Idol...

Tjo.

Helt fel person åkte ur idol. Jesper skulle ha åkt ut, big time! Vad gör han där? Stel som en pinne och inte speciellt unik alls. Han är bara onödig om jag får säga det själv och det jag har sett av han hittils har inte imponerat för fem öre!! Jaja, sånt är livet. Glad är jag iaf att min personliga favorit Lars E är kvar! Han är ju bara för underbar.

Ja, annars då? Vi har käkat tacos för ovanlighetens skull menar jag. Dock åt jag inte mycket för aptiten var som bortblåst. Arg var jag över det för jag var verkligen sugen! Simon somnade right in time, när idol började. Snarkandet drog i gång och jag vart i vanlig ordning irriterad över det. Men det gick över efter ett tag som tur var.

Dom ringde from work nyss och frågade om jag kunde jobba 12-18 imorgon men serrni det går icke! Imorgon är den enda dagen jag faktiskt har ett fritidsintresse som jag inte missar frivilligt. Nämligen att sjunga med tjejerna. Vi ska uppträda nästa söndag också så det är bra att man är med.

Vad ska man hitta på nu då när man är otrött?


Som vanligt...

Halloj.

Var å fikade/lunchade en sväng med Natalie förrut. Var ju ett tag sen man hade ett socialt liv så att säga. Dock orkade jag inte ta med mig utseendet till stan så jag valde att inte vistas på så mycket öppna platser. Haha. Det var trevligt iaf! Som vanligt när våra samtalsämnen drar igång blir man deppig och frustrerad :p Man inser vad man egentligen lever för liv jämfört med många andra. Man ska inte klaga för man ska tänka på barnen i Afrika and so on and so on... Men ibland måste man väl få fundera lite. Eller hur? Alla har väl sina önskingar och dom behöver inte vara stora och omöjliga. Fast dom ändå är det för vissa. Vissa föds med en silversked i munnen helt enkelt och glider på en räkmacka genom livet.

Jag föddes till ett bra liv och det har jag absolut inga invändnignar för. Jag har aldrig mått dåligt eller behandlats dåligt av t.ex min familj. Men det betyder ju inte att man har det som man ibland önskar att man kunde haft det. Det kanske bara handlar om ett "karriärbyte"? En drömutbildning eller något i den stilen. Ibland är vägen dit så jävla lång alltså. Man står på samma plats och trampar och hoppas på att anden i flaskan dyker upp och ger en 3 önskningar. Typ.

Alla har sina drömmar. För vissa är vägen dit inte längre än en meter. Medans andra står och tittar på och vet att man aldrig når dit.

Sådär ja. Nu har jag varit lite filosofisk eller vad man säger, men det är så svårt att förklara vad jag menar så det blir bara en massa ordbajs. Mitt i allt depp gick vi och köpte varsinn trisslott och jag vann såklart ingenting medans Natalie vann 25 kr :p Köpte en ny lott och nån slags billig skitlott som man inte heller vann nåt på. Jaja, det var väl värt ett försök iaf!

Herrå.

Slöfock.

Ja det är ja det. När vardagarna närmar sig då blir jag en riktig slöfock. How come? Måste ha med tristessen att göra och det osociala livet.

Ska snart iväg och jobba. Börjar 14 istället för 16 för Emma skulle dona med saker innan hon skulle jobba. Så då börjar jag tidigare istället. Nästan bättre för mig det eftersom jag har sånna jävla resor att åka och jag knappt tjänar nåt när jag börjar fyra och slutar halv nio :/

Tänkte vara lite smart och göra i ordning lunch innan jobbet så man slapp hungra ihjäl sen. Så jag slängde in några potatisbullar (idag, igen). Nej men då mina vänner så inser jag att Simon har tagit med sig lingonsylten på jobbet!! Han tog nämligen med sig resterna från igår vilket också var potatisbullar. Han hade väl ändå inte behövt ha med sig hela flaskan? Jag skrev ett sms till han och frågade om han hade tagit med sig den bara för att få det konstaterat och då svarar han "Men det finns en till i kylen." Jo tjena, den gick ju ut förra året nångång sa jag och slängde bort skiten. Så nu vart det ingen lunch! God damnit.

