Doning.

Helt värdelös dag. Rent ut sagt.

For in och solade förrut ändå. Fick ingen mer färg, konstaterade jag. Men vad gör man?

Har nyss duschat och slängt in en tvättmaskin (igen). Inga storslagna planer inför kvällen, faktiskt. Astråk!

Brr.

Hejsan!

Här sitter jag och fryser i min ensamhet. Måste även ha altandörren öppen så katten kan springa in och ut. Vettetusan hur jag nånsin ska kunna ta hem han till lägenheten nu när han har varit ute i snart en vecka :/ Dåligt samvete kallas det.

Jag vet inte om jag ska åka hem idag, eller imorgon. Eller kanske till och med på onsdag? Har ju varit här en vecka nu, imorn. Jag trivs ju här men på nåt sätt vill jag ändå åka hem till stan. Finns ju inte allt för mycket att göra på dagarna här ute, tyvärr.

Ordbajs, ordbajs.

Skulle vilja åka till bommen och sola också. Skönt att lägga sig i ett varmt solarium och samtidigt få lite färg (vilket man inte kan få i dethär skitvädret). Men 2 mil tur och retur känns lite för överklass för min taskiga ekonomi just nu. Syftar på bensinkostnaderna.

Jaja! Ska väl fortsätta sitta här och glo jag.

Se där ja!

Goderafton!

Kvällen till ära. Jag och Simon planerade att hitta på något, utomhus. När vi inte hittade den stranden vi hade tänkt sätta oss på så vart vi nästan fullt ut ovänner innan vi åkte tillbaka hem till mig. Haha. Iaf så ringde jag och frågade papps om vi kunde låna båten så vi kunde åka ut till borgasand, vilket vi fick. Sagt och gjort, vi åkte ut dit, även min bror (också vid namn Simon) skulle med. Vädret var ju helt lovely. Vi la ut en stor filt på stranden där vi låg och snackade och vräkte i oss vindruvor (nej, det var inte så romantiskt som det låter, eftersom vi bara är kompisar och inget mer, haha). Efter några timmar och en uttråkad lillebror senare så for vi tillbaka och hem till mig. Här vart det "fikatävling" med sockerkaka och chokladpudding innan jag skjutsade hem Simon igen.

Nu är tv-dosan och soffan all mine eftersom resten av befolkningen i huset ska gå och lägga sig. Sweet.

Iaf så ska jag på gatufesten på torsdagen :) Min snälla mami och min mormor har hjälpt mig lite med ekonomin så jag kunde gå. Adam Tensta och Gary Moore ska absolut ses. Ska även ner på onsdagen.

Jaja, hörs kanske senare och grattis Spanien till EM-guldet.

I am sailing.

Hallelåja!

Gårkvällen spenderades återigen i båten med grabbarna grus. Det dracks vin och öl än en gång och jag hade supertrevligt! Vi stannade till vid Johans sjöbod där han, Macke och Martin var. Där vart vi inte långvariga. När jag skulle kliva ner i båden så snubblar jag och gör veckans stupning rakt ner i båten. HEJA LINA! Knät krashade in i ett hörn totalt och jag skrek. Haha. Som tur var så vart det inte så allvarligt som det kunde ha blivit.

Idag har jag sovit ungefär halva dagen. Klev upp för bara nån timme sedan om jag ska vara ärlig. Ska väl ta och käka någonting, men innan dess ska jag duscha som jag aldrig tidigare har duschat.

Tack och hej!

Trotsar vädret.

Jag tänker trotsa det dåliga vädret och hänga med pojkarna ut på en båttur, idag igen.

Saturday!

Tjosan!

Det var verkligen as-mysigt att puttra runt i båten igår. Det var jag, norda, edwardsson och simon som var ute o åkte. Var väl ute ett bra tag skulle jag tippa på iaf. Vi for in på den där festen i bommen (haha) senare iaf och den festen var inte mycket att skryta om. Det var faktiskt ganska tvärtråkigt :) Jag var väl hemma redan runt 1-tiden tror jag.

Idag är det jävligt tråkigt väder. Regn och grått! Hade ju siktat på en hel dag i solstolen idag ja, men icke. Funderar på att åka iväg och sola solarium faktiskt :p Måste få lite färg innan jag lämnar landet ju. Men risken finns ju att jag bränner sönder ansiktet, haha. Får väl slå av ansiktslamporna då...

Det är ingen bra stämning här i huset idag. Alla är på varsitt håll. Beror det på vädret eller?

Ska bara tipsa er om en grej. Det finns en hemsida som heter "livsprognos.se" där man kan göra ett så kallat ålderstest för att se hur gammal man kommer bli. Säkerligen en jävla massa bullshit men ändå, jag hade tråkigt en kväll och gick in och gjorde det där jäkla testet. Inga konstigheter. Det enda jag behövde skriva ner var mitt personnummer. Igår fick jag en faktura hemskickad som var på 150 kronor. Jag hade inte beviljat några kostnader osv. Jag läste omdömen om den där sidan och det visar sig att jag inte är ensam om att ha blivit lurad. Dom hade alltså kollat upp mitt IP:nummer oc via det tydligen fått tag i min adress. Helt sjukt vad folk gör för pengar.

Nu ska jag göra nåt åt livet mitt.

Båtputtring.

Hej hej!

Maten förrut var underbart god. Jag unnade mig kladdkaka och grädde till efterätt. Det är ju fredag.

Nu har jag precis hällt upp ett glas rödvin och snart kommer grabbarna med båten. Vi ska ut och puttra lite nämligen. Eventuellt ska vi på någon hemmafest senare också, men det lockar inte speciellt mycket i skrivande stund.

Solade en del idag och det känns i ansiktet vill jag lova. Härligt!


Juniskär café.

Nu ska vi (jag, brorsan, farmor & farfar) iväg till Juniskär café för att käka lunch alt. middag. Mysigt värre. Känner mig verkligen som ett barn igen, haha.

Idag är det fredag, vad ska alla hitta på ikväll? Jag ska nog bara ta det lugnt. Är lite sugen på att åka wakeboard faktiskt, så jag får se om det är någon som är villig att köra båten.


Jag klagar inte.

Visst ser det skönt ut?


Sol.

Ligger ute på gården i en soltstol och solar nu. Det blåsar lite kallt faktiskt, men det är bara skönt med lite vind så man inte får värmeslag.

Självmordsbenägen?

Discovery channel
"Everglades. Bear testar sin överlevnadsförmåga genom att ta sin hittills största risk - att simma över en flod full med alligatorer."

Han gillar nog inte sitt liv alls.

Det här måste jag fan se?!

Edit:
Nu är det paus. Jag säger då det, karln är galen! Nog för att jag hade räknat ut det redan. Men saken är den att han även slog sig ner över natten mitt i träsket. Byggde en säng och grejer och tände eld. Dagen efter tog han vatten ur floden och silade bort smutset genom tröjan (skulle ändå inte dricka det?). Han hade inte med sig någon mat heller så han tog tag i en stubbe som hade en massa larver i sig som han hällde ut i handen och åt upp.

