Betyg och soppatorsk.

Hej hopp allihopa! Hur mår ni?
Med mig är det helt okej. Är lite trött bara. Har ju vart lite bortskämd med en hel del sovmornar den senaste tiden pga att vi har haft så få lektioner och så. Imorse stod studentfotografering på schemat redan kl. 08:30. Självklart såg jag ut som en skräcködla på bilderna, men jag är van :)

När jag skulle åka ner till skolan och dessutom var stressad som en jubelidiot eftersom fotografen inte hade några som helst överseenden med förseningar. Det var iaf 15 minuter innan vi skulle börja som jag åkte och vad tror ni händer? jag får SOPPATORSK! Har aldrig hänt under mitt liv med körkort, men just idag, när jag var grymt stressad. Grejen var den att jag hade tänkt svänga förbi macken och snabbtanka och enligt bensinmätaren hade jag 2 mil kvar att köra innan det var tomt. Och sen tvärstannar fanskapet. Som tur var hann jag rulla in i en liten lucka så jag inte stod i vägen för den andra trafiken, men fan vilken panik jag fick. I all hast ringde jag upp pappa och förklarade läget. Jag var inte helt säker på att det var soppatorsk heller utan jag tänkte att det kunde ha varit samma problem som det vart sist, då någon rem hade gått av och det inte gick att köra. Pappa skällde ut mig lite om framförhållning men sedan kom han som räddaren i nöden med 5 liter bensin så jag åtminstonde tog mig till macken och i tid till skolan. Det var right in time. Tur att man har en morgonpigg pappa. Nu ska jag fan tanka varje gång lampan börjar lysa, trots att reservtanken är på typ 10 liter...

Idag sattes betygen också. Jag hade väl kunnat ha bättre betyg men även sämre. Jag går ut med 4 ig:n, resten är en blandad kompott av mvg, vg och g. Så himla dåligt är det ändå inte.

Har varit på stan en sväng idag med Sandra. Köpte en take-away kaffe på barista och det var ett bad choice. Ja, inte för att kaffet var äckligt, men det hade nog varit ett smartare drag att köpa en isglass i värmen. Hua. Nu ska jag alldeles snart ta mig in i duschen och svida om inför kvällen. Utgång med ewe är på tapeten :) Fun!

Ha en bra helg allesammans.

Makeup store.

Tjena.
Har precis kommit hem ifrån makeup store där dom hade klubbkväll :) Det var ju kul att lära sig något nytt. Däremot köpte jag ingenting eftersom inte ekonomin tillät det. Magdalena vann första pris i lottningen också, inte illa pinkat. Hon fick en jättefin ögonskugga, en turkos kajal och ett glitter.

Tänkte bjuda på några bilder ifrån mösspåtagningen igår.


Jag och Natalie i GA-parken innan vi skulle till torget.


Anton, Natalie & jag.


Påväg till torget.


Hade vart hemma och bytt om och efter det vart det raka spåret till Ga- parken igen.


All in.


Jag ville se hur jag såg ut, haha. Det var ju smart att dölja fejset då.


Massa folk på scenen under mösspåtagningen.

Nu är det nog time för sängen. Ska upp tidigt imorgon och ha studentfotografering nämligen. Tidigaste tiden också, nämligen 08:30. Inte lätt. Godnatt!

Mösspåtagningen.

Det var fest så det skrek om det!

Jag och Natalie kunde inte somna om efter att vi vaknat runt 07:30 tiden igårmorse, så vi låg och surrade innan vi klev upp och gjorde i ordning oss för den långa dagen. Medans vi gjorde oss i ordning sprätte vi en cider bara för sakens skull. Ingen höjdare den tiden på morgonen dock, men den gick i.

Vi åkte till skolan där vi hade den sista svenska-lektionen ever. Därefter käkade vi lunch och sedan satte sig några av oss i klassen uppe i GA-parken och drack lite mer cider. Vädret var underjävlabart! Vid 12 tiden möttes alla vid aulan där vi fick ballonger samtidigt som alla i klassen sjöng student-sången i stämmor :p Haha, lite tidigt kanske, men vafan. Det uppskattades!

Våran klass gick först i ledet ner emot stan, men det var en hel halvtimme kvar innan själva mösspåtagningen började så jag, anni-li, natalie och anton satte oss på Svenssons och beställde in en öl. Sedan när våra kära estet 2:or började spela så dansade vi som några tokar uppe på scenen efter att vi släppt upp alla ballonger i himlen. Skitroligt verkligen!

Efter mösspåtagningen gick vi som lyckliga studenter till BK och satte oss på uteservering och beställde in diverse alkohol. Min kära moder och hennes karl kom förbi och joinade oss ett tag också. Riktigt trevligt var det!

När vi var färdiga på BK for jag och Natalie hem till mig och bytte om och käkade lite och sedan for vi ner till GA-parken igen och efter ett tag kom några klassisar och joinade oss. (Jag hatar att våran klass är så jävla splittrad!) Nåväl, vi vart där ett bra tag och vissa var mer berusade än andra. Kvällen avslutades på stadshuset där det var studentfest. Jag vart inte där så länge eftersom jag var dödstrött pga att jag knappt hade sovit något natten innan, så jag for hem och sov. Och det är jag glad för idag :) Är inte bakis eller något alls. Däremot vill jag spola tillbaka tiden till igår för jag hade så grymt roligt!

Nu väntar bara studenten.

Idag har jag varit på stan och käkat glass med ewe my friend, long time no see. Det lutar åt utgång för henne och mig imorgon, var ett tag sen det med. Med henne alltså. Hoppas verkligen vädret håller i sig bara!

Snart ska jag iväg och ha kör-rep och efter det blir det nog en solning eller något, det behövs kan jag säga! Men jag har fan ingen lust att lägga mig och steka i ett solarium när det är så här varmt ute.

Ciao

Sunset.

Det var riktigt mysigt att sitta ute och dricka vin till vindruvorna. Vinet smakade som rena rama saften om vi får säga det själva. Ett äldre par kom förbi och tyckte att det såg ut som att vi hade det trevligt - sånt gillar vi, trevliga människor! Inte sånna som går förbi och mumlar något bittert för att ungdomarna roar sig, haha. Det tog dock ett tag innan vi hittade en solig plats eftersom alla höghus skymde, men tillslut, i höggräset, hittade vi en.

Natalie ser på tv och jag har nyss kommit ur duschen. Läge för sängen snart alltså. Inte för att jag är ett dugg trött utan för att vi ska upp tidigt imorgon och vara igång hela långa dagen. Vissa tycker kanske mösspåtagningen är lite överskattad, men inte vi, vi är peppade till tusen vi. Jag menar, det är inte ofta man får ha roligt mitt i veckan! He-he.

Jag håller tummar och tår för att vädret håller i sig, som det är lovat att göra. Godnatt!


Vindruvor och mousserande.

Jag kan inte sluta älska vädret ute! Jag blir helt till mig när jag går utanför dörrarna. Underbart!

Kom hem för ett litet tag sen. Sjöng lite med tjejerna och därefter var jag ner på stan och införskaffade lite småkraffs inför morgondagens fest.

När jag kom hem möttes jag av ett välfyllt kylskåp, men det första jag kikade efter var vilken alkohol min kära moder hade bidragit med inför imorn. Cider! Det var längesen jag drack cider och eftersom jag inte hade planerat att bli berusad tidigt på dagen så fick det bli något "mildare".

Snart kommer Natalie hit och då hade vi tänkt ha en liten picknick, hehe. Hon har med sig en flaska mousserande som vi tänkte dela på, jag bidrag med vindruvor idag. Haha, storslaget. Nej men nu när det är sånt här väder måste man ju utnyttja det, med eller utan alkohol, your choice. Blir självklart ingen fylla eller så ikväll, det har vi inte tid med. Dessutom är båda trötta och slitna efter gårdagen fortfarande.




Publishme.

Ja, nu har jag också hamnat på publishme. Har ingen aning om vad skillnaden är dock.

Skitsamma, nu ska jag iväg och sjunga några toner och därefter måste jag ner på stan och införskaffa strumpbyxor!

En bra dag.

Trots att den här dagen inte har varat länge så känns den bra. Jag mår bra. Jag har fått vetat mina betyg i både svenska och projektarbete och det såg bra ut :) Tummen upp för det! Nu slipper jag gå och tänka på det något mer i mitt liv. Nu har jag i stort sätt inga lektioner kvar, maha. Några har jag väl, men inga seriösa direkt.

Idag är det strålande väder och jättevarmt! Hoppas det är likaså imorgon, för då har vi mösspåtagning! Från och med imorgon ska jag bo i studentmössan. Ser fram emot morgondagen. Själva påtagningen är på torget vid 13-tiden och därefter blir det någon uteservering och sedan peppning inför mösspåtagningsfesten som äger rum på stadshuset.

Nu ska jag göra min sista läxa (förhoppningsvis) någonsin under min gymnasiegång.

Sömning.

Orkar inte skriva så mycket mer ikväll, mer än att jag (faktiskt) har haft roligt ikväll. Är såklart fortfarande besviken över att jag inte fick sjunga min älskade your song, men det är ju inte så mycket att göra åt just nu.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa in i duschen och efter det hade jag tänkt plugga, men jag hade boken på skolan så det får vänta tills imorgon!

Icke att förglömma att jag fick en sminkning av min kära tremänning på Makeup store idag också, innan konserten. Riktigt nöjd vart jag! Skitsnyggt och glammigt. Du är duktig du Lisa! :)

Nu ska jag bara soooooova!

Vemodigt.

