks väl inte? Vissa klarar ju förfan inte ens av att ta bort tallriken ifrån bordet utan att börja gnälla. Jag är SÅ JÄVLA trött på att bli behandlad på det här viset. Ena dagen ska det vara frid och fröjd, och nästa dag är man totalt jävla värdelös.

Och helst ska jag bara hålla käften. Man kan inte köpa kärlek.

Jävla djurjävel.

Slutar aldrig skratta åt Tobbe alltså. Det är allt som behövs när man är på så dåligt humör som jag har vart den senaste tiden. http://youtube.com/watch?v=KxoD_IDf9IU, där är länken till "best of Tobbe" iaf. Orkade inte gå in igen och hämta embed koden, men om ni vill se är det ju bara att klicka på den.

Detta har varit den längsta dagen på väldigt länge. Har inte gjort någonting nämnvärt alls. Suttit, suttit och åter suttit. Som en riktig jävla latmask. Har varit trött också, helt utan anledning egentligen. Jag tror jag behöver vara ensam ett tag. Eller ja, ensam och ensam, egentligen är jag ensam mest hela tiden. Men jag menar utan vuxna som ständigt kollar vad man gör. Klagar på att man sitter vid datorn, eller vid tv:n eller vad det nu kan vara. Men vad ska jag göra då? Har ju gjort allt jag kan hittils utan framsteg. Jag kan faktiskt inte trolla gott folk. Och inte blir det bättre av att ni hela tiden trycker ner en.

Vissa med jobb resonerar att vi utan jobb borde njuta av vår lediga tid. Men tänk efter lite då. Vad finns det att njuta av? När nästan alla ens resterande kompisar jobbar på dagarna. Och vad kan man göra när man inte tjänar några pengar? Den lediga tiden blir inte värdefull alls.Självklart förstår jag er som jobbar dygnet runt, att ni tycker det är jobbigt. Jag vet själv, för jag jobbade också en gång i tiden. Men det är sånna gånger man verkligen uppskattar sin ledighet. Ni jobbar och tjänar pengar och när ni har ledigt kan ni åtminstonde hitta på något för era pengar. Åtminstonde många av er. Jag ber er bara att inte tro att det är skönt och roligt att sitta hemma och inte ha något att fördriva tid med på dagarna. Inga rutiner osv. Sen när ens kompisar är lediga då kanske de vill planera en liten resa eller vad som helst, men nej, jag kanske inte kan följa med eftersom jag inte har en inkomst att göra det för. Det är faktiskt riktigt frustrerande. Och bättre blir det inte av att nära och kära tjatar på en hela tiden. Tro mig, jag söker jobb varenda dag, överallt, och jag är inte den enda som vet att det just nu är nästintill omöjligt att få ett. Men jag ger inte upp, för jag vet att jag kommer få ett jobb så småningom.

Tjing / Lina.

En evig väntan.

På att dagen ska ta slut, ungefär. Jag har inte åstadkommit ett jävla dugg idag. Precis som alla andra dagar. Sitter bara och väntar på att det ska bli nästa dag, också nästa osv osv. Eventuellt kan ju något roligt hända en annan dag. Eller så kan det bli helg så mina vänner med jobb blir lediga och kan umgås med mig. Fniss.

Jag saknar det redan.

TYYYYYYYYYYYYST.

Så fort man börjar bli på humör så börjar tjatet. JAG ÄR INTE DUM I HUVUDET FÖR HELVETE!!!!!!!! Just nu går allt du säger in i ena örat och ut genom det andra, eftersom jag har hört exakt samma ord ungefär 20 miljoner ggr.

Låt mig vara!


Två proppskåp ska inte gå på bio.

Var ju som sagt på bio igår, med Simon, för att jag äntligen skulle få se SATC. Jo jag tackar. Astaggad och förväntansfull var jag, ända tills vi kommer på att vi satt oss på fel film. Hur fan lyckas man med det? Vi vågade inte byta sal heller eftersom det redan gått ett tag och vi satt så att alla skule bli störda om vi gick. Som tur var hamnade vi på en bra film, nämligen Mamma Mia. Riktigt bra film, se den om ni gillar musik! Det är nog inte meningen att jag ska se SATC.