Nu har han nyss gått igenom en stor gräsäng som man tydligen går jättelätt vilse i. Det är jättehöga "grässtrån" alltså. Jaja, han kom iaf igenom och nu måste han korsa ännu en flod full med alligatorer. Första gången han passerade den "farligaste" floden där det kryllade av alligatorer så hittade han ett träd som hade ramlat rakt över floden som han klättrade över. Undra hur han ska göra nu, när det inte finns något träd?

Edit 2:
Jaja, han överlevde utan problem. Otippat? Nja. Han är förmodligen van vid att hälsa på skallerormar, simma med krokodiler, äta levande grodor & sköldpaddor. Vem vet, han har säkert suttit på en vithajs rygg och simmat runt också.

Varför sitter jag och skriver om detta?








Löransvägen står under varning!



Sen möter vi även en kille som säger: "Ah, fan alltså! Jag skulle få 500 spänn om jag fick tag i dom, men det går ju fan inte!"

NO SHIT?

YEEES!

Jag har en kompis som vill umgås med mig! My evening is saved. Simon kommer och umgås.

Simon: ... Jaha, vad har du haft för dig idag då?
Jag: Ja, jag har...
Simon: Ähh förrästen! Spara på frågorna, vi brukar inte ha så jävla roligt när vi umgås ändå!

Även att det var dagens sanning. I måndags när vi umgicks bara för att, så lyckades vi bara åstadkomma en halv promenad, typ.

Är det jag som har bloggat för en hel livstid idag eller? Jag borde fan hamna på "mest aktiva" listan.

Är det bara jag?

... som inte har något liv? Verkar fan inte bättre.

Vart grymt sugen att gå på bio ikväll också, sex and the city, men inte så sugen var jag längre när jag kollade priserna på biobiljetterna these days. Oh fyfan va snål jag lät nu, men jag har fan inget val så länge jag inte har någon inkomst. Varenda penny måste ha ett syfte, ha---ha.

Vet ni vad det känns som? Det känns som när man var liten och for iväg en vecka till far/mor-föräldrarna för att spendera tid med dom på sommaren. Typ sol och bad och massa gulligull. Jag vill väl inte känna så? Jag är fan 19 år. Bara för att mina farföräldrar råka vara i min pappas sommarstuga och softa. I DON'T BLAME THEM. Fast, man kan ju säga att det är ombytta roller nu? Skratt.

Kan ingen vänlig själv åtminstonde slå en signal? Jag kommer börja mögla av min egen tråkighet.

FYFAN VAD JAG KLAGAR!! Håll min kéft.

På altanen.

Halloj!

Jag lyckades inte vända på dygnet, trots att jag la mig runt 12-tiden inatt. Tog en evighet att somna och jag vaknade inte förrns halv tolv this morning. Roliginfo.nu.

Mina planer för dagen var att åka in till staden och eventuellt umgås med någon villig själ. Men det var ingen som var sugen på det, nej. Eller jo, Sandra var det, men då hade vi inte varit på stan förrns imorgon vid den här tiden ungefär. Ja, hon är seg. Nåväl, jag la ner planerna.

Nu sitter jag på altanen och ja, bloggar. Är faktiskt lite less på att vara inomhus. Men ännu mer less är jag över att det inte kan vara riktigt sommarväder! Det är sol, det är blå himmel, MEN det blåser kallt. Jag är blek.

Fan vad jag vill gå på gatufesten. Sjukt mycket vill jag faktiskt. Dessvärre räcker inte ekonomin till i år, med tanke på att jag åker utomlands 8e juli, vilket jag förmodligen redan har upprepat ett antal gånger. Men jag vill ändå gå på gatufesten. Någon som är villig att skänka några tusen?


My view.

Kattjakt.

Det är ett väldigt stort samtalsämne kring min katt idag, jag vet. Har nyligen varit ute på jakt efter han, eftersom jag tyckte det var dags att stänga igen dörrarna för natten, och jag vill inte att han ska vara ute på natten det ovana lilla livet. Efter många om och men, dök han äntligen upp så nu är jag lugn ;p

Har nyss avverkat film nummer 2. Ingen av filmerna hade "wow-känsla" direkt. Sämst. Undra vad man nu ska hitta på. Det vore ju läge att sova nu eftersom det är möjligt att jag skulle kunna somna. Vända på dygnet var det ja. Men det känns faktiskt lite småtråkigt.

Tån bultar. Hej!

Plommon.

Har suttit och grimascherat nu för jag har ätit en massa sura plommon. Goett.

Nu ska jag snart slå på en film, så jag slipper se fotbollen. Jag blir väl hänvisad ut till någon utstuga för att se filmen, eftersom stor-tvn i vardagsrummet är jävligt paxad av farföräldrarna. Fucking shit. Är fotboll verkligen så roligt att titta på? Speciellt nu när Sverige är utslaget?

Eftersom altanen har stått öppen hela dagen så flyger det en jävla massa skitflugor här inne i vardagsrummet. En satte sig till och med på skärmen. Död åt dom! Dom kan väl hålla sig till bajshögar där dom hör hemma. För jag är väl förfan inte en bajshög?

Angående tån som jag slog rejält förrut. Smärtan håller i sig still! Och nu har smärtan åkt upp i mitt trasiga knä också, så nu har jag ont överallt!!

Nämnde jag att jag är på dåligt humör?

/ Flugornas Herre (kvinna)

Aj, min tå!!

Jag slapp rensa jordgubbar. Det liksom "rann ut i sanden".

Sedan sist har jag iaf hunnit käka frulle och duschat mig fräsch. Inget roligt väder ute idag så det är inte värt att vara ute. Det är väl relativt varmt, men det blåser mycket. Min lilla kisse har vågat sig ut i fria världen och njuter numera ute i fräset bland flugorna. Jag blir så glad att han slipper sitta i den där lägenheten i stan och vara understimulerad. Nu trivs han, och det märks :)

Nåväl. För att komma till rubrikens handling. Jag snubblade på en stor bräda eller vad man nu ska säga förrut och slog i tån! Det var ingen liten smäll heller. Jag kved av smärta vill jag lova. Och nu värker det tamefan i hela foten. Att slå tån måste ju vara bland det värsta som finns? Det gör ju så jävla ont.

Mitt i det här blogginlägget blev jag tvungen att gå ut eftersom jag är en överbeskyddande matte (fniss). Hörde nämligen att det var andra katter i närheten och eftersom min lilla bill knappt har sett en annan katt blev jag rädd att han skulle hamna i slagsmål. Hehe. Tycker ni jag är patetisk? Låt vara. Jag är djurvän. Iaf så var det Emils katt Ceasar som var och smög här i trakterna, och eftersom han bor här året om så är det ju han som är "kungen" på ön, och kungar gillar väl inte nykomlingar i guess. Bill skulle vara försvarslös, så därför måste jag passa. Fniss.

Hej!

God jävla morgon.

HEJ.

Hur många timmar kan jag ha sovit inatt? Ja, inte många har jag konstaterat. Eftersom huset knakade och brakade och vattenkranar började låta höll jag på skita ner mig av rädsla. Vilket resulterade i att jag nästan vägrade gå och lägga mig. Tillslut tyckte jag att det var dags att försöka sova ändå, för att motverka extrem trötthet idag.