Då var den sista konserten över, den sista någonsin. Jag kunde trots allt inte undgå ifrån att hamna i tårar, men vad gör man? Tack alla mina underbara klasskompisar för att ni är så jävla bra! After all, you make my day!

image16

(Bilden är ifrån vårshowen 2008)

Det här med att gå musik.

Först vill jag bara säga att jag har tjatat om det här säkert tusen gånger förrut, men nu är jag i en sån där tjat-fas igen, eftersom vi har konsert imorgon. (Varning för långt inlägg)

När jag sökte in på gymnasiet första gången valde jag sam/ekonomi, men ganska snabbt insåg jag att det verkligen inte var min grej och hoppade därför av efter en termin. När det var dags att välja om inför nästa termin peppade min mamma mig till att börja musik, vilket jag var jävligt skeptisk emot. Dels för att jag hade sån sjuk scenskräck och för att jag är så pass blyg som person, så jag visste inte om jag skulle palla att börja i en klass där jag inte kände en enda kotte (fegt, jag vet). Tillslut bestämde jag mig för att ändå välja det programmet, eftersom jag då tänkte att jag äntligen kunde bli av med min scenskräck och allt som vägde in. Dessutom hade jag ju sett en massa vårshower som hedbergska hade haft tidigare, och alltid hade jag önskat att jag var en av dom som stod där på scenen. Sagt och gjort, jag sökte in på programmet och jag kom in!

När jag började i 1:an lärde jag känna folk ganska snabbt vilket kändes jättebra. Tiden flöt på och första året fick vi reda på att vi inte fick vara med i vårshowen mer än i en körlåt, eftersom 2ornas och 2orna prioriterades först. Besviken vart man ju, men tänkte inte mer på det, vi skulle ju också bli 2or och 3or så småningom. Däremot fick vi reda på att vi skulle få vara med på ett hörn i vårkonserten (som är en lite mindre konsert än vårshowen, därav namnet). Första gången jag stod på hedbergskas scen sjöng jag + 6 andra solister låten heaven av Bryan Adams, ni kan ju själv räkna ut hur mycket solo varje person fick - ungefär en halv mening. Men man fick ju vara nöjd ändå, det skulle ju bli mer i 2an och 3an.

När vi tillslut började 2an och det var dags för vår första konsert - höstkonserten, var vi förväntansfulla. Inte heller då skulle vi få speciellt mycket plats. Varje ensemble-grupp skulle få framföra en låt var, och min ensemblegrupp hade låten out in the feelds av Gary Moore - alltså en rocklåt. En låt som knappt gick att sjunga, och då fick man heller inte visa sina talanger. Synd, men vi gick vidare. Dags för vårshow! Nu hade lärarna valt ut låtar och vi fick reda på att vi skulle vara minst 3 solister på varje låt, wtf? Jag och mina två kompanjoner fick den sämsta låten på hela showen, rich girl av Hall & Oates. Prova dela den låten på 3, och få det bra. Vid det här laget hade man tappat hoppet på att få visa sina talanger rejält, men still, det var ett tag kvar på musiklinjen. Nästa grej var alltså vårkonserten och återigen skulle ensemblegrupperna få en låt var, denna gång vart det too long gone now av Dixie Chicks, helt okej låt, men vi var ju fortfarande 3 sångare. Låten räckte precis till en vers var. Vissa hade lyckats skicka in egna solist-bidrag och fick dem godkända, men på den tiden visste jag knappt att det var möjligt att göra det. Andra fick till och med chansen att sjunga på skolavslutningar osv (favorisering eller framförhållning?)

Nu när vi äntligen börjat 3:an tänkte vi att nu kan inget gå fel. Nu kommer alla få visa vad de går på, på ett eller annat vis! Inte för min del iaf. Detta år hamnade jag i en ensemblegrupp med 4 sångare (inkl. mig själv) och inför första konserten hade jag inte ens en talan om vilken låt vi skulle sjunga - majoriteten i gruppen valde låten 99 luftballons för det skulle bli en "kul grej", hallå? Jag är inte här för att lattja, jag är här för att göra musik. Nåväl, återigen tilldelades vi 1 vers var, på tyska, som vi skulle framföra. Vissa gladare än andra.
Nu var det dags för vår sista vårshow och det tog ett jävla bra tag innan lärarna hade organiserat låtarna ordentligt, vilket resulterade i att planeringen blev försenad och att mode-design programmet inte hann sy upp våra showkläder (vilket dom gjort alla andra år). När låtarna gavs ut vart ingen besviknare än jag. Ni som sett showen vet vad jag menar. Jag fick sjunga EN MENING i låten shake your tailfeather av Ray Charles, solo. Yippie-kay-yay motherfucker! Så vitt jag vet var det ingen annan som var lika missnöjd, kanske nån enstaka. Dessutom fick årets tvåor en hel del ära detta år, men det orkar jag inte yttra mig om.

Imorgon är det alltså dags för min sista konsert på ES, någonsin. Denna gång hade jag planerat klart och tydligt att jag skulle skicka in ett bidrag och mina chanser var stora. OM inte min pianist hade ballat ur. Nu får jag enbart sjunga med min ensemblegrupp, dock 2 låtar, men ungefär en halv vers solo, totalt. Medans folk som knappt kan ta en ton har fått sina bidrag godkända. Förstår ni att jag är besviken?

Just nu kan jag bara säga en sak, det känns som att jag slösat bort 3 år på ingenting. För visst vill man ändå visa vad man går för någon gång? På 3 år kan man säga att jag har sjungit totalt en låt. Det gäller att slicka lärarna i röven för att få det man vill. Tack och godnatt och välkomna med påhoppen.

Puhh!

Äntligen har jag skickat in den förbenade uppsatsen. Jag är inte nöjd med den, inte alls. Men jag gjorde verkligen så gott det gick och så gott som jag förstod mig på uppgiften. Snälla rara någon, gör så att den blir godkänd! Det skulle kännas så skönt om jag fick den där uppgiften borstökad så att jag slipper tänka på den mer. Ångest.

Nu ska jag gå och se på tv med mamma.

Störigt.

Satte mig i min lilla pluggpaus och läste tidningen, oså kollade jag vad som gick på tv ikväll. Vad tror ni jag ser då? Jo, boken jag sitter och skriver en uppsats om går på tv3 ikväll, stolthet och fördom. Jag vet att den har funnits på film så jag laddade ner den, eftersom jag inte gillar att läsa "gammel-svenska" böcker. Men när jag laddade ner den så fick jag bara med början och slutet(?) Och därför har jag fått googlat mitten av filmen, där tydligen allt det viktiga var med. Och nu går hela filmen på tv. Är det här ödet eller något? Jag måste dock försöka skicka iväg den innan den visas på tv, så inte min lärare tror att jag har sett den på film (; fuuusk.

Jaja, nu återgår jag till plugget.

image15

Paus

Nu tar jag mig en paus i plugget, åtminstonde 10 minuter. Uppsatsen är inte den lättaste kan jag säga. Det är väl okej att skriva vad boken (läs:filmen) handlar om, men sen att jämföra hur det stämmer med romantikens litteratur och argumentera om det. Jag kan ju ingenting om hur man skrev då. Hittar ingenting på nätet och jag har inte boken ifrån skolan där allt står... Jag får inte få ig på den här uppsatsen, det betyder att jag ligger jävligt dåligt till i kursen.

Som tur var kom mamma hem med lite plugg-godis. Synd man blir less efter 3 bitar bara.

image14

Skräckens dag.

Ja, det är ju som alla vet söndag idag. Med andra ord är det sista dagen att göra färdigt alla arbeten som ska lämnas in imorgon. Bland annat litteraturuppsatsen som jag har skjutit upp så långt det går. Men nu går det inte att skjuta upp det mer, om jag överhuvudtaget vill ha något betyg i svenska b. Det handlar inte om själva grejen att göra den, utan att jag inte har greppat hur jag ska göra den. Tänk om jag gör fel och då kanske det inte finns någon tid att rätta till det? Fan, varför skjöt jag upp den!

Wish me luck så hörs vi om några timmar.

Jogart.

Hemkommen nu med lite jogart (läs: youghurt) till lunch. En fågel viskade i mitt öra att jag och pappa ska äta ute ikväll innan konserten och då vill man ju vara så hungrig som möjligt så man får i sig mycket mat. Eller hur? Fniss.

Vart inte så mycket att packa ihop ifrån lägenheten. Allt var tydligen redan packat. Men jag packade ihop allt som stod i kylskåpet i en påse och självklart går påsen sönder på vägen ut till bilen :) OH HAPPY DAY! Tur det var fint väder ute vilket betyder att jag var på bra humör i överlag.

Som sagt är jag tillbaka ute på björkön nu och ska snart hoppa in i duschen och påbörja  "försöka-få-till-ett-utseende-som-ser-någorlunda-bra-ut-inför-kvällen" - proceduren. Jobbigt värre. En rolig sak är att vi ska åka pappas SL mercedes ikväll, tummen upp för det, men tummen ner för att just jag måste köra. Får se om det blir någon form utav party efter konserten. Lets hope so. Ja, jag är en partypingla.

image13

Pärlan.

Tagga tagga!

Dock är jag inte speciellt taggad just i skrivande stund. Jag är nämligen dödstrött (som vanligt) och måste åka iväg till stan för att hjälpa pappa med packningen inför flytten. En bra sak är att jag får ta hans bil in till stan och det sägs ju att omväxkling förnöjer.

Igår for jag tillslut iväg och umgicks med Johan och folket. Efter ett tag på "mini-festen" for vi iväg till nolby på en lite större fest, och där mina vänner, höll jag på att svimma. Medelåldern låg på 14-15 ungefär och därför vart vi inte långvariga. Jag for hem och sov istället.