Just nu sitter jag på altanen och glor. Har skitjävlatråkigt rakt ut sagt. Ingen kompis har jag heller här ute nu, eftersom att Simon har åkt till Åre och jobbat ;p Får se om Johan är hemma då.


Bio och sånt.

Hej!

Nu känner jag mig fräsch. Vilket jag inte har gjort under de senaste 24 timmarna, typ. Idag kör jag natural.


Det vart båtåkning igår. Riktigt trevligt. For förbi pub-afton på skatan och det dög väl i krig. Mycket fyllskallar.


Ska snart iväg o se på bio med min vän Simon. Han ställer upp och ser SATC med mig (haha). har faktiskt inte sett den ännu.

So long.


ANONYM!

JAJAJA, du har sagt att det stavas "konsekvenser" 2 ggr nu. Roligt liv du verkar ha förrästen. Idiotjävel.

Konsikvens konsikvens Konsikvens konsikvensKonsikvens konsikvensKonsikvens konsikvensKonsikvens konsikvensKonsikvens konsikvensKonsikvens konsikvensKonsikvens konsikvensKonsikvens konsikvensKonsikvens konsikvensKonsikvens konsikvens!!!!
:D:DD::D:D:D:D:D:D:DD:D:

DU vann, jag vart irriterad, I made your day :D Fittskalle.

Båtåk.

Humöret har öppnats lite mer, sakta men säkert. Det är väl tack vare alla fina vänner jag har här ute på Björkön. Man ser verkligen vilka som uppskattar en och det gillas :)

Idag har jag varit ute och åkt båt med Simon och "Edwardsson". Dom åkte skida medans jag hade glömt bikinin i stan och fick sitta och vara åskådare. Inte dumt det heller. Men sugen att bada, det var jag.

Snart är det middag för 8 här i huset. Jag är så hungrig så jag skulle kunna äta upp mina egna tånaglar. Och ja, då är man fan hungrig! Senare ikväll ska jag umgås med mina grabbar antar jag. Hoppas på båtåkning igen.

Köpte en sån där dust it till håret igår. Den ger effekt måste jag säga, men jag har inte vant mig än. Trivs iaf sjukt bra som brunett. Dessvärre måste jag lägga på en till brunfärg eftersom det skimrar i rött.

Natalie, jag tycker du ska komma ut hit och umgås!

Bye town.

Nu har jag förflyttat mig till Björkön ett tag. Skönt va?

Snart blir det en sväng till birstacity med Simon. Han ville ha moraliskt stöd i sitt shoppande.

Hejdå.

Irritera mig ännu mer.

Ditt jävla fittnylle.

Jävla helvetes jävla skitväder, skitsverige! Regn regn och åter regn.

Dra åt helvete med er allihopa. Åtminstonde ni som inte gör någon nytta i mitt liv, och det är jävligt många.

Konsikvenser.

Är hämden ljuv? Eller hur är det? Kanske är det bara så att man hämnas för att lära personen i fråga en läxa. För att t.ex få personen att förstå att det kan finnas konsikvenser. Speciellt om personen alltid förväntar sig att det aldrig finns några konsikvenser.

Hämnd kan också klassas som att bara jävlas. Hämnas man, vet personen man hämnas på att den har vunnit. Men då, samtidigt, vet ju personen att han/hon kan göra exakt vad som helst utan dessa konsikvenser. Bara lé och gå vidare, som om ingenting har hänt.

Å andra sidan. Tjänar man någonting på hämnd? Om det dåliga nu redan har skett. Och det inte går att göra någonting åt saken, mer än att glömma och gå vidare.

Man kanske bara ska låta folk fortsätta trycka ner en och försöka må bra, trots att det gör så jävla ont.

Never mind.

Orkar inte blogga. Finns ingenting att blogga om. Jag är bara fylld av ilska och oro. Ingen vet, det jag vet. Jag behöver förståelse av dom som inte förstår. Det är det enda som krävs.