Nog för att det inte gick så bra att somna, men lite sömn fick jag iaf. Och när jag hade min djupaste sömn (ungefär vid 10 imorse) ringer farmor för att berätta att hon och farfar är påväg hit och att dom är här alldeles strax. "Fortsätt sov du" hävdar dom. Nja, detta är ett ypperligt tillfälle för mig att vända tillbaka på dygnet. Men jo, nog är jag lite sur allt för att jag inte fick sova vidare... Jag kan nämligen inte sova om det är folk som stressar på i huset.

Nu har man fått i order att rensa jordgubbar också. Rensa jordgubbar? Fyfan. Friden och fröjden av att vara här och softa för mig själv är som bortblåst! Skämt å sido, nu slipper man ju vara döskraj om nätterna iaf.

En dusch behövs, samt lite frukost känner jag. Men först och främst, icke att förglömma, rensa jordgubbar!

Björkön.

Hallon!

Nu har jag flyttat ut till björkön kan man säga. Lär ju vara hemma once in a while också, i stan alltså. Har med mig kissemissen hit också, men han är skraj. Den lilla varelsen har gömt sig under några lådor och vill absolut inte alls vara kvar här. Jag får hoppas att det går över snart åtminstonde. Det var samma sak förra året han var med, men då gick det till sig efter ett par dagar. Lillgubben.

Är här ensam nu också. Pappa och resten av la familia är i bredsand. Brorsan kommer ut imorgon och troligtvis farmor och farfar också. Hade gärnat spenderat lite tid ensam här ute, faktiskt. Även om jag är grymt mörkrädd, haha.

Funderar på att åka in till ica bommen och införskaffa lite middag. Typ salladsblad eller nåt, pft. Gjorde i ordning nån jävla röra förrut till lunch alltså, hugaligen. Nudlar med en massa grönsaker. Hittade ingen "köttigt" att ha i, men det funkade ändå. Nu har jag nyss dragit i mig lite fil. Jag förstår att ni tycker det är underbart att få veta vad jag äter. Lina-with-no-life.

Har även hunnit tvätta sen jag kom hit. Jag tvättar fan alltid när jag kommer hit? Jag tycker det är kul jag. Finns väl inget bättre än att ha hela garderoben rentvättad.

Det blåser som satan ute. Det gillas inte. Annars hade man ju kunnat tvigna med någon ut på wakeboard eller något liknande kul. Skulle man ge sig in på det idag skulle man väl flyga över vågor som var i höjd med tsunamin. Typ.

Hej så länge.


En tillbakablick.

Idag är det 14 dagar tills jag entrar Sunny Beach igen.

Förra året hände en hel del när jag var där med Natalie, som ni redan vet.

Jag och Natalie råkade bytlånas skor, hon mina 37or och jag hennes 40:or. Norsk efterfest. Måkjävlar. Natalie lurade en bulgar att hon var lesbisk så hon fick vara i fred. Imitation av olika personer. Jag bryter foten innan jag vet ordet av att vi är på semester. Ambulansfärder i bikini. Dropp i 200 km/h. En nota på 7000. Läkare som jagar en. Ut på disco med min brytna fot. En främling slänger upp mig på axeln när jag är påväg till toa. Strängen (haha). Blir bjuden på middag av den vackraste, den blev aldrig av. Självraggande gips. "Blå med grädde". Kärleksbekymmer. Stalkning. Kryckor från krigstiden. Neonglasögon. Bugg på en halvtom bar. Piña colada. Inte bada för min del. Hångel efter kexning. Natalie tror dom spelar destination unknown på flygplatsen men det visar sig bara vara luftkonditioneringen.

Listan kan göras så jäääävla lång! Och det mesta är internt och går därför inte att återberätta. Snart åker vi igen och vi får väl inte direkt hoppas på en favorit i repris, haha. Time will tell.

Gröt = tapetklister.

God afton!
Huga, tiden bara tickar iväg. Jag önskar jag vore trött så jag kunde somna och därav vakna upp i god tid imorgon! Inte för att jag har något speciellt på tapeten förrutom att jag måste ändra mina sovrutiner! Är vaken halva nätterna och sover halva dagarna, gräsligt rent ut sagt. Men man har inte så mycket annat för sig. Ingen motivation alls.

En sak jag har bestämt är att jag måste börja äta gröt på mornarna igen. Ja och helst då inte mitt på dagen. Det är ju faktiskt jävligt nyttigt och man håller sig mätt relativt länge. Det jävliga är ju att havregrynsgröt smakar tapetklister. Men jaja, nyttigt var det! Ja och idag har jag varit nyttig. Sallad o kyckling som sen lunch eller middag. Och sen lite youghurt som kvällsfika då. Vart för sent för frulle idag minsann. Måste få ordning på dethär. Haha.

Jobbsökandet fortsätter. Är det någon där ute som har ett förslag på jobb som är möjligt för en sån som mig så hör av er fort som fasiken! Jag tar i princip vad som helst så länge det inte handlar om telefonförsäljning med provisionslön.

Tjingeling.

Midsommarhelgen.

Har som sagt tappat bloggsuget totallt på senare dagar. Men ska försöka sammanfatta midsommarhelgen, om det nu är någon som är intresserad.

I fredags, på midsommarafton alltså, åkte jag med Simon och Norda ut till matfors där festen höll hus. Väl där möttes vi av en massa trevliga människor och satte oss sedan på altanen och började dricka alkoholhaltiga drycker. Efter ett tag dök det upp fler folk, vissa trevligare än andra. Det var alltifrån snaps och grillning, till femkamp och liveband där ute i bushen. Ungefär vid 22-tiden valde jag att åka till en annan fest i granloholm hos Anna. Där var det också ofantligt mycket folk och det var riktigt jävla trevligt! Det var även där jag fann min sovplats för natten, tillsammans med Anni-Li och Natalie som också stannade kvar.

På lördagen hade jag ingen lust att sätta mig på en buss i min midsommaroutfit eftersom det skrek att jag hade varit ute och festat, om den. Så jag ringde Simon som senare kom och hämtade oss 3 tjejer som var kvar. Vi for och käkade och därefter vart det slappning hemma hos mig. Senare på kvällen vart det en lov till njurunda eftersom Simon skulle byta kläder och tjoffs och sedan åkte vi med Norda in till stan där vi plockade upp Natalie. Efter det for vi hem till mig och drack vin och snackade. En lugn och skön kväll.

Sådär ja. Det var den helgen det och jag klagar inte på något.

Nu har jag nyss kommit hem ifrån Evelina och William. Käkade awsome middag med dom. Sallad med fetaost och mozarellaost och kyckling till det. Hälsosamt och vrålgott! Nu sitter jag och dricker en jogart (läs: youghurt) och slappar bara.

Är så otroligt less på det mesta nu när jag inte har något att göra om dagarna. Därav min bloggtorka i guess.

Gökböle?

Satt av någon konstig anledning och kollade i en telefonkatalog förrut och till min förvåning ser jag att det var ett par som bodde på ett ställe som hette "Gökböle"? Vem fan kom på det namnet.

"Hej, jag heter Lina och jag bor i Gökböle"

Det känns så... Fel.

Don't let the sun go down on me.

Har inget bloggsug för tillfället. Berättar om midsommarhelgen vid annat tillfälle!

Ciao.

Midsommar.

Dagen till ära.