Nu har jag nyss dragit i mig den typiska svensson-frukosten. Nämligen ostmackor med o'boy. Jag gillar inte ens ost på mackor och o'boy? Kylen hade visst inget annat trevligt att bjuda på.

Nu måste jag åka iväg! Måste komma hem i tid så vi hinner käka och göra oss i ordning för konerten ikväll.

Motorcykel.

Jag har grymt tråkigt. Har inte lyckats komma igång med plugget heller. Men kära vänner, det är fredag och det är vackert väder, då kan man väl inte begära att jag måste plugga? Egentligen så kan man ju det 8-)

Jag vill skrapa ihop ett gäng som vill grilla och dricka öl och bara ha det övermysigt. Tyvärr går ju inte det, eftersom jag lovat att vara här ikväll. Till vilken nytta vet jag inte. Jag är fan här varenda helg nu för tiden :s Och jag gör ju inget, jag bara sitter här på arslet i min ensamhet. Jag är bara här för att jag måste. Typ? Fan också, att jag aldrig kan säga ifrån när det gäller detta!! Ni utomstående förstår inte vad det handlar om, så fråga inte.

Danne ringde och tjatade om att jag skulle åka motorcykel med han ikväll. NEVER gonna happen svarade jag. Den dagen jag sätter mig på en motorcykel med han, den dagen, den sorgen.

Ja, gott folk. Ha så trevligt ikväll, vilket jag antar att ni ska ha! Åtminstornde ni som är lediga. Jag ska inte ha trevligt :) antar jag.


Have you ever seen the rain?

Hejsan.

Nu är det björkö-dags igen. Sitter nämligen där nu. Har varit i huset på bredsand och klistrat fast lite papper på golvet, he-he. Sånt där som man täcker med ni vet.

Well... Imorgon ska jag och pappa till IP och se Rod Stewart :) Vi fick biljetter av Marianne idag, det blir som en studentpresent till mig. Ganska tufft att han bara kommer till Sundsvall faktiskt! Hoppas det inte blir regn bara (fniss). Inte fy skam att se han inte.

Ikväll är det inte mycket på tapeten. Hade tänkt plugga ifall inte nåt roligare dyker upp här ute på ön. Men sannolikheten att det skulle ske är mycket liten.

Ciao.

Tröttskalle.

Ända sedan klockan ringde imorse har jag varit ett vandrande monster, både utseendemässigt och attitydsmässigt. All stress i skolan gör verkligen inte saken bättre alltså. Förrut skrev jag ju att jag skulle sova en stund, men det blev inte av. Fastnade framför sanningens ögonblick och sedan såg jag sista säsongsavsnittet  av andra avenyn, och jag säger då det; jag grät. Jag är nog lite utav en fjolla när det gäller filmer och sådant. Men fyfan vilket hemskt avslut, jag kan inte bärga mig tills det drar igång igen. Vilket jag hoppas att det gör(?!) Jo, det måste det, sådär kan det inte sluta.

Har försökt pluggat ikväll men fick bara iväg en liten och lätt uppgift. Nåväl, bättre än ingenting. Helgen kommer att spenderas nedgrävd i böckerna, den tiden jag inte är i huset på bredsand och hjälper till att städa innan pappa, marianne och simon kan flytta in, vilket jag lovat dom att göra... Men resten blir plugg. Allt måste vara inne på måndag nämligen! STRESS.

Förrästen, bilder ifrån klassresan finns på linisn.bilddagboken.se. Fråga mig efter lösen om ni inte är medlemmar.

Natti.

!#@%

Så irriterad känner jag mig faktiskt just nu. Jag fick nämligen parkeringsböter idag!! För andra gången sen jag tog körkort. Det var återigen utanför hedbergska, men den här gången stod jag mellan två pilar utanför aulan-ingången, med andra ord där jag har stått i kanske ett år utan problem, även andra bilar. Hade dom en baktanke när dom bestämde sig för att sätta dit lappjäveln just nu, såhär i student-tider (läs: utgifts-tider)? Som "tur" var vart det inte mer än 300 kronor, men vadå, det är nästan ett par skor. FÖRBANNADE LAPPLISOR, ALLA HATAR ER!!

Sådär ja. Imorse var jag döden när jag skulle kliva upp. Var tvungen att vara på skolan 07:45 för att öva in musikal-redovisningen. Dock helt i onödan för mig, eftersom jag ändå inte kommer få betyg i den kursen pga den där uppsatsen jag skrev ig på. Men vad gör man inte för sina medarbetare ;p Jag åkte alltså ner 2 timmar tidigare för att säga ungefär 2-3 repliker, yey! Är man inte snäll så säg.

Hade sånglektion idag också, hade riktigt roligt för första gången på länge. Detta var alltså min näst sista sånglektion och idag upptäckte vi något i min röst som vi inte hade märkt förrut. Jag kunde tydligen ta riktigt höga toner i bröströst utan att ens tveka, typ. Vet inte vad som tog åt mig, men idag tog jag i för kung och fosterland och det kändes bra och det lät bra, faktiskt. Min sångpedagog vart riktigt imponerad. Jag är stolt över mig själv. Varför har jag varit så feg och inte visat det innan?! Nu är det ju för sent. Fick sjunga låten "Maybe this time" som är ifrån Cabaret, riktigt mysig var den, och samtidigt svängig.

Idag delade dom ut in/så-låtarna till konserten. Vart jätteglad för att mina vänner kom med med sina bidrag, men jag kan inte sticka under stolen med att jag är lite ledsen själv, att jag inte kmr få framföra något eget. Jag hade inte heller lämnat in något bidrag, men jag hade planerat det länge & min sångpedagog tyckte det var en superbra idé eftersom hon tyckte jag gjorde låten - your song - så bra. Jag hade gett noter redan i januari till mitt komp och han skulle lära sig låten tills nu lovade han. Dessväre hade han tydligen för mycket annat för sig och när det var för sent för mig att fixa annat komp sa han till mig att han inte kunde låten. Riktigt tråkigt, med tanke på att jag har gått musiklinjen i 3 år och aldrig någonsin fått visa min "duktiga sida" eftersom man hela tiden har sjungit med andra, haft dåliga låtar, och kanske en halv mening solo varje gång. Jag är verkligen besviken, eftersom det här var min sista chans.

Nu ska jag käka middag och sen ska jag sova ett tag innan det är dags att hamna i pluggträsket igen. Ciao!

Hufvudstaden af Svearike.

"Äntligen" hemma! Många minnen och erfarenheter rikare.

Självklart vill jag berätta allt vi har gjort, men innan jag börjar skriva varnar jag för långt inlägg. Det är inget skämt heller.

Som ni redan vet så åkte vi ju i fredagsmorse vid 8-tiden. Min tanke var ju att tvärsova hela bussresan eftersom jag inte hade sovit mer än ett par timmar natten innan, men så blev det ju inte riktigt. Alla var rätt peppade så det sjöngs och härjades i stort sätt hela bussresan ner. Så efter 2 koppar kaffe var man väl rätt mänsklig igen och gav upp sina tappra försök till att sova.

Vi anlände vid vandrarhemmet runt 14-tiden om jag minns rätt. Jag bodde i ett 10mannarum med en massa tjejer. En rolig grej var att rummen hette olika saker och vårat hette djurgården. Jotack. Rummen var iaf kanonmysiga och sängarna var breda. En stor fördel var att vi bodde centralt, ungefär vid hötorget.
Vi bäddade i ordning och sedan skulle vi på något museum vid slussen. Vi lata tog tunnelbanan dit, men det visade sig vara stängt när vi kom fram. "Åh nej". Jag och Natalie glassade istället runt på drottninggatan och kikade i affärer.

När vi kom tillbaka till vandrarhemmet gjorde vi oss i ordning och sedan gick jag, Karro, Natalie, Anni-Li & Teddy ut på jakt efter uteservering. Vi gick till sommarkrysset där vi drack ett glas vin och en öl. Därefter mötte vi upp dom andra eftersom vi skulle käka. Vi käkade asiatisk buffé, men jag fick inte i mig så mkt, tyvärr. När vi var färdiga gick vi upp på observatorelunden(?) som låg precis ovanför vandrarhemmet. Där satt större delen av klassen och sjöng och läskade. Mysigt, även om det var rätt kallt ute. Några av oss åkte vidare till fridhemsplan(?) och gick på något B-krog där spriten var billig och det fanns trevliga människor. Efter ett tag kom Kennie, en kille som jag & Natalie härjade med i sunny beach i somras. Jätteroligt att träffa honom igen! Vi festade vidare och sedan hoppade vi på någon buss som skulle ta oss till medborgarplatsen, men jag vettetusan om det var där vi hamnade. Vi det här laget var det bara jag, Kennie & Natalie. Vi träffade på några "stureplans-ikoner" som dom kallade sig. Ena killen var jättestöddig och jag tål verkligen inte sånt så det vart lite bråk mellan oss där. Kommer inte ihåg hur vi vart vänner igen, men det slutade iaf med att vi satt med dom på någon krog som hette East. Kanske inte världens glassigaste ställe det heller, men. När vi var klara där for jag, Kennie & Natalie ner till centralstationen och mötte upp Haake (också en kille som jobbade i sunny) som kom ifrån Norge.