Hat hat hat hat hat hat hat.

Känner ni igen mig?

Still.

Jag släpper inte detta. Jag gör inte det. För du förstår nog inte hur mycket jag HATAR dig. Din jävel. Jag förstår inte vad du tänker med? Hur kan man vilja få någon annan att må dåligt? Precis som att det inte var jobbigt nog med allt. Då måste du komma o göra det ännu värre. Och hur fan manipulera människan i fråga så jävla mycket att allt vänds tvärt emot? Sen att inte ens ha stolthet att be om förlåtelse. Och till och med sitta och säga rakt i ansiktet att du aldrig i hela världen skulle kunna göra det du gjorde? Lär dig att ta konsikvenserna förfan. Som man bäddar får man fan i mig ligga också.

Sådär. Ni får ursäkta mina vredesutbrott idag, men det är som ni vet min blogg och någon stans måste jag skriva av mig. Ingen förstår nog min ilska, mer än jag själv. Står ni inte ut med mina utbrott så får jag be er att avvakta ifrån min blogg några dagar.

Hat.

Hat hat hat hat hat hat hat hat hat hat hat hat hat! Din egoistiska, falska, dumma jävla svikare!

Citat.

Erik (10 år)

Han - Har du bränt dig?!
Jag - Ehm, nej?
Han - Cissi och Vickan har större glasögon än du!

"Okej"

Brun.

Nej, jag är inte brun på kroppen eftersom jag knappt solade i Sunny beach. Hade annat för mig. Det jag vill komma fram till är att jag just nu håller på att bli brunett igen. No turning back. Tack för det.

Förövrigt är jag sönderpsykad och stressad till tusen. Har nog inte haft ett léende på läpparna på hela dagen.

One night of passion.

Hemma ifrån Sunny beach igen. Vad ska man säga? Trots att jag vissa tidpunkter har haft the time of my life där, så måste jag nog säga att detta var min 4e och sista gång i paradiset. Sunny beach är inte som det en gång var och det känns inte så bra, faktiskt. Hälften av crewet har sagt upp sig och åkt hem, vissa har bytt krogar osvosv. Partyandan låg på 10 av 10 förra året, nu får det tamigfan max en 6a. Turisterna har minskat nå jävulskt och det resulterar ju i mindre drag. Våra favoritställen sen ifjol ligger numera mest i bakrunden. Sorgligt. Visst blir det vad man gör det till, men är man van vid att en jäkla massa människor peppar varandra till tusen så kan man inte mer än och ruska på huvudet. Tyvärr.

För övrigt har jag haft en kanonvecka med en jävla massa färglada drinkar (trots allt) och en hel del fyllor att komma ihåg (?). Hela dagarna har det varit alkohol inblandat och det står jag för. Dans på bardiskar och på diverse podier, samt ett par stycken eftermiddags-fyllor där ren sprit och en jävla massa cancerpinnar var inblandat. Skulle man agera som man gör där nere i Sverige, ja då vet jag inte alls hur det skulle sluta... Det finns bara ett ord, och det är galet. Samtidigt som det känns bra att jag inte är lika deppig över att åka hem som jag var ifjol, så känns det ändå lite tråkigt att detta förmodligen var sista gången jag satt min fot där. Jag har SÅ MYCKET minnen därifrån. Har nog fler minnen därifrån än vad jag har samlat på mig under min livstid i Sverige, hittils. Allt i hjärtat ♥ Allt med Natalie.

Sen kan man ju undra vad vissa tänker med. Jag kommer förmodligen aldrig, aldrig, aldrig igen prata med dig. Jag hoppas att du står för vad du har gjort och inser att det är något så oförlåtligt. Det är inte bara mig du har svikit. Jag har inte rört en min när du har hållt på, enbart för att inte förstöra stämningen för mig och de andra. Jag hoppas, som sagt, att du inser att du har svikit en kompis på ett av de hårdaste sättet man kan svika någon. För mig är du inte längre en vän, inte på långa vägar...


Godnatt.


Inte det, nej!