Gårkvällen var som sagt tråkig med stort T. Satt enbart framför datorn med ett glas vin i andra handen "bara för att" typ. Inte ens en rolig själv att konversera med på msn eller via telefon. Alltså höjden av tråkighet.

Nu är det iaf en ny dag och skönt känns det! Kvällen ska spenderas ute i matfors med grabbarna. Eller ja, jag ska åtminstonde åka dit med dom. Ser faktiskt fram emot det! Men jag har lärt mig att inte ha för höga förhoppningar eftersom man då troligtvis alltid blir besviken :p

Känner mig jävligt trött trots att jag sov till typ 11 idag. Sov ganska dåligt inatt också. Kässt. En dag som denna vill man ju vara pigg.

Glad midsommar!

Usch...

En tråkig, ensam, kväll. En sån här kväll hade jag behövt min bästa vän här. Anna-Lena, flytta hem igen! Du finns i alla lägen och du förstår mig bättre än jag själv.

Ensam har jag suttit framför datorn ikväll och egentligen bara glott.

"Stackars mig".

Godnatt.

Icke.

Vart ingen wakeboardåkning idag. Det grundar sig på olika anledningar. Istället for jag ner på stan med Evelina. Solade lite och så. Ingen hit med solarium den här tiden på året, men vad gör man när inte vädret är fullt perfekt en dag innan midsommar när man åtminstonde vill ha lite färg? *Andas*

Skulle till Evelina ikväll också, sitta och snacka och umgås bara. Men hon kände sig inte så pigg så vart ingen bra idé. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. KASST.

Hej.

Hallelujah!

Ingen kan ju ha missat att Hallelujah är en av mina favoritlåtar och här är en grym version. Det fanns ingen embed kod så jag kunde inte lägga in klippet, men här är länken iaf http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM. Killen som börjar sjunga vid 2 minuter är helt enkelt sagolik.

Wakeboard?

Mycket riktigt, min faderkaka ringde imorse, fast vid 9-tiden denna gång. Ingen större skada skedd dock, men min sömn vart svårt störd och sedan kunde jag inte sova lugnt resten av tiden ;p Vi skulle på banken idag och placera och dona, men vi fick en tid på tisdag istället. Ska även ringa sjukhuset för tydligen behöver dom städare(!) där, men fan, bättre än ingenting. Dock är det ju ungefär lika lätt att få ett svar där som det är att göra en volt på wakeboard. Inte lätt alltså. Inte för att jag har försökt volta runt där ute på vågorna, men jag vet nog. Jag har sett folk göra det, jag har sett folk misslyckas.

Well. På tal om wakeboard... Jag kanske åker ut en sväng till björkön senare denna afton och åker lite wakeboard med Daniel och Oscar. Den som lever får se. Och sedär, just i skrivande stund ringer Daniel och meddelar mig om att vi ska åka kring tre, fyra-tiden. Frågan är bara om det är värt att åka 6 mil tur och retur för en liten stund on the wakeboard. Fast å andra sidan är det ju bra träning. Väldigt bra träning. Vi får hoppas att jag inte tvingas genomlida den träningsverk jag lyckades åstadkomma sist jag åkte. Troligtvis blir det så. Ilandsproblem.

Imorgon är det midsommar och jag har ännu inte kommit fram till vad jag ska göra. Det lutar åt en massa olika alternativ för min del, och det som lockar mig mest är det alternativet som känns dummast :p Haha, konstigt, jag vet. Men det är ju en long story det också.

Ordbajs, ordbajs. Hej!


Wtf?

Klockan närmar sig två och jag är klarvaken. Det är en skam för samhället! Jag befarar att min far (fniss) kommer att ringa mig runt 8-snåret imorgonbitti och fråga om jag sover. Även om jag inte kommer erkänna det så kommer han ändå kunna räkna ut det via min morgonröst och därefter ifrågasätta mina sovvanor. Jag menar, det är ju onormalt att sova klockan åtta. Jag gruvar mig.

Och vad var det jag sa? Sverige förlorar och åker ur EM (eller vad det nu var)  och nu får jag endast beskåda arga och ledsna "gubbar" på msn. Även svordomar såsom "jävla skit sverige, pinsamt värre" osv osv. Ja, listan kan säkerligen göras lång. Vissa lägger verkligen ner hela sin själ i denna fotboll. Men det är klart, alla har vi olika intressen att ödsla tid på. No hard feelings.

Nej, det kanske är läge att börja tänka på konsikvenserna. Till exempel att man borde sova.

Irritation.

1. Varför kör man 70 på 90-väg?
2. Varför accelerar man inte när man ska ut på motorvägen, utan fortsätter köra 50?

Potentiellt svar: Man fick körkortet i ett cornflakes-paket eller något liknande.

Sånt där irriterar mig jävligt mycket!

Kom iaf nyss hem ifrån turen till jämtland (eller ja, i närheten av hammarstrand). Har som sagt skjutsat dit mina morföräldrar. Hemresan var rätt dryg, med tanke på att jag var ensam och det är fotboll  = ingen hade lust att prata i telefon. Jag intresseras inte för fem öre av fotboll även om jag tycker det är kul om Sverige vinner ikväll. Fast det beror nog enbart på att jag vill slippa höra alla klagomål av alla fotbollsgalningar, eller nåt. För att komma fram till saken så slog jag på radion där fotbollen uppspelades för att se om jag fann det intressant nog, men icke. Tyvärr fick jag inte in någon annan radiokanal där uppe i skogarna heller, så det fick bli en gammal hederlig skiva, som jag kunde i princip alla låtar på. Slutsatsen är iaf att hemresan var skitjävlatråkig. Och samma visa lär det bli på söndag när jag ska hämta dom, fast då är det ju inte fotboll iaf. Eller? Ni ser ju vilken koll.

Förövrigt är mitt liv ganska tråkigt just nu. Det enda jag gör på dagarna är att försöka få tag i ett jobb, som sagt. Och sen får jag höra rätt mycket gnäll och tjat också, det orkas inte med. Jag är ju trots allt bara 20 år, i år.

Och nu då? Ja, jag ska väl fortsätta mitt tråkiga liv framför datorn här ikväll. För roligare än så tycks det inte bli.

Återigen en ny dag.

Gårkvällen var mycket trevlig hos Rigmor! Vi drack några glas vin för mycket kanske, men det gör inte så mycket. Maten var delicious måste jag säga. Det bjöds på italiensk buffé så det stod härliga till! Sedan satt vi och kollade på kort sen resan och jag måste erkänna att vi brast ut i asgarv ett x antal gånger. Jag vill tillbaka.

Idag har jag varit och käkat lunch med pappa och bror. Därefter vart det arbetsförmedlingen igen för pappa hade hört talas om någon slags kurs som vi skulle titta efter. Det var tydligen kommunen som hade hand om den kursen och där var det stängt när vi var upp och kollade. Ska dit imorgon igen. Ska även bänka mig vid telefonen imorgon och ringa runt och höra om diverse jobb. Dessvärre tror jag att det inte kommer lyckas särskilt bra.

Snart ska jag fara iväg och hämta upp mormor och morfar och köra dom upp till stugan i Jämtland. Det vill säga ca 20 mil tur och retur. Vilket snäll barnbarn jag är :) Hoppas bara Sandra ska följa med också så jag har något sällskap på vägen hem, god damnit. Annars blire inte roligt.