När det var dags för mig och Natalie att återvända vart det kaos. Bokstavligt talat. Vi hoppade in i en taxi (en helt laglig taxi) som skulle skjutsa oss hem. Vi förklarade vart vi bodde och vad vandrarhemmet hette, men vi var osäkra på den exakta adressen. När vi hade åkt ett tag började han köra åt fel håll så vi sa åt han att han var fel ute och då vart han förbannad. Han skrek att vi var idioter som skulle hålla käften för att vi sa att han körde åt fel håll. Ja, gud vet allt vad han kallade oss innan han tvärnitade och vi hoppade ut, mitt smeten och helt ovetande om vart vi var. Riktigt hotfull var han. Vi ringde polisen och förklarade läget, dom lovade oss att fixa poliseskort samtidigt som dom försökte lugna ner oss. Efter ett tag ringde dom upp och sa att alla bilar var upptagna och att vi skulle bli tvugna att gå. Dom försökte förklara vägen men vi hittade verkligen inte, vi bara gick och gick hur länge som helst. Vi frös, var extremt trötta och visste inte överhuvudtaget vad vi skulle ta oss till. Det slutade med att vi tvingades ringa lärarna för att få hjälp. Dom förstod oss och vart inte arga alls, utan tyckte mest synd om oss. Efter ett tag och 5 sekunder ifrån en svimmning kommer Fredrik och hämtar oss. LYCKA.

Vi var hemma vid 06:30 den morgonen och frös som nå idioter. Vi satt och pratade med lärarna ett tag och sedan gick vi och tog en het dusch. Meningen var att vi skulle kliva upp och gå på nån musikhögskola vid 07:30 tiden men vi slapp det, big time. Det tråkiga var att klassen hyste agg mot oss resten av dagen, eftersom ingen hade berättat för dom vad som hade hänt. Dom trodde att vi varit ute och supit ända till 6-tiden och att vi var för bakfulla för att ta oss upp. Så den dagen var inte så rolig att fejsa.
Lina kom och väckte oss vid 11-tiden eftersom vi då skulle på moderna muséet. Tack för 4 timmars sömn. När vi var färdiga på muséet åkte vi hem och gjorde oss ordning för kvällens planer, nämligen att se Tosca på kungliga operan. Det var mäktigt! När den var klar gick jag och Natalie tillbaka, men på vägen träffade vi Alexander och hans vän och joinade dom på nordic light hotellets bar, riktigt glassigt. Sedan åkte jag och natalie till Hardrock cafét på sveavägen där vi mötte upp Kennie och ännu fler sunny beach grabbar som hade anlänt. Festen höll på jäkligt länge och när det stängde träffade vi en massa klassisar som vi umgicks med innan sömnen inföll.

Fick sova ungefär 2 timmar innan det var dags att kliva upp och gå på cornelis-muséet. Där satt jag mest bara och sov. Efter det gick vi på coop och köpte mat och sedan gick vi till någon park uppe på söder där vi alla satt och njöt innan det var dags för hemfärd.

Jag har sovit ungefär 7-8 timmar totalt, på 3 dygn. Det är inte normalt. Men i efterhand var det värt det. En sak som är säker, är att vi har vandrat en hel del. Jag har nog aldrig gått så mycket som jag har gjort de senaste 48 timmarna, haha. Men jag älskar verkligen Stockholm!

Och avslutningsvis i denna novell vill jag bara gratulera dom som har tagit sig igenom den. Ni som gjort det kan ju lämna en kommentar så får jag veta om någon överhuvudtaget gjorde det ;p

Det bär av nu.

FYFAN VAD SINNESSJUKT TRÖTT JAG ÄR! Jag har sovit cirkus 2 timmar inatt, eftersom jag och natalie var överpigga och pratade halva (läs: hela) natten.  Jag vet någon tänker sova på bussen. Kudden är medtagen.

Har tagit mig en dusch och jag undrar en sak; varför fryser man så jävla mycket när man duschar just på morgonen? Det är verkligen askallt varje gång. Men man är väl frusen när man är trött, eller något annat.

Håller på att somna i denna skrivande stund, faktiskt. Har nickat till ett x antal ggr om jag ska vara ärlig.

När vi kommer fram blir det incheckning på vandrarhemmet och därefter ska vi på något museum och se viktiga ut. Därefter blir det tillbaka för att svida om inför kvällens bravader som för våran del kallas fest. Vi bland annat träffa lite sunny-beach folk som vi hängde med där ifjol. Kommer bli grymt roligt det! Dessvärre blir det väl när vi ska upp
imorgon, vid 7-tiden. Men det är det lätt värt, tror jag...

Nåväl, give me a call or something. Vi ses i hufvudstaden af Svearike.


Fredag, jag är kär!

Härmade Natalies rubrik a little bit. Rubriken har dock ingen betydelse i mitt riktiga liv så att säga. Jag är inte kär, inte ett dugg.

Har kollat ikapp alla AA-avsnitt ikväll och Natalie och jag såg dom 2 senaste tillsammans. SJUKT spännande. Är dock rätt pigg nu så jag får se vad som hittas på. Hur fan ska vi ta oss upp imorgon? Hua.

Jaja, blir inga fler inlägg innan vi far till Sthlm så jag får väl önska er en fortsatt trevlig vistelse i Sundsvall, eller nåt. Vi hörs på.

It's allright, it's okay.

Jag fryser snart ihjäl alltså. På allvar. Funderar på att packa ihop grejorna och sedan fara hem till stan. Där är det varmare. Men det är rätt så mysigt här ändå tycker jag.

Natalie ska oversleepa hos mig idag och jag lovade att ladda hem någon bra film som vi kunde se ikväll ;p Så det är ju en ursäkt till att åka hem, eftersom jag inte har med mig min dator hit. Haha. Ska även iväg och hämta ett par skor hos Sandra som jag ska få låna. Men lilla pappa kanske blir ledsen på ögat om jag är borta när han kommer hem :') Fniss.


Mercy.

Aloha!

Jag tog mig in till stan igår ändå, väldigt sent dock. Var hos Annalena vid 22-tiden och då skulle hon sminka sig och så. När hon var klar åkte vi hem till mig och parkerade bilen, och då kom vi på att sista bussen precis hade gått. Kände ingen som körde igår och därför vart det lite problem. Vi skulle till granlo på förfest nämligen. När vi tillslut fått tag i taxi for vi dit, var där kanske en halvtimme och sedan åkte vi gemensam taxi ner till stan. Krogade fram till 3 då det stängde och då åkte varsin hem till sitt. Ingen storslagen kväll. Var inte berusad förrns 02:55 heller, jävligt nödvändigt. Självklart var dampgrannen igång med ringklockan inatt igen. Han stod och plingade konstant i säkert 20 minuter. Varken jag eller mamma öppnade såklart och borde han inte efter 3 plingningar inse att vi sover, eller nåt?

Vaknade upp o-bakis idag och for ganska direkt ut till björkön, där jag är nu. Sitter invirad i 2 filtar men fryser ändå. Pappa och brorsan är på cirkus, hehe. Senast jag var på cirkus var jag väl 2 bast eller något. Var inte så sugen på att följa med den här gången heller.

Ska åka hem till stan ikväll igen eftersom jag och klassen åker till Sthlm imorgonbitti. Inte speciellt peppad mer än att det ska bli skönt att komma bort, och för att Sthlm är en väldigt mysig stad. Vi ska bo på nåt vandrarhem vid hötorget vilket är ett plus eftersom det är centralt. Även att det stod på lappen som vi skulle skriva under "Om någon elev ertappas berusad under resans gång skickas den hem med omedelbar verkan på egen bekostnad", haha. Vi var tvugna att fråga om vi inte fick gå ut och t.ex ta en öl på våran fritid och då svarade dom "Jo, men alltså, vi vill ju inte att ni ska komma hem aspackade och spy och ha er". Nej men då kan det väl stå så istället då.

Nu ska jag fortsätta frysa. Tjingen.


Ta mig till staden...

Och gör mig till drottning!

Ja, inte balens drottning då direkt. För där är ju inte jag, på långa vägar. Undra om dom har det bra 8-) Lite avis är jag allt.

Är fortfarande kvar på björkis jag. Pappa lånade såklart min bil och for iväg, så jag är strandsatt. Jag hoppas att han återvänder snarast möjligt så jag kan få åka in till stan och parta loss, eller nåt! Ont i ryggen har jag också.

Lördag.

Hej alla glada, och sura.

Gårdagen var bra, lite för höga förväntningar kanske, men ändå bra. Jag var bland dom första på festen/middagen så jag hade fått i mig några (billiga) drinkar innan maten togs fram. Drinkarna kostade bara 50 kronor. På buffébordet bestod det mesta utav skaldjur, och jag som inte är någon skaldjursälskare åt därför inte speciellt mycket. En laxbit och några potatis-skivor var väl allt och sedan rakt på alkoholen! Igen. Mycket folk kom och stämningen var trevlig. Sandra och Marlene dök upp, inte så långvarit dock, så jag och Anna hängde med dem in till stan redan vid 23. Då for vi hem till Marlene och fortsatte dricka och därefter vart det primero, som var tvärdött. Så såg min kväll ut i det stora hela ungefär! Men som sagt, det var bra.

Konstigt nog var jag inte bakis alls idag. Pappa, Marianne och Simon plockade upp mig vid 13-tiden och skjutsade mig och brorsan hem till Marianne där jag lånade hennes platttång (eftersom min var på björkön) och därefter tog jag och brorsan på oss spenderar-byxorna och for ut till birsta. Brorsan köpte spel i vanlig ordning och jag införskaffade mig bra shampoo & balsam, samt hårspray ifrån Trudes frisörer. Köpte även ett linne och lite smink. Bra att ha saker, eller något.

Är på björkön nu och vettetusan vad jag ska göra. Det är ju studentbal och allt ikväll, så det skulle vara roligt att se hur fint klädda alla är, trots att jag själv inte ska gå. Är rent ut sagt sugen på party! Har för ovanlighetens skulle fått en miljard inbjudningar till diverse fester och förfester, bara för att jag troligtvis inte kommer att åka in till stan ikväll. Suck.