Har försökt somna i två timmar nu. Utan framsteg. Så fort jag håller på att somna åker jag på en hostattack eller så börjar det kittla under fötterjävlarna. Fan va less jag blir!!

Ja men dåså.

Nu JÄVLAR börjar jag bli less på att vara förkyld. Nåt så inåt helvete. Varför hjälps inte ens otrivin?

Och jag förstår att även ni, mina läsare, börjar bli less på att läsa om min bittra "sjukdom".

Lägga mig i tid, var det ja. Än så länge har jag inte lagt mig. Har packat lite till och det sista får vänta tills imorgon. Såsom shampoo/balsam, smink, tandborste, platttänger och hårfönar osv. Det måste användas imorgonbitti nämligen. Fick nåt ryck och klippte luggen också, bara så att ni vet. Det vart... skevt.

Nu är det dags att bädda ner sig och vi får väl se om jag hinner blogga något imorgon! Annars önskar jag mig själv en trevlig resa.

Godnattski.




Jahapp, det var det.

Trodde det skulle bli en kort visit på stan, men ack så fel jag hade. Det var åkande hit och dit. Det vart även en tripp till bredsand och sedan till birsta där jag var in på apoteket och handlade upp halva reskassan, typ. FAN, va dyrt det är med medicin. Den hjälper ju inte heller, det är det som är det värsta.

Just nu är det hostan som är jobbigast. Köpte nån hostmedicin som var talanglös som fan. Jävla bedrägeri det där. Halstabletterna jag införskaffade (dyra!) dom kan man lika gärna lägga upp på karamellkungens lösviktshylla. Ja, talanglöst sa jag.

Har hunnit packa lite bara. När man väl kom hem var man ju slut som artist. Ungefär lika trött som en 98a åring blir när den har gått upp för norra berget. Hualigen.

Ikväll ska jag åtminstonde försöka lägga mig i någorlunda tid så man kommer upp imorgon. Måste nämligen ut med bilen till bredsand och ha den vid pappas hus när vi åker. Fan, va fel det känns att åka på "familjesemester" till Sunny beach. Som tur är så är ju Natalie och Anni-Li där och ska åka samma flyg som oss ner till och med, så jag kanske inte märker av det. Party i said. Som jag har sagt, kan man festa med en bryten fot och gips upp till knäskålarna, så ska man nog härda en förkylning också. Peppar peppar...


Godmorgon då?

Har inte blivit många timmars sömn inatt, pga allt snörvlande och hostande. Skitjobbigt. Är så illa tvingad att kliva upp nu också för jag ska som sagt ner på banken med min far och uträtta lite ärenden inför resan imorgon. Hade varit bäst om jag fick stanna hemma hela dagen och vilat upp mig, eftersom jag inte mår många knop bättre idag. Till frukost fick det bli 20 droppar echinagard och en stor alvedon. Inte hett.

När jag kommer hem sedan blir det till att packa, eftersom jag inte har börjat med det alls, än. Därefter blir det raka spåret ner i sängen för resten av kvällen. Jag måste bli frisk. Och sömn är ju viktigt har jag hört.


Fyfan alltså.

Nu är det mycket klagomål, men just nu finns det faktiskt inte så mycket positivt i mitt liv. Jag mår så jävla dåligt alltså. Hostan håller på ta livet av mig. Halsen känns som ett rivjärn och näsan är igenmurad. Kroppen orkar knappt bära mig och jag är så jävla rädd att det inte blir bättre tills på tisdag.

Hade helst av allt velat ligga hemma hela dagen imorgon och fortsatt kurera mig. Men icke. Klockan 10 ringer pappa och väcker mig för vi måste ner på bankärenden. Det är inget vi kan skjuta på heller.

Finns det någon gud eller liknande där uppe så hör mina böner. GÖR MIG FRISK!!

Just shoot me?

Fyfan vad dåligt jag mår. Jag ligger i världens jävla förkylning med hosta och halsont. Kan knappt röra mig, faktiskt. Har mått såhär sen igår. Det var anledningen till min nykterhet igår också. Jaja. Känns jävligt jobbigt med tanke på att jag åker utomlands om 2 dagar!! Inte så kul att vara genomsjuk i värmen direkt. Snälla, håll tummarna för att jag blir frisk!