Förrut när jag åkte hem ifrån stan så hade det skett en olycka ovanför timmervägen, vid sibylla i nacksta typ. Och jag måste erkänna att polisen som stod och dirigerade bilarna var bland det snyggaste jag har sett. Puhh. Fast det visste han säkert om ;p

Hejs.

Singing in the rain.

Fast, det verkar inte regna nu :)

Ska iaf snart fara iväg ner och sjunga en sista gång med tjejerna innan sommaruppehållet. Wiho! Skippar bilen och tar bussen eftersom jag eventuellt tar ett glas vin till maten. Dessutom har jag fan inte råd att åka bil hur som helst nu för tiden. Min bil drar närmare litern/milen. Förjävligt.

Jag bjur på två nyknäppa bilder på mig också, bara för att jag är egoist :)


"Le då Lina, försök!"


- Nä, det är fan ingen idé.



Arbetsförmedlingen.

God dag!
Var ner på arb.fm förrut och skrev in mig. Var lite stressad så jag skrev in en massa fel, så jag måste gå in och ändra det snarast möjligt. Måste prata med dom som jobbar där också om lite grejer.

Nu ska jag se film och käka lunch.

Ikväll ska jag sjunga och sen ska jag till rigmor på avslutningsmiddag med tjejerna :) Inför sommaren alltså. Längtar faktiskt, var längesen man tog en ton nu! ;p Haha. Hej.

Ingen rubrik.

"Jag hatar dig! Men jag vill ha dig.
Du sårar mig, hela tiden.
Provocerar du mig? Det gör du.
Du låtsas att du inte vet, men innerst inne vet du att jag faller för allt du ber om.
Betydde allt vi gjorde då, något för dig?
Det var du som tog alla initiativ, det var du som ville allt. Det var du som fick mig att avsluta mitt förflutna.
Allt för din skull.
Mina känslor för dig hade växt på nytt igen, men vi kom aldrig längre än så.
Helt plötsligt vände du ryggen och blev kall, igen. Fick du bara din vilja igenom?
Återfall, återfall, återfall, titt som tätt.
Jag ber dig inte att älska mig, jag ber bara om din vänlighet."

Ny vecka.

Hej!
Nu är det en ny vecka med nya möjligheter, som man brukar säga.
Jag skulle som sagt ner på arbetsförmedlingen idag, men jag kom dit 10 minuter försent. Dom stängde tydligen klockan 15, så jag får göra ett nytt försök imorgon. Suck.

När jag kom hem igen råstädade jag rummet och möblerade om lite, det behövdes verkligen! Så nu känns det lite bättre att vistas här inne. Jag och mamma lurar på att byta rum också, eftersom hennes är större och hon är hemma här mer sällan än jag. Men vi kom fram till att det skulle bli för bökigt att hålla på skruva isär sängar och saker. Vi skjuter upp det helt enkelt.
Angående midsommar så har jag inte alls riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Antingen ska jag ut till matfors där jag var förra året, och då var det riktigt roligt. Men samtidigt känns det roligare om jag är med gänget ute på björkön. Dom funderar på att vara på stranden på dagen och festa och sedan styra ihop något större på kvällen. Midsommar är egentligen ganska överskattat, men samtidigt känns det lite roligt att något händer.

Gatufesten kan jag nog tyvärr inte gå på heller. I hate it. Ska ju som sagt utomlands några dagar efteråt och ekonomin håller nog inte, tyvärr. Men att åka utomlands är inte heller så dåligt. Däremot är det några folk som kommer på gf som jag skulle vilja träffa och så... Men det löser sig nog!

Hejdå.

Blä...

Vart inget björkön ändå, orkade inte.

Är hemma nu, alone. Ska slå på en film och sova. Imorgon bär det av till arbetsförmedlingen för att skriva in mig. Vet dock inte till vilken nytta, har aldrig hört något positivt om det stället. Ett jobb måste jag iaf ha, så jag kan jobba arslet av mig till en lång-resa.

Hej så länge.

Helgen är över.

Denna helg har varit lång. Men det beror nog på allt studentfirande osv, som har varit igång sen i onsdags.

Ska snart ut till farmor och käka hennes underbara soppa och sedan åker jag nog ut till björkön. Ska ju jobba hos pappa imorgon så det är lika bra att vara där ute. Han vill väl att jag ska åka till bredsand, men där har jag inte ens ett rum så jag tror jag bojkottar den idén faktiskt. Äh, vi får väl se.

Satt nyss och kollade på resor till Australien, alltså, jag vill verkligen bort. Varför kan jag inte bara vinna drömvinsten eller nåt? Det vore guld det. Kanske ska köpa en trisslott sen, fast med min tur vinner jag max 25 kronor gånger 1. Äsch, keep on dreaming Lina.

Tjingeling.

Ta mig till en annan värld.

Godafton eller godmorgon får man väl så lov att säga, nu när klockan är så mycket.

Kvällen har spenderats i min bil, tillsammans med Annalena. Vi satt i hamnen och surrade på hur länge som helst och efter det har vi bara farit runt och skrattat typ. Vi kan säga att det var last night in town, together. Jag har inte insett att hon verkligen ska flytta än, men det känns konstigt. Jag vägrar ta "farväl" så därför sa jag att vi skulle ses imorgon :p Jaja, Stockholm ligger som sagt inte så långt bort, men ändå, konstigt. Sen vi var 11 har vi verkligen kunnat prata om ALLT med varandra. Det är henne jag ringer om jag har nåt pinsamt att berätta, det är henne jag ringer om jag mår dåligt, det är henne jag ringer om något roligt (vi har exakt likadan humor) har hänt osv osv. Också vise versa. Det är tur att det finns telefoner säger jag bara!!

Vi satt bland annat och pratade om vad som kommer att hända nu, när skolan inte längre existerar i våra liv. (Jag vet att jag tjatar mycket om det, men jag är i en konstig fas nu där jag står mellan olika beslut). Jag kom iaf fram till att jag inte vill vara kvar i den här stan i 1 minut till, även om jag måste. Hade jag bara ett startkapital hade jag dragit iväg och gjort något galet på stört. Det enda som egentligen håller mig kvar här är min familj som jag aldrig skulle klara mig utan. Men jag måste härifrån och få tillbaka någon slags gnista. Norge, Danmark vart som helst! Helst av allt skulle jag bara vilja ut och resa några månader, komma bort och få ett nytt perspektiv på livet. Och när jag menar resa menar jag ut i världen, typ Australien/Asien eller nåt. Men för att kunna resa måste man ju såklart ha pengar, och för att få pengar ett jobb and so on. Men jag har ju ingen gnista för det här. Jag vill inte jobba här i Sundsvall, jag är rädd att jag blir kvar här isf. Eller självklart vill jag ha ett jobb, men isf bara för att tjäna ihop pengar och sedan dra på min satans resa. Nej nu yrar jag bara... Jag vet inte hur jag ska förklara. Men bort vill jag, kort sagt.

Nu är jag jättetrött och ska sova. Natti.

Erase and rewind.

Hej, igen.
Min dag har spenderats i sängläge hela dagen. Ja, jag är ju arbetslös och soffpotatis nu? Skämt å sido, jag har bara varit seg och inte haft så mycket annat att göra.