Hejdå.

Ja, det var den dagen det.

Vet inte vad det är med folk idag. Det är allt jag har att säga. Man blir inte klok på vissa :) Inte på mig själv heller för den delen. Är väl dags att knoppa snart skulle jag tippa på, jajemus. Upp och hoppa, pigg och glad imorgon! För imorgon vankas f-e-s-t!

Can you feel the clouds gathering?

Försökte komma igång med ekonomi-hemprovet i samhälle, men ack så svårt det var! Jag förstår inte vitsen med begreppet "hemprov", kan dom inte bara kalla det för det gamla hederliga ordet "läxa" eller "hemuppgift". Nej, hemprov ska det kallas och det är sjukt svårt. JAJA, fan vad jag alltid ska disskutera skoluppgifter i min blogg. Enough.

Idag är det 13 dagar kvar till mösspåtagningen & 28 dagar till studenten. Jag längtar!! Sjung om studentens lyckliga dag ♥




Don't let it be said to late.

Puhh. Har försökt pluggat in alla 30 musikers namn, genré samt storhetstid nu. FAN va jobbigt det är. Man blandar verkligen ihop alla namn. Årtalen är värst att komma ihåg tycker jag. Jag vill verkligen klara det här provet! Har bara tagit en liten paus ifrån pluggandet nu.

Nu när man är i pluggtagen kanske man ska ta och börja på nästa grej? Näe fyfan. Fick en klump i magen av att bara tänka på det.

Någonting är det.

Ja, med mig alltså. Jag har inte varit på riktigt bra humör på länge nu känns det som. Jag irriterar mig verkligen på allt. Alla som ska hålla på fjolla sig, alla som ska vara så jävla bra på allt, alla som ringer tusen gånger om dagen utan att ha något viktigt att säga, ja alla helt enkelt. Vet ej varför. Antar att det är för att jag har så sjukt mycket ett tänka på just nu och inte orkar höra på andras gnäll. Låt mig bara vara. Och nej, jag syftar inte på någon specifik individ, så fråga inte.

Fick arbeta självständigt på samhällen så jag åkte därifrån. Hämtade upp mamma och sen for vi och kikade på pappas hus i bredsand, eftersom hon inte har sett det invändigt ännu. Det är klart imorgon nämligen. Fast det kommer ju ta ett bra tag innan vi kan flytta in där, eftersom man måste städa en jävla massa och därefter möblera. Flyttlasset kommer inte förrns om 2 veckor. Mitt rum i källaren har dom inte börjat med heller, det tar dom sist av allt. Blä.

Jaja, ska väl återgå till verkligheten nu och allt plugg. Nutida konst-prov står på schemat.

Tidsfördriv.

1.Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse? Fyfan hur jag ser ut!

2. Hur mycket kontanter har du på dig? 1 krona. Har typ aldrig kontanter these days. Kortet is the shit, om man nu har pengar på det.

3. Vilket ord rimmar på "test"? FEST!

4. Favorit planet? Har faktiskt bara besökt en, jorden, så jag kan inte uttala mig om den frågan.

5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil? Pappa. (Även att jag kollade upp det)

6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil? Har ingen favvo. Men jag har Lasse W:s Elegi som både ringsignal och alarmsignal just nu.

7. Vad har du på dig på överkroppen just nu? Bh, tanklinne och en stor hood.

8. Sätter du etiketter på dig själv? Nej, men jag brukar he äppelklistermärkena i Natalies ansikte.

9. Vad är det för märke på skorna du har på dig? Dinsko. HA.

10. Ett ljust eller mörkt rum?
Mörkt, det är mysigt.

11. Vad gjorde du vid midnatt? Sov stenhårt.

12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
  "Fan va spännande det är på andra avenyn nu alltså, men annars kanske vi kan vara med varandra endå på fredag, för jag har inget för mig endå"  Av  Sandra.
 
13. Senaste resan? Gran Canaria för mindre än en månad sen.

14. Vilket uttryck använder du mest? Idiot, jävla skit, fan va less jag är. Iaf nu förtiden. Negativa Lina.

15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast? Minns inte faktiskt :o

16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast? Min kissekatt.

17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
1, om snus klassas som en drog. HE-HE. Jag drogar inte i övrigt.

18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade? Förmodligen inga. Och har jag det så måste det vara någon rulle ifrån 1995 eller något. Använder nån filmrulle-kameror nu?

19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
Måste nog vara vid 15-16 års ålder då.

20. Din värsta fiende? Skolanjäveln.

21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu? Nån grön, som hör till windows vista.

22. Vad var det senaste du sa till någon?
Ah, hejdå.

23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
En miljon dollar såklart. Vad har jag för nytta av att flyga?

24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Njae, det kan jag inte påstå.

25. Senaste låten du lyssnade på? Your song av Elton John, fast det var Heather Headley som sjöng den.

Ordbajs.

Man kan ju nästan tro att jag idag strävar efter att komma med på "mest aktiva" listan med tanke på hur många gånger jag har uppdaterat idag. Men så är det inte iaf gott folk. Jag råkar bara ha den tråkigaste kvällen jag haft, på länge.

Vad har jag gjort denna afton då? Ja, i stort sätt ingenting. Tittat på några AA-avsnitt som sagt, klinkat lite gitarr, käkat vindruvor, tuggat tuggummi, snusat och haft ont i magen. En alldeles utomordentlig blandning. Mitt samvete hade varit lite bättre om jag hade fått skriva "pluggat" i den där meningen. Men så duktig har jag icke varit idag.

Jag skulle förmodligen kunna somna på stört om jag kröp ner nu, men jag tycker det är tråkigt att sova. Det är grymt skönt, men ack så tråkigt. Jag har sovmorgon imorgon också fram till 11:30 vilket känns helt underbart. Nu sa en smart person något till mig på msn faktiskt, när jag sa att jag inte ville gå och lägga mig för att det var tråkigt. Han sa nämligen: Vad har du inte nu då? :) Rätt svar. Jag har ju faktiskt inte så mycker roligare i vaket tillstånd. Men man vet ju aldrig, jag kan ju missa nåt. Ja, precis som att det skulle hända i den här stan. Eventuellt kanske man skulle få tillgång till något smaskigt rykte som även förmodligen skulle vara falskt. Det är Sundsvall i ett nötskal det :)

Ja, ordbajs var det ja.

AA.

Förrut dyrkade jag verkligen B-serien Andra avenyn. Jag såg verkligen fram emot när de nya avsnitten kom ut varje söndag. Nu kollar jag knappt alls på det. Har hamnat efter en massa avsnitt och så sen jag var utrikes. Men alla mina vänner som ser på det säger att det är sjuk spännande nu, så kvällen har spenderats framför just AA. Har dock bara hunnit avverka 3-4 avsnitt och det är några som återstår. Det gäller att väl börja kolla, för då är man fast.

Förövrigt har jag ingen aning om vad jag ska tillägga. Förrutom att jag har ett partysug just nu i skrivande stund. How come? Det måste vara sommaren helt enkelt. Även om det kanske inte är världens bästa väder idag.

Microsoft word.

Jag hade planer på att börja med allt plugg ikväll, så jag slapp lite ångest imorgon. Men när jag ska öppna de bifogade filerna med instruktionerna som 2 olika lärare har skrivit, så kan jag inte öppna skiten för jag inte har microsoft word. Bajs, säger jag bara. För skjuta upp det fler dagar då, så jag kan skriva ut det på skolan istället. Imorgonkväll kommer nämligen ägnas på NuKo-provet som jag bara måste spika. Jag ska nämligen kunna 30 musikers namn, storhetstid och vilken slags genré varje musiker haft/har. Vissa av dom har jag ingen aning om vilka det är och jag kommer förmodligen blanda ihop allt. Men men, det är ju värt ett försök iaf.

Har nyss ätit middag, nämligen vindruvor och extra (tuggummin alltså). Har ingen lust att ställa mig framför spisen idag. Icke. Håller på ladda ner filmen "superbad" nu och hade tänkt kolla på den senare.

På måndag ska vi förrästen på klassresa i 2 hela dagar (wow). Jag är otaggad som fan måste jag säga. Vi i klassen har tjänat ihop över 30 000 och vi får inte välja själv vad vi ska göra för pengarna. Vi ska åka (ända) till Sthlm, och under tiden vi är där ska vi gå på opera, musikhögskolor, museum och skit. Helt sinnes. Vi måste betala all mat själv enbart för att pengarna vi har skrapat ihop ska gå till allt sånt där tråkigt. Vet ni vad lärarnas argument är? Nämligen att de har all rätt att ta med oss på sånt här eftersom det är under 2 skoldagar vi är bortresta :s Alltså va?

Nu ska jag se film.

Vila i frid.

Vila i frid Algot Backlund. Jag kände dig inte, men jag ägnar en tanke åt din familj och dina vänner. ♥

Fuck it.

Jag är trött, som vanligt.

Sitter på skolan, vilket jag gjort sen innan 9 imorse - förjävligt. Har nu det värsta hålet man kan tänkas ha, nämligen i över 3 timmar. Det vore ju läge att ta tag i nåt plugg nu när man ändå inte har något vettigare för sig. Dessvärre är gnistan för bra betyg som bortblåst. De 7 uppgifterna jag skrev ner för ett tag sen minskade, men ökade även. Trots att jag har gjort en massa uppgifter så har jag 7som återstår, och då har jag även bojkottat ett ämne. Jag orkar inte.