Om en halvtimme ska jag åka så frågan är om jag ska slå på ett AA-avsnitt innan? Glömde ju totalt bort det igår, som vanligt.

Ciao.



Så kan det gå...

Om inte haspen är på.

Gårkvällen vart inte lika nykter som planerat. Förvånade? Haha. Nej men jag hade inget som helst festsug förrns jag dök upp hos Natalie där exakt alla satt och drack. Jag bestämde mig då för att provsmaka lite vin och det föll mig i smaken. Dock vart det lugnt. Inte mer än två glas vin och ett glas cider så man var ju ändå mer eller mindre nykter. Hade ju bara ätit en macka på hela dagen så något mer vågade jag mig inte på. Inte bra att dricka på tom mage! Fick sedan skjuts hem till Björkön av Nordas kompis så det var ju skönt att komma hem i någorlunda bra tid. Johan skjutsade ut oss till Timrå idag så jag kunde hämta min pärla :) Men kvällen var riktigt trevlig och organiserad. Inget som gick över styr och ingen som låg och spydde på golvet. Alla var bara sociala vilket gillas.

Trots att man inte vart på fyllan igår så har man varit extremt seg idag. Men det hör väl till. Jag och Simon kokade ihop potatisbullar med bacontärningar och lingonsylt när vi kom hem (det var svingott!) medans vi satt i soffan och såg på Simpsons-filmen som jag inte hade sett än. Riktigt rolig film! Sen såg vi två filmer till. Så vi har bara myyyyst i soffhörnan hela kvällen. I love it!

Det knäpptes en hel del bilder igår som jag försökt lägga in i datorn. Jag har ingen sladd så jag satte i minneskortet rakt i datorn vilket ska kunna funka men inte i mitt fall. Jävla skit. Blir till att hämta riktiga sladden imorgon då jag ändå ska in till stan och jobba. Jobbar med Emma vilket ska bli superkul. Alltid roligast att jobba med kompisar.

Simon ligger och sover vid dethär laget men det hade ni väl redan räknat ut. Snart är det även dags för mig att skalla kudden men först måste man ju spana runt lite.

Hörs då.

Lördagsfest.

Goddag.

Lyckades somna inatt ändå. Med tvn + en massa lampor på. Självklart ringer telefonen precis när man dykit in i den djupaste sömnen. Det var Simon som ringde och förklarade sin kärlek. Är inte det typiskt fyllesnack? Nåja, jag märkte iaf att min kissesöt hade kommit och lagt sig hos mig i soffan och då vart jag glad. han är ju för go.

Sov ut rätt länge idag faktiskt vilket var riktigt skönt. Ringde nyss Simon och han mådde ju verkligen som han förtjänar. Haha, han påstod att han aldrig mått så dåligt som han gjorde idag. Jobbigt läge (;

På eftermiddagen idag bär det av till Natalie. Där vankas det som sagt partaj. Dock blir jag nykter. Är ju fortfarande inte så kry i kroppen. Lite synd tycker jag för det var längesen man var på en riktig hemmafest. Men det blir nog roligt ändå! :) Kameran följer såklart med.


Nytt inlägg.

Fy farao vilken dålig fantasi jag har fått på senaste. But what to do?

Ikväll har jag som sagt jobbat. Det gick väl bra, förrutom att jag mådde dåligt hela tiden. Men det var bara att härda ut. Och mitt i allt härdande gick jag och funderade på vad i h*vete jag skulle göra efter jobbet. Min karl är med sina  vänner och har en s.k "killar kan" kväll och han kommer inte hem förrns imorgon. Detta resulterar alltså i att jag i skrivande stund sitter ensam i huset på björkön. Det gillas inte.