Just nu väntar jag på att Danne ska ringa, min bil står nämligen hos han sedan i torsdags. Därefter ska jag nog umgås med Annalena. I kind of need it. Vet inte vad vi ska hitta på, men något roligt blir det nog.

Jag vill ut och resa, nu på stört. Kanske ska sälja bilen och dra till Australien eller nåt. Någon som är på?

After all...

Nu börjar ångesten komma krypandes igen. Snacka om att jag växlar humör hela tiden. Inte ångest för att jag gjorde av med pengar igår, inte ångest för att jag kanske gjorde bort mig igår, inte ångest för att jag kanske ringde någon jag inte borde ha ringt igår. Ångest över att jag aldrig någonsin igen kommer att få stå på scenen i hedbergskas aula och göra musik med den klassen jag spenderat 3 år med, på scenen, esmu1-2-3.

Jag har hängt ihop med Natalie till mesta del och vi har alltid varit en liten sort för oss själva. Lite utanför, lite hatiska och lite allmänt udda i klassen. Vi har snackat skit, folk har snackat skit om oss och vissa (läs: många) dagar har vi ångrat att vi började estet.

Samtidigt som jag vet att vi har haft våra up's and down's så känner jag mig ledsnare nu. Jag tänker på alla dom gångerna vi faktiskt har haft roligt tillsammans allihopa, även om det vart mer sällan. De gångerna när vi har suttit ner i logen i aulan innan vi ska upp på scen. Det har varit allsång, det har varit tjaffs, det har varit sminkningar och hårspray och folk som springer in i varandra. Irritation, nervositet och lycka i en blandad kompott. Men samtidigt så jävla roligt!

Till alla mina esteter: Tack för att jag har fått bli irriterade på er ibland, tack för att jag har fått lära känna er, tack för att ni har stått ut med mig, tack för att ni har gjort vissa dagar roliga och tack för 3 år tillsammans med er!

Fick precis ett besked som gjorde fruktansvärt ont. En av mina bästa vänner ska flytta till Stockholm imorgon. På heltid. Jag förstår henne fullkomligt och klandrar henne inte alls. Jag önskar jag kunde göra detsamma. Hon är den personen jag verkligen kan berätta allt för. Som tur är ligger stockholm bara 38 mil härifrån...

Nu måste jag göra något innan jag deppar ihop totalt.


Lördag.

Tjo!
Har varit vaken ett ganska bra tag men har legat och dragit mig. Skönt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Tanken är ju att jag faktiskt ska till björkön, men jag funderar på att skjuta upp det 1 dag. Skulle vara trevligt att få umgås med mamma lite, faktiskt. Var ett tag sen det hände. Har ju varit mycket stress och doningar inför studenten osv.

Hej.


Skratt.

Du är rolig du. Pinsamt värre :)

För övrigt, jag har haft en underbart kväll. Förfesten var helt okej. Efter den drog vi till stadshuset. Jag och Filippa gick även till Svenssons ett tag för att ta en shot. Hon var hård och tog en tequila medans jag var svag och nöjde mig med en lakritsshot. Sedan tillbaka till stads igen där kvällen avslutades. Delade en taxi med Sandra nyss och nu ligger jag i sängen med min älskade lilla kissemiss och myser :)

Tack tjejer för en kanonkväll!

Nu ska jag sova, igen. Imorgon bär det av till björkön där jag kommer spendera resten av sommaren med njurunda-borna, haha! Vi hörs något, kanske. Maha. En annan är ju "kontorist" i sommar och ska sköta pappersarbete. Jag som är så duktig på matte, hmrf... Nej, men bättre än ingenting, eller hur? Har även ett annat jobb på gång så det känns bra :) Jag vägrar att göra ingenting iaf. Det är ett som är säkert.

Jag har börjat inse nu att det är nu livet börjar på allvar, tyvärr. Vissa i klassen kommer jag att sakna, självklart. Men samtidigt är det nu det är dags att börja leva som vuxen. I ordets rätta bemärkelse. Det är dags att sluta lattja och börja leva livet på allvar. Vi kan se det ifrån det positiva, vi kan skaffa nya kontakter och vänner osv. Men samtidigt kan vi säga att gymnasiet må ha varit en pina, men fyfan vilka underbara tider det har varit ibland! Nej, nu blir jag sentimental igen...

Godnatt.

Utgång igen.

Jag bangar inte! Det är tydligt det, med tanke på sunny beach resan. He-he.

Sitter hos Sandra nu och har precis öppnat första ölen. Ser ut som en kärring gör jag också, men det får ni leva med Sundsvall. Droppen är väl att Sandra precis drog på Black Jack musik. Närmare bestämt låten "Får jag låna din fru ikväll?", ja ni hör ju.

Förfesten äger rum på nytorget och dit ska vi snart. Hej, ha så tråkigt.

För jag har tagit studenten!

Men fyfan va hemskt det känns :(

Gårdagen var o-t-r-o-l-i-g. Jag var inte peppad alls innan, men jag kan lova er att jag blev det. Lyckades kamma hem 3 fyllor på en dag och det var totalt värt det.

Champagnefrukosten ägde såklart rum i busbacken med resten av Sundsvalls studenter. Fick i mig en hel stor flaska på tom mage och sedan vinglade vi ner till hedbergska för att ha guldtrofé. Riktigt roligt var det och vi kom 3a av hela skiten :D Vilket resulterade i att vi fick gå ut som 3a på trappen också.

Efter guldtrofén åkte vi hem till A-L och hämtade hennes kläder och sedan hämtade mamma upp oss och vi for hem till oss och gjorde oss i ordning. Därefter skjutsade hon ner oss till skolan där vi skilldes åt. Avslutning i aulan stod på schemat och det var väl lite sådära, tråkigt. Sedan var det avslutning i klassrummet med lärare och elever. Kunde inte undvika att få lite tårar i ögonen där.

Dags att gå ut på trappen. Precis innan slog mitt hjärta i hundranittio för jag var så nervös. Ingen aning om varför. Vi skuttade iaf ut som lyckliga studenter där jag möttes av släktingar som hängde en massa blommor, skumpa och gosedjur runt min hals så jag trodde den skulle gå av, men det gjorde inget :)

Lastbilsåkningen var tamefan det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Det var det som gjorde min dag alltså. Vi skrek, vi peppade, vi sjöng och ja, you name it! Det kändes dock som att det tog slut på 2 sekunder.

Sen var det dags för mottagning och den ägde rum i bredsand hos pappa och Marianne. Där bjöds det på riktigt god buffémat och jag fick presenter :p En massa pengar, glas och skålar från bodanova, parfym och ett underbart fotoalbum som mamma hade gjort :) Jag är helnöjd!

Åkte in till stan och till Alexander Gredemyr, där i stort sätt alla i klassen var :) Tog ut piano och gitarr på hans innergård där vi hade allsång och mycket trevligt. Jag och Natalie avrundade därifrån lite tidigare för att gå emot Svenssons, men där var det en kö som hette duga. Och kön på stadshuset, ja jag har aldrig sett värre. Vi gick tillbaka till Alex där vi mötte upp resten av klassen och då gick vi tillsammans till Oscars där kvällen spenderades.

En dag att minnas, kan man lungt säga. Men usch va deppig jag är idag. Det är över nu...