- Litteraturuppsats, svenska.
- prov i NuKo på fredag - big one
- Redovisning av en låt i NuKo, också fredag
- Intervjuredovisning i Arbmiljö.
- Muntlig bokredovisning i svenska.
- Musikaluppspelning (I don't give a shit)
- Hemprov i Samhälle

Egentligen måste jag ju skriva om den där jävla uppsatsen som jag fick IG på, men helt ärligt prioriterar jag inte det för fem öre. Skitkurs. Den här dagen är jag negativ, som fan. Huvudet kliar och ögonlocken faller ihop.

Johanna kom och frågade mig & Natalie förrut om vi var intresserade av att gå modevisning för smycken. Jag var skeptisk på en gång eftersom jag aldrig haft ett begär av att gå "catwalk", man kan säga att modellyrket aldrig riktigt har fallit mig i smaken. Jag bestämde mig ändå för att hänga med och kolla vad tjejen som höll i det sa och efter det kunde jag bojkotta det totalt. Visningen skulle tydligen vara i underkläder, och det mina vänner, skulle jag ALDRIG ställa upp på, inte ens om jag fick betalt. De andra tackade glatt ja, men ej jag, jag traskade därifrån. Mig gör det egentligen inget, eftersom jag som sagt aldrig har haft en tanke på att gå modevisning. Visst var det roigt att jag fick chansen att vara med och mingla och parta hela kvällen, men nej tack, jag klarar mig :)

Förövrigt så längtar jag till helgen. På fredag är det fest på löran och efter många om & men har jag bestämt mig för att joina, trots de dyra 250 kronorna som det kostar för att vara med. En kompis har nämligen hyrt lörudden (har jag redan sagt det förrästen?) för att ha fest där. Kommer nog bli roligt tror jag.

HEJDÅ förhelvete.





Ahhh!

Det kliar i mitt huvud utav bara helvete! Nej, jag har inte hårlöss, jag är bara extremt allergisk emot hårfärg. Jag får inte klia heller, då får jag öppna sår och färgen åker in i huvudet vilket resulterar i en allergisk reaktion som heter duga. Håller på smörjer ihjäl mig i nacken med Aloe Vera för att det ska kyla lite, men det blir ju svårare att kyla ner hårbotten. Det är så jävla hemskt så jag tror jag smäller av. Och jag kan ju inte bara strunta i att färga håret heller, då skulle jag ju se ut som en, jag vet inte vad.

"Heidi Sösted lade i fredags fram sin doktorsavhandling, där hon bland annat visar att 18 procent av männen och 75 procent av kvinnorna bland 2 600 slumpvis utvalda vuxna någon gång provat att färga håret. Fem procent av dem som provat hade fått något som de tolkat som en allergisk hudreaktion. I riktigt svåra fall svullnar hårbotten, ansiktet eller området runt ögonen. Klåda, stora hudområden med rodnad och sår på öronen är andra typiska reaktioner."

- Jag är en av dom svåra fallen. Det är rent ut sagt förjävligt! För att undvika svullnaden och det mesta som nämns måste jag alltså hålla mig ifrån att klia, vilket är näst intill omöjligt. Jag fick alla dom där symptomen när jag färgade håret vid 14 års ålder och det var det värsta jag någonsin har varit med om. Jag vågade inte färga håret på flera år efter det. Men nu har jag som sagt börjat igen, men nu har verkligen ordspråket "Vill man vara fin, så får man lida pin" fått en riktig betydelse. Hua.

KUK!

JA FÖR NU ÄR JAG RIKTIGT JÄVLA FÖRBANNAD!

Fick nyss ett mail av mina 2 lärare i MuDaTe som skrev att jag hade fått IG på uppsatsen om den västerländska scenkonsten, eftersom hon ansåg att jag tagit informationen rakt ifrån nätet. OKEJ, ge mig IG om jag kopierar informationen och klistrar in den i ett word-dokument. Men ge mig FAN inte IG om jag skriver om hela skiten av egna ord. och GE FAN i att meddela mig det 2 veckor innan betygen ska vara satta, när jag lämnade in uppgiften i vintras. JAG HAR NOG MED UPPGIFTER NU, fattar ni inte det?. Ge mig IG i hela kursen ni, för just nu skiter jag i vilket!

Short update.

Jag är lika trött idag, även fast jag har sovit typ 8 timmar inatt.

Imorse var det alltså färgning som gällde - det vart kanon :) Ingen mer utväxt och mycket mer guld/kopparfärg. Slipper den där gula fjortisfärgen nu iaf, måste bara akta mitt hår för solen så det inte bleks igen! Natalie är numera brunett och det är hett (fniss).

Är på björkön nu. Ska slå på en film som jag förmodligen kommer somna till. Men powenaps kan ju vara skönt har jag hört.

Smell ya later.

Bild.

Tack isabell för hjälpen med bilden. Jag är inte så teknisk själv.

Solningen gav mig zero färg, otippat. Nu är man blek som snön igen, bara för att jag skrubbade bort det andra. Jaja, tur det är sommar snart. Men det är väl fan inge roligt att lägga sig och pressa på en strand om man är blekare än ett lik. Solbrillor på!

Jag och Natalie har sett en knepig film och därefter tog jag mig en efterlängtad dusch. Mitt hår var fyllt med produkter sedan jag klippte mig vilket idag resulterade i att det var stenhårt och gick och styla i princip hur som helst. Nu är jag dödstrött och jag har ingen aning om varför. Det måste vara förkylningen som jag fortfarande dras med.

Imorgonbitti ska jag och Natalie befinna oss i John Bauers salong för att få våra hår färgade. Mitt blev ju så satans solblekt när jag var utomlands och det ska nu åtgärdas. Det ska bli lite mer åt mörkblondt(?) Har blivit mycket frisörbesök den senaste tiden och jag klagar inte!

Godnatt.


Skrubbning och solning.

Nu har jag skrubbat bort den lilla brunfärgen jag fick i Gran canaria och nu påbörjar jag nästa "bli-brun-projekt". Ska nämligen åka raka spåret ner till Sol&Pool och sola 20 minuter. Skönt, med tanke på att det är svinigt kallt ute idag.

Brännboll.

Tjoho!

Emma: Japp, du får gärna help me :p Skriv på msn när du är inne :)

Nu till dagen. Vi hade alltså den så kallade ES-dagen idag. Jag och Natalie var där redan 09:30 imorse, eftersom vi inte hade läst mailet (som förmodligen skickades iväg 09:25) om att vi skulle mötas 10:30 ist. Vi for iaf iväg och käkade frulle för att fördriva tiden. Ibland är det skönt att ha bil. Eller ja, jämt också.

Först fjantade vi på med några frågor, och sedan spelade vi brännbolls-turnering. Och jag måste ju poängtera att mitt lag "Idol-hans" vann hela skiten :D Hähä. Först spelade vi mot lärarna och sedan mot ett annat lag med elever. Okej, jag kanske inte stod för alla poäng men vi vann ju ändå, och det betyder ju också att jag inte heller sumpat några poäng, haha. Jaja.

Nu är jag och Natalie sluta som artister och ska därför se en film.

Aaaatcho!

Det är jag som är nysarn & snorarn, med andra ord inte fräschaste människan i city. Sitter och inväntar ett telefonsamtal ifrån Natalie, eftersom jag ska hämta upp henne på tågstationen om ca 1 timme. Ja hon har inte varit ute och rest, hon har bara vinkat av en vän. Känns faktiskt rätt ansträngande att behöva klä på sig kläder och gå ut till bilen, lägga i backen och därefter 1an osv. Jag är lat just nu, eller rättare sagt jävligt seg.

Imorgon har vi så kallad "ES-dag" med skolan. Det innebär alltså att vi i 3an har fått det största ansvaret att leka lekledare för de yngre årskurserna. Vi ska hålla till på norra berget också. Jag hoppas verkligen att min förkylning är bättre då, annars kommer jag förmodligen bli irriterad och spy galla över allt och alla (ja, inte bokstavligt talat alltså). Men ska jag vara ärlig, så gillar jag inte att fjanta runt och leka lekar. Jag hörde något om brännboll, och det är ju faktiskt lite roligt. Dock inte om man har en liter snor i bihålorna. M-m-m.

Ciao.

Profilbild.

Har laddat upp en ny profilbild. Den kommer inte visas förräns jag publicerat ett nytt inlägg, så därför gör jag det nu :) Får se om det fungerar nu bara.

upd.
Tydligen inte(!)

"Äntligen hemma".

Skulle man faktiskt kunna kalla det just nu.

Det har varit ett sjukt långt dygn och jag ska alldeles strax komma fram till anledningen. Igår agerade jag alltså chaufför - hela kvällen. Skulle egentligen bara skjutsat mamma och håkan ifrån njurunda runt midnatt, men eftersom jag inte orkade sitta och vänta på dom så umgicks jag med johanna, teddy, nadia, ebba, alex, kalle osv osv under tiden. Dom drog i sig diverse alkoholhaltiga drycker och jag var bara med liksom. Satt i lite olika parker och spelade gura och hade det allmänt trevligt. Skjutsade runt dom dit dom skulle tills mamma ringde och då for jag och hämtade dom för att sedan åka tillbaka till gänget jag umgicks med tidigare. Majoriteten av dom jag umgicks med skulle ner till stan så jag bestämde mig för att åka hem och sova eftersom jag skulle upp tidigt imorse för att åka iväg och sjunga på konfirmation. När jag parkerat min bil hemma och redan hade ångest för att klockan närmat sig halv två märker jag att påsen som låg i mitt baksäte är borta. Påsen där mina hemmanycklar låg i. Great, tyckte jag - inte. Ringde runt som en dåre till dom som jag hade varit med men ingen av dom hade råkat fått med sig den. I ren frustration åkte jag ner till dom andra, eftersom jag heller inte fick tag i min mamma. Jag förmodar att hon redan hade somnat, och då är hon omöjlig att väcka. Jag vankade runt och runt med dom andra och visste inte alls vart jag skulle ta vägen, eftersom alla mina kompisar som inte var ute, låg och sov redan. Det slutade iaf med att jag fick sova hos en klasskompis och tur var väl det, men dessvärre vart det inte många timmars sömn, närmare bestämt 2.