Jag vill verkligen inte sova ensam här ute. Men just nu har jag inte så mycket val. Jag har bönat och bett (inte bokstavligt talat) att Simon ska komma hem. Senare, inatt alltså. När han är klar med sitt. Jag tänker inte vara en sån flickvän som inte kan unna sin pojkvän att ha kul med sina vänner. Men det verkar inte fungera, han tar sig ju inte hem på något vis. Och han är allt för långt inne i skogen för att jag ska kunna hämta han. Fast inners inne vill han väl inte ens ;p Men men, han ska nog få prova sova ensam här han också nångång! Haha. Men det lär han väl inte ha något problem med.

Det är djurpolisen på tvn nu och huva va ont i hjärtat jag får när jag ser kattungarna och hundvalparna osv är så hemskt behandlade. Hur kan man behandla ett djur så illa som vissa gör? Död åt er.

Jaja, ska väl tända alla lampor som existerar i huset för att sedan se på tv. Hej.

Plommon.

Igår fick jag ett sjukt sug efter rostade mackor & oboy, risifrutti och plommon. Så det var bara att åka och inhandla det för nåt annat vägrade jag äta! Haha. Sjukt det kan bli ibland. Sen att jag vart mätt efter en tugga behöver jag väl inte nämna?

Låg mest bara i soffan igår. Var inge pigg alls om jag får säga det själv och det kan jag väl inte påstå att jag är nu heller. Tyvärr. Men senare idag är det jobb som vankas och då spelar det ingen roll hur okry jag är. Men gruvar mig nåt så jävulskt.

Imorgon är jag som sagt bjuden till Natalie som ska ha en lite försenad födelsedagsfest. Trevligt trevligt. Dock vet jag inte om jag ska konsumera alkohol eller ej. Jag tror faktiskt att jag avstår om jag mår såhär kasst. För då läre jag inte få i mig något ändå. Det känns liksom onödigt att försöka plåga i sig ett glas vin och sedan får man inte i sig nåt mer. Då kunde jag ju liksom lika gärna köra dit. If you get my point :) Men dit ska jag iaf.

Nääääni, man kanske ska ta och pallra sig in i duschen eller så...

Huvudjävel.

Jävla allergifan. Det är så sjukt jävla jobbigt alltså. Fick nån kortisonkräm av mammas kompis förrut men den lindrar bara ytterst lite. Och den kan man ju inte ha i hårbotten direkt. Nåväl, inte så mycket att göra åt. Bara "gilla läget". UH.

Kom hem för en stund sedan. Har umgåts med mami mest hela dagen innan jag sjöng med tjejerna. Nu när jag kom hem var huset fortfarande tomt. Simon fick jobba över... Yeah.

Hej.

Blö...

Hualigen. Inte många timmars sömn inatt. Min allergi av hårfärg gjorde sig nämligen väldigt påmind. Har kliat exakt hela natten och jag får inte klia. I nacken är jag svullen och röd och det är inte roligt alls. Jag hoppas hoppas hoppas att allergin inte utvecklas helt. Det är sånna här gånger man tänker att man aldrig ska färga håret igen... Usch  fy blä.

Ska väl get dressed for success nu. Eller så ska jag bara in till mami.

Mörda mitt håååååååååår!

Mamsen.

Hej hopp.

For in till stan runt 13-tiden idag och mötte mamsen min. Vi for och hälsade på mormor och sedan bjöd mamma på lunch :) Tyvärr var jag inte så hungrig så jag fick inte i mig så mycket, men tacksam var jag iaf. Vi for runt lite och uträttade lite ärenden och sen for vi hem till henne och Håkan och satte och pratade ett par timmar bara. Mysigt som attan. Har saknat henne eftersom vi inte ses så ofta nu...