Arbetslös, tjalalalala!

Ballonger!

Jag må vara tråkig, men gud så bra jag kommer må imorgon bitti kl 7 på champagnefrukosten (a) Visst, man tar bara studenten en gång i livet och då ska man vara ute och parta helst hela veckan. Men just det, en gång i livet, och den dagen jag tar studenten vill jag vara vaken :p Fast jag måste erkänna att jag är bra avundsjuk på er som är ute och roar er ikväll.

Idag var jag som sagt på Johans student på västermalm. Sjukt mycket folk, och sjukt mycket regn. När lastbilarna åkte omkring på stan var det inte mycket folk som var åskådare. Förjävligt. Imorgon har jag hört en massa olika om. Några säger att det kommer vara uppehåll och lite bättre väder, andra säger att det kommer bli ännu värre väder än idag. Jag blir deprimerad, rent ut sagt. Alla år har det varit så fint väder... Jaja, kan ändå inte göra något åt saken mer än att bara gilla läget :)

Angående rubriken. Idag när jag kom hem hade mamsen hängt ballonger och serpentiner på dörrhandtaget till lägenheten, hon är inte hemma. Sötmamma :)

Nu ska jag se lite gossip innan jag bäddar ner mig. Nästa gång jag skriver är jag inte längre studerande, då är jag arbetslös...

ESM3, SHALALALALA!



Usch, fy,blä!

Vad är det jag ser när jag tittar ut? REGN! Jag tycker synd om alla som tar studenten idag i detta skitväder. Men peppar peppar ta i trä, det kommer som sagt säkert regna imorgon också, när det är min tur. Det känns verkligen piss alltså. Man blir inte direkt taggad... Vem vill sitta i busbacken och ha champagnefrukost när det regnar? Inte jag iaf.

Är hemma i stan nu iaf. Skjutsade brorsan på skolan imorse och sen åkte jag hem hit. Det var meningen att jag skulle träffa Natalie på stan redan vid 10, eftersom vi ska träffa klassen vid 11. Dock hade hon sovit över så därför blir det senare.

Förövrigt mår jag illa, som fan. Antar att jag har sovit för lite eller så. Känns inte roligt alls måste jag säga. Idag är jag pessimistisk, men det får ni leva med.

Efter dansen idag ska jag som sagt på Johans student + mottagning. Är väl hemma ikväll någon gång.

Onödig fakta.

Tjolahopp! Jag är tillbaka efter ett helt dygns uppehåll. (Wow).

Gårdagen levererade många trevligheter enligt mitt tycke. Hade lärarmiddag och för ovanligheten var (nästan) alla i klassen där, bortsett ifrån ett par st. Efter middagen gick några av oss ut för att roa oss, och det gjorde vi. Minst sagt. Det enda som hade öppet sent var BK så det var där kvällen och halva natten spenderades tillsammans med en massa studenter.

Imorse var man ingen världsmästare så jag trotsade min klass och skippade dansövningen. Ingen större skada skedd med tanke på att jag varit med på varje rep hittils. For ut till bredsand (där jag är nu) och hjälpte min kära far att förbereda och städa inför min mottagning. Och jag kan lova er att jag har sprungit i trappor! Upp och ner, ner och upp. Huset är 3 våningar om man räknar med källaren där jag ska bo, och det är där det var städning på g. Mitt rum har ännu inte påbörjats vilket resulterar i att jag får sova på soffan, igen. Jaja, så länge jag har täcke och kudde är jag nöjd.

Imorgon tar halva Sundsvall studenten så det lär vara ett bra drag på stan. Är bjuden på Johans mottagning så det är väl det som är på tapeten imorgon. Vi ska även öva dans och spela bollspel i klassen. Jag bangar nog alkoholen imorgon med tanke på att jag vill håla mig förhållandevis pigg på min egen student. Jag hatar att vi går ut sist, och jag hatar att det med all säkerhet kommer att ösa ner regn på torsdag.

Mindre roliga nyheter har också kommit upp idag och jag delar inte med mig av det. Om du läser dethär så ska du veta att jag finns här för dig, när som helst, var som helst. Jag lider med dig.

Detta sega  internet går mig på neverna och jag vill bli trött. Godnatt!



Storm!

Änsålänge har jag inte varit ute, men det behövs inte för att kunna konstatera att det är storm ute. Hela natten har jag hört hur fönstren har potential till att krossas pga stormen. Jag gillar det inte! Förmodar även att detta kommer att hålla i sig hela veckan, plus lite regn på det också såklart. JÄVLA SKIT!

Sjuk har jag blivit också. Fel vecka att käka pencilin kan jag säga.

Aj aj!

Jag börjar fundera på om det rör sig om nåt annat än träningsvärk i min rygg. Okej, träningsvärken lär spela in en hel del, men i svanken känns det mer som att jag har sträckt mig eller något? Jag kan iaf inte böja mig fram överhuvudtaget för det gör så grymt ont och just där känns det inte som träningsvärk alls faktiskt. Hm, knepigt. Får se hur det är imorgon.

Nu(!) har jag äntligen fått hem första säsongen av gossip girl och därför ska jag gå direkt på avsnitt 3 right now, innan jag ska sova.

Kram så länge.

Regn?

Har hört att det ska regna på torsdag? På min studentdag? Sker detta kommer jag personligen hyra ett jetplan och åka upp till vädergudarna och ge dom en stor fet smäll på käften! FYFAN, är allt jag kan säga. Här har det varit underbart väder i över en vecka, måste det då bli skitväder just den här veckan?

Gossip girl

Jag är ju faktiskt ganska efter när det gäller det mesta. Speciellt när det gäller tv-serier och filmer. Har hört det tjatats en hel del om serien gossip girl men har aldrig tagit mig tiden att se ett avsnitt. Men en dag när jag hade grymt tråkigt så bestämde jag mig för att ge serien ett försök, och jag fastnade. Dessvärre fick jag bara hem 2 avsnitt och när jag sedan skulle försöka få hem episod 3 så funkade det inte och la det då på hyllan. Nu har jag äntligen hittat resterande avsnitt som faktiskt funkar att få hem. DESSVÄRRE verkar det ta en jäkla tid idag. Häromdagen laddade jag hem en film på 2 minuter och då skämtar jag inte. Skynda, skynda, skynda nu kära serie!! Jag har så tråkigt.

Vad ska jag göra tills jag har fått hem dessa underbara episoder av gossip då?


Långhelg och grattis pappa.

Helgen har som sagt varit lång. I torsdags drog jag med mig Anna-Lena ut till björkön där vi drack lite vin och tog det allmänt lugnt bara. Inget storslaget.

I fredags var vi ett helt gäng som åkte ut på borgasand med en båt och en vattenskoter. Vi satt där hela dagen och drack öl och grogg och hade jävligt trevligt. Jag tog mitt premiäråk för i år på wakeboard och det gick kanon. Har dock jordens jävla träningsvärk efter det, och det är fan inget skämt heller. Kan knappt röra mig. Det är väl ett tecken på att man är övertränad, hmrf. Iaf, när vi hade varit klart på borgasand for hela gänget till skatan och käkade middag där och därefter började festen på allvar. I min stuga. Det var folk i alla hörn och nog hade jag trevligt.