Det visade sig iaf imorse att det var min MAMMA som råkat ta fel påse. Gissa om jag vart irriterad när jag kom underfund med det. Nåväl, allt har löst sig och det är ju bra. Men just nu är jag dödstrött eftersom jag sjungit på 2 konfirmations-mässor idag. Sömnen, here i come!

Godnatt på ett tag.

PS. Mitt hår är superduper-kort, men jag gillar det! Är fortfarande grymt ovan vid det, eftersom jag inte haft såhär kort någongång. Men frisyren är grym :) Och GRATTIS KATE, jag hörde att du klarade alla delar på gesällen vilket inte är illa! DS.

Döden.

Jag känner mig som döden idag. Är nämligen mer död än levande, på grund av min jävla förkylning som håller på att mörda ihjäl mig. Igår trotsade jag dock förkylningen. Det var ju så underbart fint väder ute så jag drog med mig mamma och vi satte oss på diverse uteserveringar, mot slutet vart vi joinade av Annalena också. Mycket trevligt. Kvällen slutade relativt tidigt, men kanske inte tidigt nog med tanke på hur jag mår idag.

Trots mitt mående kan jag inte ligga inne och lata mig hela dagen idag. Nej för jag ska ner till Kate på John Bauer klockan 15 och sitta modell för hennes gesällprov. Jag ska få ännu kortare hår! :o Känns sjukt nervöst, men jag antar att hår bara är hår, som växer ut igen... tids nog. Efter det blir det lugna gatan eftersom jag har lovat att agera chaufför åt mamma ikväll, hon ska nämligen på grillfest i njurunda(!) hos en friend of her.

Imorgon blir det till att kliva upp tidigt också, eftersom jag och tjejerna i tritonus ska sjunga på en konfirmation. Ska jag vara fullkomligt ärlig så är jag inte speciellt taggad för det just nu. Jag hoppas att vi inte tar med någon låt som jag sjunger solo på. Det skulle låta förjävligt.

Nu är det läge för något käk tror jag. Om smaklökarna tillåter.

23:22

är klockan nu när jag börjar skriva detta inlägg och jag sover ej än. Annalena var min vän och kommenterade - thank you. Natalie har också kommenterat lite titt som tätt. Ni andra då? Godnatt förfan.

Förbannade jävla kanal5.se!

Satt för en stund sedan och tittade på "inneprogrammet" sanningens ögonblick. När jag sett klart avsnitt 3 och var på G att starta avsnitt 4 så är serverjäveln överbelastad och så har det varit ett par timmar nu. Jag har tråkigt här borta och orkar inte vänta längre. Vad ska jag nu hitta på? Jag har kollat nightlife, bilddagboken osv ungefär 130 ggr nu ikväll, utan framsteg. Här är det inte heller nå vidare framsteg, ni kommenterar ju aldrig, trots att ni är en hel del läsare(?) Nej, visst, mina inlägg kanske inte är så intressanta, men något kan ni väl dra till med, ett hej? Typ vilka ni är? SNEEEELA.

Ont i näsan har jag också, eftersom jag är tjöfyld (läs: förkyld). Kanske är det lika bra att knoppa? Jag säger iaf godnatt här & nu, ni märker ju om jag återkommer. GODNAJT!

Studentklänning.

Ja, godkväll får man väl lov att säga! Hur mår er? Här är det inge vidare, faktiskt. Har känt mig hängig hela dagen och nu emot kvällen bröt förkylningen ut lite mer. Har ont i huvudet och är snorig och allmänt äcklig. Inte så trevligt inför helgen, men men. Måste iaf ta mig till skolan imorgon eftersom jag har 2 redovisningar som ska genomföras. Känns som att jag vill ha dom avklarade så fort som möjligt.

Ingen storslagen dag förövrigt. Upp vid 7, åt frukost och sminkade mig samtidigt, höll på somna vid ratten när jag körde dom där förbaskade 3 milen som vanligtvis brukar vara rätt intressanta att köra(?), vart som vanligt irriterad när folk kör 40 km/h på 70-väg, in i skolan tidigare än jag var tvungen (närmare bestämt 3 timmar för tidig) eftersom vi skulle försöka få nåt gjort i musikal-projektet, slutade skolan och gick till kate på clipper så hon fick öva på formblåsningen av mitt hår (lyx att bli omhändertagen av frisören once in a while, vilket har hänt ofta den senaste tiden), ner på stan och hittade tillslut en student-"klänning" vilket var mer utav en skjort-klänning, hemma nu.

På tal om klänningen. Jag var på stan igår och prövade en miljard klänningar men konstaterade då att det inte var någon idé att ta studenten eftersom att ingen klänning passade eller föll mig i smaken. Men idag, efter 5 minuter på staden hittade jag äntligen den rätta. Kanske inte är så överglammig, men det ger jag blanka fa-an i faktiskt. Huvudsaken är att jag tycker den är bekväm och någorlunda snygg. Det är alltså en klänning som är i skjort-tyg osv. Ljus-beige är den också, med band i midjan. Jag funderar dock på att byta ut bandet emot ett svart tunt skärp, eftersom jag troligtvis kommer ha svarta klackisar, vad tror ni om det? Ja, jag siktar alltså INTE på helvitt till studenten, även om det är "tradition". Jag gillar nämligen inte vitt överhuvudtaget och hade tänkt bojkotta ljusa färger totalt, men den beiga klänningen föll mig ju som sagt ändå lite i smaken. Jaja, slutsnackat.

Hej på ett tag.

Lite lättare.

Sedärja! Idag fick jag äntligen iväg min EU-uppsats som jag gruvat mig för att starta med. Personligen tycker jag den blev rätt bra, men samtidigt har jag på känn att lärarn kommer påpeka någonting som kommer resultera i att jag kommer måsta ägna ännu en kväll åt skiten. Så håll tummarna för mig nu! Jag behöver inte mer plugg än vad jag redan har. Den jävligaste uppgiften har jag ännu kvar - litteraturuppsatsen. Saken är den att boken är skriven på "gammel-svenska" och är allmänt tvärtråkig att läsa, but what to do. Har hört att den finns på film, så jag ska minsann på videoteket någon dag framöver, om jag nu får tummen ur röven för att göra det. I have to.

Är på björkön idag också, skönt. Här är det lugn och ro, fast samtidigt inte. Pappa och Marianne sitter och pratar om hur dom ska möblera huset som dom har köpt medans brorsan kutar ut och in i vardagsrummet. Mitt rum ligger precis vid vardagsrummet. Huset dom har köpt btw, kommer bli grymt jävla snyggt! Hur stort som helst. Dom håller på renovera det nu och det är nog klart till min student = studentmottagning där. Jag har fått hela källarn för mig själv, och det kallar jag privacy! Synd att jag inte är hos pappa lika ofta som jag är hos mami bara, för då kan jag inte utnyttja min privacy lika mycket. Men jag trivs alltid bäst hos mamsen :) No offence paps. Kommer nog vara i huset mycket i sommar också, eftersom det ligger precis vid stranden. Men aldrig sviker jag mitt älskade sommarplace björkön, för det är det enda rätta när det vankas sommar. Eller hur, natalie? Nu tycker ni säkert jag skryter och har mig en massa, men vafan, jag menade det inte så. Var bara lite fakta om min sommar, hehe. Men att pappa och Marianne är i huset mycket i sommar, betyder ju att jag får hela björkis för mig själv också. I like. Kom på grill och poolparty. Fniss.

Jaja, nu vart det ett sjuhelsikes långt och stroppigt inlägg. Sorry. Puss & godnatt.

En dag på hedbergskas musiklinje.

Idag fick vi se filmen vi gjorde i måndags, en liten parodi på hur det kan se ut en dag i klassrummet (; Hoppas ni inser ironin. Det är alltså min klass som gjort filmen, framför allt stefan, anton & tomas. Dock fattas det många.


Barnförbjudet.

Fyfan vad trött jag är. Skulle kunna somna stående just nu känner jag. Varför är jag så jäkla trött? Jag sover ju till och med mer än vanligt nu för tiden. Har det att göra med resan? Kan vara så. Hoppas jag blir "återställd" snarast möjligt, haha.

En kille addade mig på msn förrut, han hade ingen bild och visade inte vad han hette. Det första karljäveln skriver är "Alltså, du är så jävla snygg så jag får stånd :$"  ALLTSÅ VA? Trodde killen att jag skulle bli smickrad eller imponerad av det eller? Varför gör många killar sådär, jag menar, han är ju inte den första som försökt smickra mig med att han är kåt på mig. Och jag är inte den första som killar försökt smickra heller. Jag tycker det är så fruktansvärt skrattretande, att vissa verkligen tror att man blir tänd av det. Om det finns några killar som läser och känner sig träffade, SKÄRP ER! Ni gör bara bort er, hua.

Nu ska jag kratta nötterna (kan tolkas fel, alltså menar jag borsta tänderna) därefter ska jag gräva i nån garderob och få tag i nån stor t-shirt att sova i. Sen ska jag slå på ett AA-avsnitt och därefter sjunga byssan lull för mig själv.

Vi hörs!

Up's & Down's.

Sådana är dagarna, upp och ner, för allt & alla.