Klockan 18 åkte jag ner till Kate på salongen där hon jobbar också fixade hon håret på mig :D Hon la i en guldbrun och en svart färg, tufft. Sedan klippte hon mig och klippte även bred hellugg :o Trivs väldigt bra i det men ack så ovant det är att se sig i spegeln. Hehe. Men detta behövdes för mitt hår kan jag säga... Nu är det friskt och väldigt glansigt!

Imorn blir det återigen en tripp in till stan och till mamsen. Hon är ledig och jag är ledig så varför inte umgås? På kvällen är det dags att sjunga med tjejerna igen.

Känns skönt att jag är ledig nu faktiskt. En bra vecka att vara ledig trots allt. Men på fredag ska jag jobba iaf. Och på lördag blir det att åka hem till Natalie som ska ha tillställning eftersom hon fyllde år förra veckan. Blir nog jättetrevligt! Har dock inget festsug alls men det kommer väl får vi hoppas.

Nu ska jag försöka sova. Är faktiskt(?) dödstrött.

Ännu en vardag.

Ja. Förjävligt. Men idag ska jag minsann inte bara vara hemma. När jag orkar ska jag försöka få till utseendet och sedan ska jag åka in till stan och träffa mamma. Men just nu känner jag mig sådär slö och okry.

Vi hörs.

Godnatt.

Maten var uppskattad. Och efter den satte vi oss framför varsitt tv-program. Jag framför Gossip girl och han framför nåt annat.

Sitter med datorn i sängen så karln min blir störd av ljuset så därför är det väl bäst att avrunda här.

Godnatt.

Lyxmiddag på en måndag...

Hejsan.

Inte mycket har jag åstadkommit idag. Sköt upp en sak som jag egentligen borde ha gjort, tills imorgon. Men det är nog ingen större fara skedd. Jag är nog ganska säker ändå. Men imorgon iaf ska jag träffa mamma min som jag inte träffat på evigheter. Gå en sväng på stan oså :) Ska även till frissan (Kate) imorgon också, senare på eftermiddan. Ska färga håret oså.

Simon ringde och sa att han kommer hem 2 timmar senare. Jävla skit. Ytterligare två timmars tråkigheter. Men jaja, han kommer väl i sinom tid.

Maten har jag iaf börjat med. Och som rubriken lyder så blir det "lyxmiddag". Nämligen potatisgratäng och pepparstek eller vad det kallas. Det var egentligen det vi skulle ha ätit igårkväll men ingen var hungrig så då sparades det tills idag istället.

Sitter å tankar gossip girls nya avsnitt också. Dessvärre missade jag en massa i förra säsongen som jag inte får tag i. Men jag får hoppas att jag hänger med ändå.

Hare bra, hej.

Jävla vardagar?

Jag vaknar upp alldeles för sent som vanligt. Även om jag egentligen inte har någon tid att passa. Förflyttar mig in till vardagsrummet och ner i soffhörnet och med datorn i knät. Läser bloggar och alla rutiner man har att göra på datorn. Hm. Går och hämtar ett glas juice med isbitar i. Dricker en klunk. Lägger in en snus som inte blir långvarig innanför läppen då morgonaptiten inte är den bästa hos mig. Suckar och känner mig uttråkad. Funderar på om jag ska göra lunchen innan duschen eller tvärtom. Oftast blir det duschen först. Äter sedan lunchen som mättar mig även den efter bara några tuggor. Plockar ihop allt skit som ligger utspritt över hela huset, bäddar sängen osv. Slår mig sedan ner i soffan och fortsätter vara uttråkad och illamående...

Ja, så ser i stort sätt alla mina vardagar ut när jag är ensam här ute. Dvs när Simon jobbar. Roligt värre. Hade jag varit piggare än vad jag är just nu hade jag begett mig ut på en promenad. Nej, jag är inte trött så, men mår inte så bra i kroppen.

Åh, tröttsamt och gnälligt.

Besviken.