Håller på kurera mig som fan nu. Allt ifrån treo till enchinaguard eller hur det nu stavas. Men det känns som det bara blir värre och värre :(

Gatufesten 2008.

s ö g .

Hade lika gärna kunnat skippa hela skiten i år. Först skulle jag ju inte gå egentligen alls, men sen fick jag tag i en billig 3-dagars så jag slog till, eftersom jag verkligen ville gå. Men den kostnaden hade jag lika gärna kunnat bespara mig själv.

Man kan säga att hela gatufesten gick ut på att söka folk, för min del. Jävla skitfest.



Fyfan vad fin du är :')





Gatufest.

Ja, gatufesten har dragit igång. Var faktiskt ner en sväng igår och kikade. Ett jävla bra drag var det, faktiskt.

Idag ska jag ner igen. Lite mer peppad this time. Ska snart iväg till mammas karl där vi ska käka middag och dricka vin.

Tillbaka i civilisationen.

Sådär ja! Nu är jag hemma. Utan katt. Fick in han i buren men han fick panik den lilla stackaren så jag hade inte hjärta att ta med han hem. Farmor och farfar ska ändå stanna där över en vecka till, så han får vara där med dom :) Lillhjärtat. Hur ska jag kunna somna utan han bredvid mig?

Det har lugnat ner sig nu iaf, lite grann. Känns iaf lite bättre än igår och det är skönt.

Tråkigt väder är det också. Inte ösregn men inte fint väder heller. Vad hände med dom där 30 graderna som skulle vara hela veckan? :o Har även hört att det ska bli mulet och regn på onsdag/torsdag. Hoppas bara inte att det blir lika kasst väder som det var ifjol under gatufesten! Det var ju bland det värsta jag har varit med om. Man betalade dyra pengar för att gå in på området, men större del av befolkningen gick ju till krogarna utanför, eftersom det var så sjukt regnigt!

Vad ska man hitta på idag då?

Jag vill hem nu.

Är fortfarande på björkön, men har bestämt mig för att åka hem till stan idag, för att slippa allt tjat. Jag har packat ihop allting och städat, men katten fattas mig. Han vägrar komma hem, han kanske känner på sig något? Jag vill iaf hem, så fort som möjligt, så jag slipper möta tjatet. Jag orkar inte det idag.

Jag orkar fan inte mer nu.

Jag orkar inte höra nåt mer gnäll. Ska jag behöva vara tvingad till att ljuga för dig om vad jag ska göra, för att inte riskera ännu en utskällning om hur dåligt jag betér mig, fastän det jag gör är helt normalt i min ålder? Jag har hört samma snack för många gånger, och varje gång jag hör det blir jag ännu mindre mig själv. Mitt självförtroende blir knappast bättre, snarare tvärtom. När ska du förstå att jag själv lider av det? Jag rår inte för att jag är född till den jag är. Jag rår inte för min blyghet och min rädsla. Jag är inte som du, jag kommer aldrig bli lika framåt som du och du måste lära dig att hantera det utan att bli arg och låta det gå ut över mig.

Varje dag kämpar jag för att bli starkare, men ibland känns det som att jag tar ett steg frammåt och tre bakåt. Ingen, och då menar jag ingen, vet hur jobbigt det är för mig. När jag säger det så säger ni bara "Jaja, men du måste försöka, det gör över, det är inte farligt". För mig är det det. Ni måste förstå det och stötta mig igenom det. Det är ingenting som förändras över en natt och definitivt inte på en vecka. Det här är något jag måste leva med och försöka bearbeta, men just nu känns det inte enkelt...

Jag försöker åtminstonde...

När frågade du mig sist hur jag mådde? Och när frågade jag dig sist? Tänk efter lite.

(Och nej, jag ber inte om sympati, jag har bara tröttnat totalt nu och skiter i vilket. Kanske kan folk öppna ögonen lite och sluta leva i en egocentrisk jävla värld.)

RSS 2.0