Vaknade på lördagen med en bakfylla som hette duga, plus en träningsvärk på det. Och ett skitigt hus. Lördagen vart med andra ord jävligt passiv. Jag, pappa och brorsan for till bredsand och hyrde film och käkade onyttigheter.

Idag är det söndag och min pappas födelsedag. Har nyss kommit hem till mamma och tänkte duscha och göra mig fräsch här innan jag ska till farmor och käka middag med pappa och dom. Tanken är väl att jag ska hinna ner på stan och hitta en present åt farsgubben också. Har jag nämnt tidigare att jag alltid är ute i sista sekund?

Nåväl, duschen nästa.

Natten.

Ja, nu är det natten!

Har nyss kommit hem jag. Har suttit ute med en gammal vän vid namn Christoffer större delen av kvällen. Pratat gamla minnen och sjungit samt spelat lite gura. Mycket trevligt och nyktert. Hade planer på att gå ut men jag la ner dom planerna ganska snabbt.

Nu är jag dödstrött och ska därför lägga mig och sova. Ska upp och ha dansrep imorgon igen! Hoppas alla behagar att komma dit bara, till skillnad från hur det var idag. Typ 10 av 35 pers dök upp.

Godnatt.

Dator-sate.

Det var inte längsedan jag köpte min dator, men den har redan börjat få problem. Den slår av helt plötsligt(?) Om det forstätter så måste jag lämna in den, tur jag har försäkring/garanti.

Har nyss kommit ur duschen, skönt. Ska försöka att ta mig upp i tid imorn så man får lite utstyrsel, vilket jag inte hade tid att få idag. Har lite lätt ont i magen och lite illamående igen, detta bådar inte gott. Får hoppas att det blir bättre!

På fredag ska jag ut till Björkön. Jag + ett gäng till ska åka vattenskoter och wakeboard :D Längtar som fan. I år ska jag fan bli duktig. Inte bara kunna stå på brädan och svaja över vågorna. Vi ska även grilla. Äntligen säger jag bara! Det som jag har suktat efter...

Nåväl, nu ska jag chilla ett tag till innan jag blir trött. Ciao!

Woho!

Jiha, det funkade! :) Skönt.

Inget viktigt hände igår så jag går rakt på dagens "händelser".

Imorse vid 12 träffades klassen på hedbergska för att repa guldtrofé-dansen. Den sitter inte riktigt än, men snart så. Ska repa imorgon och på torsdag också. På torsdag ska vi även prova stå på lastbilsflaket. Dessvärre är det många som tydligen har viktigare saker för sig än att test-stå men det får väl accepteras. Jag vill iaf åka lastbil, precis som alla andra studenter. He-he-he.

Efter dansen idag for jag ut på en tripp till Timrå och Natalie. Vi hoppade lite studsmatta och sedan la vi oss på hennes gräsmatta och surrade om sommaren. Jag kom på en sak då, har jag berättat för er att jag ska åka till Sunny beach den 8:e juli? Jag vet att jag och Natalie bokade en resa tidigt i våras, men den avbokades av olika skäl.
Nåväl, min pappas kompis ville hooka ihop med oss på en resa och eftersom min kära pappa visste hur gärna jag ville åka till SB så bokade vi dit(!) Var ju där med han ifjol också. Okej, det är väl inte direkt roligt att åka på familjeresa till värsta charterparadiset, men nu är det ju så att Natalie och Anni-Li har bokat resa och åker samma dag och samma plan som vi! Och det vet vi ju alla vad det innebär :) Det enda är att vi bor på olika hotell, men det gör ju inte så mycket. Vi hittar där nere hur simpelt som helst (efter alla ggr man har varit där).

Många förundras över varför vi väljer att åka till samma ställe istället för att pröva något nytt. Svaret är enkelt; Vi känner till stället och hur man ska "handskas" med det, vi vet vart man ska gå och hur man ska gå, vi vet vilka hotell som är bra/dåliga, och dessutom är vi fortfarande i ett varmt utlandsklimat. Sen har vi blivit bra kompisar med säsongarna där nere och det är ett grymt skönt gäng att hänga med. Dom träffar man ju inte så ofta annars liksom :) Självklart håller jag med er om att man ska prova på nya saker, men det gör vi också. Jag har varit på många andra ställen utan att låta skrytsam, men jag har fastnat speciellt för SB.

Iaf, den 8e juli åker vi till Sunny beach igen! Denna gång ska jag inte bryta foten heller, och inte bli av med plånboken.. Jag och Natalie var ju där en gång till efter jag bröt foten och det ifjol, men då var vi inte där tillsammans, så nu är det dags för revanch! ;p



Hotellet jag ska bo på, chaika beach. Grymt fint hotell precis vid stranden! :)


Publicering?

Har försökt att publicera en massa inlägg sedan igår, men det funkar tydligen inte. Det står att inlägget är publicerat men det visas inte om man klickar in sig på min blogg. Knepigt. Har kontaktat supporten eller vad man nu kallar det. Undra om det går att publicera detta?

Hey, i'm bitter.

Open up your mind, and see like me.

Man blir som man umgås, eller hur? Jo, det stämmer nog fan. Man påverkas så jävulskt mycket av allmänheten. Jag kan vara superglad ena sekunden, men märker jag att nån är minsta lilla bitter så blir jag också det. På en gång. En sak är säker, och det är att om jag känner mig på dåligt humör eller är sur så ska jag behålla det för mig själv och försöka att inte smitta ner dom jag är med. Det är faktiskt så satans irriterande.

Dom flesta ser mig som en "bitter & negativ person" fast inte i ordets rätta bemärkelse. Jag är lite sådär spontan och gillar inte att gå runt och fjolla loss. Min pessimistiska attityd ses oftast bara som rolig, eftersom alla vet att jag mer sällan verkligen är sur. Personligen ser jag mig själv som ganska glad, innerst inne. Jag försöker ofta få andra på bra humör. Det är iaf hur jag själv uppfattar mig själv. Så om ni tycker jag verkar negativ eller bitter - det är inte så. Det är bara en "charm" jag har.

I'm trying.

I'm trying.

Jag älskar min familj, jag vill aldrig vara utan er.
Jag hoppas att jag alltid får ha er i närheten. ♥

Nostalgi, nostalgi... Hela min dag har bestått av nostalgi.

Lastbil.

Dum som jag är så tog jag på mig hela ansvaret för lastbilen till studenten. Endast pga att jag fick tag i en lastbil gratis genom min pappa. Saken är den att vi inte ens har hämtat ut sånt där tillstånd för den, är det någon som vet när sista dagen för det var? Just nu känns allt bara virrigt. Vi skulle ha behövt prova att stå allihopa på flaket också. Fan också, vi har inte ens några fler lektioner tillsammans och hur i helvete ska jag få ihop hela klassen? Det slutar väl med att vi får gå runt i stan istället för att åka lastbil... Röv. Esmu3 - klassen med framförhållning.

Söndag.

Who cares?

Helgen är över, ingen storslagen helg. Har mått illa sen i lördagsmorgon, great. Orkar inte sumera hela helgen at all. Nu är det en ny vecka, en vecka utan lektioner . Och förhoppningsvis så innehåller den nya veckan en massa solsken!

Vart fan håller alla hus?

RSS 2.0