Dom har ju kortat ner Andra avenyn avsnitten?!? Nu är dom typ bara en halvtimme och förrut var dom närmare en timme. Fy farao! Jag som trodde jag hade cirka 3 timmars aveny-tittande framför mig men ICKE. Det var visst bara 1 timme och 24 minuter, hua!

Aja. Nu ska jag försöka slå igen mina gröna. Imorgon är en ny dag.

Scarface.

Nu har vi precis kikat på scarface. Den var väl halvbra.

Min mun mår inte bra. Jag har som sagt ont i halsen och förrut åt jag en massa sura godisar så det svider i käften på mig nu. Hua.

Snart ska jag slå på dom nya andra avenyn avsnitten. Som jag har väntat. Tack Emma för att du påminde mig!

Hejdå.

Blä...

Min hals kan dra åt helvete.

Kocken.

Tjena.

Fyfan vad skönt att vara hemma. Det gick bra på jobbet och det var inte så fasanfullt mycket folk som jag trodde att det skulle vara. När vi stängde hade vi personalmöte. Skulle egentligen ha haft grovstädning också men det blev inget. Det sas inte så mycket överdrivet viktigt som man inte redan vet tycker jag.

Var väl hemma runt halv tio och då avnjöt jag en underbar dusch. En dusch har nog aldrig varit så skön ska jag tala om.

Jag och S satte oss och såg Kocken som visas på fyran. Dock han vi inte se mycket för efter ett tag ringde hans mor och far och ville att vi skulle komma och hämta dom. Simon aggerade nämligen chaufför åt dom ikväll. Oså på vägen dit så säger Simon helt plötsligt

"Du! Det är bäst att vi låser dörrarna om oss ikväll, för tydligen härjar det runt finska mördare här!"

Ja ni hör ju hur brutalt det låter. Jag blir ju såklart ap-skraj och börjar ställa tusen frågor om vart han fått det ifrån. Då är det tydligen hans kompis mamma som har berättat det för hans kompis som sedan berättat det vidare för Simon osv. Så när jag kom hem sprang jag in i huset och började googla vad fan det var frågan om. För man har ju inte direkt läst nåt i tidningen eller hört på nyheterna. Och då visar det sig att det tydligen har härjat runt finska mördare, fast då i augusti och inte just här. Det stod bara att dom tagit sig över finska gränsen in till Sverige och att dom setts i Söderhamn. Men enligt uppgift var dom gripna nu så jag hoppas att jag får sova två blundar inatt iaf... Hua. Han skulle ha varit tyst om det istället.

Nu ska jag krypa till kojs och sova som en gudinna. Är jättekonstig i halsen också, alldeles roslig. Så imorn har man väl ingen röst.

Nåväl. Godnatt.

Jag pratar bara jobb.

Hej.

Jobb-passet gick bra, men det var mycket folk! Var helt utmattad när jag fick gå hem, men så är det ju. Jenita frågade om hon skulle jobba min söndag eftersom hon behövde lite extra klirr i kassan och jag sa åt henne att hon fick det. Nog för att jag också behöver pengar men eftersom jag inte känner mig så kry så passade det ju bra eftersom hon så själv ville jobba. Tjänster och gentjänster heter det ju :)

Ska strax gå och lägga mig så jag är pigg och alert imorgon. Då blir det ett 8-10 timmars pass och jag förmodar att det kommer mycket folk pga barnbidraget som kom idag(?)

Simon ligger och SNARKAR bredvid mig i soffan och jag blir irriterad :p Han liksom ligger där å är nöjd och det pyser ut snarkningar och luft genom munnen. Jag puttade till han för en stund sen och sa; Fan va du snarkar!! Och då fick jag till svar; JA visst gör jag?! lite smått irriterad. Hallå, gå och lägg dig i sängen då om du är så trött...

Hehe, det är sällan jag skriver nåt positivt om Simon men det är inget illa menat. Han har många bra sidor också :) Annars skulle jag förmodligen inte vara tillsammans med han.

Godnatt, hej.


Tacopaj.

Hej igen.