Sitter och käkar vindruvor i skrivande stund och tänker. Tänker på en jävla massa gör jag. På egentligen helt oväsentliga jävla saker, men likt förbannat kan jag inte låta bli att bli förbannad. Förbannad på livs levande människor helt enkelt..(?)

Nog med det. Vindruvorna är åtminstonde goda. Befinner mig iaf ute på björkön. Skönt faktiskt. Känner mig trött och mör i kroppen, så jag hoppas på en tidig kväll ikväll. Fick även ett uppiggande mail nyss av min lärare som sa att första lektionen imorgon är inställd, hallelujah! Det betyder att jag börjar 10:25 iställer för 08:30. Jag hoppas jag inte kliver upp i sista minuten, vilket jag gjorde idag, för det förstör helt ärligt hela dagen. Kände mig som ett spöke hela dagen idag, uschfyblä. Nej, imorgon siktar jag till och med på att få i mig frukost, vilket händer mer sällan, tyvärr. Sen ser jag också fram emot att köra den långa biten in till stan (3 mil). Det låter kanske helknepigt, men jag tycker det är u-bart jag, man hinner liksom vakna till lite och se en massa folk. Sinnessjuk eller trött? Båda delarna kanske.

Jag hade egentligen tänkt börja skriva på EU-rapporten idag, men jag tror faktiskt jag skjuter upp det 1 dag. Mina ögonlock är alldeles för tunga för det denna afton. Helgen består också av plugg och det bådar inte gott.

Adjöken.

Don't let it be said to late.

God afton glada som sura. Jag är något mittimellan.

Har fått klart rapport-helvetet, men det har jag ju sagt förrut, eller hur? Har på känn att det kommer vara något problem med den här också, bara för att jag ska vara tvungen att ägna ytterligare en kväll åt skiten. Jag hade faktiskt planerat att skriva min EU-uppsats ikväll, men eftersom jag var tvungen att göra det andra så orkade jag inte efteråt. Det är ganska förståerligt. Nu ligger jag efter i plugg-schemat. "ÅH NEJ!"

Känner mig rätt dryg och otrevlig i denna skrivande stund. Men det får ni stå ut med, denna gång. Kan inte låta bli att irritera mig på folk som läser mellan raderna heller. För vissa är ju livet som en dans på rosor, dock inte i längden. Synd att inte vissa har insett det bara. Äsch, de som stämmer in på min beskrivning får nog ett bra liv dem också. Man kan ju alltid leva på mamsen och papsen eller kanske till och med pojkvännen hela livet. Eller så kan man ju fortsätta vara naiv och leva i sin lilla värld och tänka att "allt kommer att ordna sig". DOH.

Enough for this time. Vill inte att ni ska få en skevare bild av mig än ni redan har. Jag är ingen argbigga, jag är bara grymt trött och less på naiva människor :) Puss.

Fuck a duck.

Ja, för nu är jag irriterad. Här sitter man halva natten och skriver en förbannad jävla PA-rapport som visar sig inte duga! Enbart för att jag inte följde "mallen" för rapporten. Så ja, då börjar vi om på ruta 1 igen då! Vi hörs.

En sten.

Nu har jag iaf släppt av en utav stenarna ifrån bröstet. Nämligen PA-rapporten. Känns riktigt skönt så nu kan jag kanske få sova gott inatt. Har nämligen gruvat mig över den här rapporten sen jag steg på flyget mot Gran canaria. Dessvärre har jag ju en massa andra uppgifter att ta itu med. Litteratur-uppsatsen kommer att bli värst, så den sparar jag till sist.

Godnatt mina damer & herrar. Imorgon anländer jag tillbaka till verkligheten. Skolan.

Det här med självdiciplin.

Ja, ni trodde väl inte att jag hade påbörjat allt plugg? Speciellt inte den där PA-rapporten som ska vara inlämnad senast imorgon klockan 16. Bra, för då har ni rätt. Jag har nämligen inte ens öppnat ett word-dokument att börja skriva i. Istället har jag bara gått och grubblat på hur fan jag ska lägga upp allt. Inte bara rapporten utan allt plugg. Det jag ska ha färdigt om ca 2 veckor max är följande:

  • Pa-rapport - imorgon kl 16.
  • Uppsats om EU som komplettering för provet jag kuggade - nångång denna vecka.
  • Presentation av en låt som "betyder något" - fredag,
  • Utföra en musikal som knappt är påbörjad- nästa vecka.
  • Prov i nutida konst - nästa fredag.
  • Utföra en intervju med en chef + en anställd på ett företag - nästa måndag.
  • Litteraturuppsats - skulle ha vart klar förra terminen.
Ja, det är allt jag kommer på just för tillfället, men känner jag mina lärare rätt så uppkommer det nog minst 7 uppgifter till också.

Ja, det var väl allt för denna gång. Ska försöka dra igång nu, trots att mina ögonlock håller på att falla ihop.

Citat

Det har uppstått en hel del citat under resans gång och jag ångrar skarpt att jag inte skrev ner alla. Men här kommer några, samt lite udda händelser. Jag skriver bara upp dom eftersom, de hör liksom inte ihop. De som ligger direkt under varandra hör ihop.

Magdalena - "You're just lying to us all the time, FUCK YOU SHITHOLE!"

Jag - "Nej fyfan, han såg ju ut som helvetet själv! En flygande fara."

Magdalena - "Du borde kalla han för skräcködla!"

Jag - "Nej fyfan vad arg jag är! (slänger en drink i backen som jag får över hela mig själv) ÅH, nu ska jag gå och supa skallen av mig! :D"  - Mognadsvarning
Magdalena - "Ska du supa skallen av dig, ska jag fan också göra det!"

En händelse som hände när jag och tjejerna kom hem en morgon:
Jag går rakt in i väggen och skriker "VADFAN ÄR DET HÄR FÖR JÄVLA BYRÅ?!" sedan börjar jag försöka klättra på väggen som spindelmannen. (Inget minne av händelsen). Därefter går jag bakom en gardin och skriker "Vad i helvete? Här är det ju öppet!" Jag vet, det är ganska internt.

Jag kommer inte på några fler just nu, men jag lovar att det kommer dyka upp fler!










Hello Sundsvall!

Hallå allihopa som eventuellt har saknat mig!
Nu är jag som sagt hemma efter ett resande på närmare 2 veckor. Det har varit underbart! Men samtidigt har det varit lite jobbigt också, det ska jag inte sticka under stolen med.

Resan började ju iaf natten mot den 23:e april då vi bussade till Arlanda. Det vart inte mycket sömn på den bussresan måste jag erkänna och inte heller på planet som vi satt på i 5 timmar. Dötrött, var den rätta benämningen på hur man mådde när vi anlände i stekhettan. Ja, det var äckligt varmt där i Gran canaria. Genomsnittet den veckan var väl ungefär på 36 grader i skuggan, i skuggan! Nåväl, vi anlände på vårat hotell Rocas Rojas. Det är som nå slags radhus man bor i och jag bodde med Johanna och Anna nästan längst uppe på berget utan AC(!) Ni kan ju tänka er hur det var att sova på nätterna. Eller ja, mornarna. Vi var ute och partade en hel del under veckans gång och trots det behövde vi inte göra av med många kronor i det där otroligt dyra landet. Som ni kanske räknat ut så vill alla krogar gärna ha in 10 tjejer eftersom det både lockar andra och att vi gör av med mer pengar än om vi skulle ha kommit 2 st. Krogarna seriöst bråkade om oss. Och för att vi skulle komma in så mutade dom oss med diverse drycker. Det var allt i från drinkar (som knappt innehöll någon sprit) till ett flertal champagne-flaskor. Man säger ju att gratis är gott. Detta hände varje gång vi var ut och ingen var ju nöjdare än oss. Lite synd var att det var lågsäsong där just nu och därför var det inte mycket skandinaver. Men några fanns det ju iaf att kommunicera med.

Förrutom att vi festade så försökte vi sola. Men det var inte långt ifrån omöjligt. Vi hade nämligen prickat in rätt vecka för värmeböljan. Det var nämligen så att det var något som hette "Kalima" just den veckan vi var där. Det betyder att det kommer in afrikanska vindar som gör att det blir ovanligt varmt - nåt i den stilen iaf. Så ja, man var inte så pigg på att ligga och pressa i den värmen, bakfull dessutom. Detta resulterar alltså  i att jag inte är så brun som jag hade velat bli, förjävligt. Och den lilla brännan jag lyckades åstadkomma glömde jag tydligen på planet hem.

Vi hann med en hel del den veckan och självklart hann vi sjunga en del också. När vi kom hem till Sverige på valborgsmässoafton var det raka vägen till Uppsala där vi spenderade 2 nätter. Där fick vi bland annat repa lite låtar med en gospel-kör, GRYMT ROLIGT! Vi for vidare till Stockholm i fredags där vi egentligen skulle ha stannat tills idag, men jag och Johanna tog ett tåg hem igår istället. Var less på att vara borta vid det laget.

Nu är man back to reality alltså och det känns förjävligt. Har en miljard skoluppgifter att ta itu med innan betygen ska vara satta. Men men, det är sånt som måste göras och det är lika bra att sätta igång på direkten.

Återkommer.

I'm home!

Hej på er!
Jag är tillbaka i Sundsvall efter nästan en 1 ½ veckas semester. Känns faktiskt förjävla skönt att vara hemma igen :) Har varit ute på en liten krogsväng ikväll med mina kära vänner som jag inte sett på länge, därav blir det ingen speciell uppdatering ikväll (läs: inatt). Återkom imorgon, så lovar jag att komma med en resumé av resan!

Puss.

RSS 2.0