Nu har jag nyss käkat tacopaj. Åt knappt nåt alls, har fan ingen matlust alls these days.

Simon och pappa har inte kommit tillbaka än. Dom har min vil också och den behöver jag om 1 timme. Pappa hade varit en ängel och tvättat den och tankat den full! :D Hur snällt är inte det? Det behövs verkligen nu med tanke på min ekonomi och alla sträckor jag måste köra nu i helgen. Det blir totalt 18 mil bara fram och tillbaka till jobbet på dom här 3 dagarna. Sinnessjukt.

Och min kisse han bara lunkar runt i huset han. Går ut en sekund, sen kommer han in igen osv. Undra om han har tråkigt...

Trots att jag sov så många timmar inatt är jag trött nu :o Förjävligt. Och illa mår jag... Uäh.


I wish.

Idag är det fredag. Men det gör inte mig någon skillnad denna gång eftersom jag som sagt jobbar hela helgen. Samtidigt som jag tycker det är bra att jag tjänar lite pengar så är det ju aldrig någon hit att jobba helger, eller hur? Det är ju bara helg en gång i veckan (; Haha, och det är ju då dom flesta andra är lediga. Men men, bara att stå ut! Börjar inte förrns fyra idag och det är ju tur.

Idag ville jag sova ut extra länge så jag orkar med helgen :p Sov ända till 12 :o Hualigen. Vaknade först runt 10 för då hörde jag att pappa kom in. Sen så kom Simon och sa att han och min pappa skulle åka iväg nånstans(?) Än har han inte kommit hem iaf...

Somnade med blött hår igår så mitt hår ser ju ut som hej kom och hjälp mig idag. Ska försöka anstränga mig att sätta upp det. Men det läre jag inte lyckas med eftersom det är så jävla kort fortfarande. På tisdag ska jag till Kate igen och då ska hon färga håret på mig, finally! Just nu är det ju fläckigt och fult och blekt.

Fan vad jag saknar sommaren btw. Blir deprimerad av att kolla på sommarbilder alltså. Jävla skit va fort sommaren gick i år!

Amen vi hörs då. Hej!

Hastigt och lustigt.

Till att börja med vill jag ta och gratulera min vän Natalie på hennes 19 års dag! Grattis stumpan! (:

Imorse vid 09:30  ringde telefonen och väckte mig och i luren var Ewe. Hon frågade om jag ville jobba hennes dags-pass idag, alltså mellan 11-15. Även om det vart lite stressigt och hastigt och lustigt åkte jag in och jobbade. Och gud vilket mördarpass :p En miljon människor hela tiden. Hehe. Men det gick fort iaf!

Efter jobbet for jag och Simon till farmor där vi blev bjudna på middag. Gott! Därefter for vi hem och jag halvdeckade framför that 70's show och Simon såg på Batman på datorn. Skönt var det att lägga sig ner iaf.

Sedan fick vi nåt ryck och åkte på statoil och köpte godsaker (fy skäms på oss!) och hyrde film. Kom hem, såg idol, halvkikade på filmen, jävlades med varann och nu kom jag nyss ut ur duschen och nu ska vi snart gå och lägga oss. Härligt. Imorgon jobbar jag kväll och sedan jobbar jag heldagar resten av helgen. Gruvsamt, men pengar är det ju. Sen på lördagkväll ska vi ha personalmöte och städa en massa också. Hua. Men det är väl välbehövligt.

Nästa vecka jobbar jag bara fredag kväll. Hade egentligen velat byta bort det passet eftersom jag är bjuden på en middag/förfest/tjejfest hos en kompis som fyller 18. Men det lär nog inte gå tyvärr :( Det är nog svårt att byta bort fredagar... Och helst kvällar.

Nej nu ska jag krypa in i drömmarnas värld och sova som en jubelidiot. Puss och godnatt mina vänner.




Onsdag.

Idag har dagen varit lite annorlunda eftersom Simon var hemma pga ryggont. Med andra ord fick jag sällskap. Vi har inte gjort så mycket mer än att tittat på film, varit in en sväng till stan och sedan tittat på film igen.

Nu är han ute och ger gräset sig en omgång. Nämligen klipper det. Det såg ut som rena djungeln här innan! Vi har inte kunnat klippa det innan för det var något fel på klipparen men det är nu åtgärdat.

Hämtade tillbaka min kamera idag också som har varit på "lagning". Dom hittade dock inget fel på den men den verkar funka relativt normalt nu. Så nu får vi hoppas på bilder! Måste hämta kamerasladden i stan bara...

Nu ska jag fortsätta med maten. Hej!

Stop and stare.

Vad har jag att tillägga nu då? Tja, inte så värst mycket i vanlig ordning.

For in till stan runt 15-tiden för att sjunga med tjejerna. Var där redan klockan 16 så vi hann med lite fika också (; Haha. Det var dock inte så mycket sång idag eftersom den största delen av tiden gick åt prat. Det är så tråkigt eftersom som sammanhållningen i kören inte är lika bra som förrut. Eller sammanhållning är det egentligen inget fel på. Men när vi bara är 10 st totalt som sjunger är det ju viktigt att vi alla verkligen är där vid varje rep-tillfälle så vi kan planera när vi ska uppträda osv. Jag själv är absolut inte bättre än någon annan men det är viktigt att vi alla verkligen skärper oss! Iofs kan mycket bero nu på att många har tagit studenten och har jobb att sköta vilket gör det svårare att planera osv. Sen är man väl lite lat nu så här efter sommaren också... Men gör vi inte nåt åt saken kan vi ju inte fortsätta heller. Tyvärr. Och det vill vi ju alla verkligen!!

När jag kom hem satt det en snygging i soffan. Vi for och handlade (ovanligt va?) och sen vart det sen middag, vid 20-tiden. Därefter mys i soffan och sen gick han såklart och la sig och jag vart kvar här.

Tycker inte alls om dagarna nu för tiden. Det är så himla tråkigt på vardagarna när jag inte jobbar och alla andra gör det. Jag jobbar ju mest kvällar och helger (när inte de andra jobbar!) Sen har man inte direkt råd att åka fram och tillbaka till stan heller varje dag. Det kostar ju verkligen skjortan. Det är lite illa också när jag jobbar i stan också liksom. Det blir ju som att jag jobbar en timme gratis varje gång pga bensinkostnaderna. Visst hade jag kunna valt att bo i stan medans jag jobbar men det känns ju lite sådär, nu när jag har större delen av mitt liv här ute liksom. Det jag skulle behöva är ett heltidsjobb. Så jag får pengarna att gå ihop riktigt. De pengarna jag tjänar just nu räcker inte till någonting alls direkt. Mer än mat och nästan bensin. Hualigen... Men man får väl vara glad att man har någonting iaf.

Nu ska jag snart gå och ångestsova. Godnatt.

Tisdag.

Ja hallå.

Ledig är jag idag. Ända till på fredag till och med. Skönt är det väl, men jag får ju fasiken inte ihop några stålar. Jag behöver pengar alltså. Alla pengar jag tjänar nu går ju till mat och bensin. Hur roligt är det? Jag skulle behöva en ny höstjacka, helst idag. Inte konstigt att man går runt och blir förkyld.

Ja, idag då? Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar så jag får torka den så den blir torr och jag kan gå ut. Lång mening. Ikväll ska jag träffa mina sång-tjejer! Har missat dom 2 senaste gångerna pga jobb, men ikväll så! Det ser jag fram emot även om min näsa är igentäppt och jag inte kan sjunga. Men det var ett tag sen. Det ryktas om att vi ska slås ihop med typ 10 andra tjejer också och det känns väl hyffsat sådär. Vi 10 som är nu passar mig ypperligt och jag är inte ensam om den åsikten. Det blir en bättre gemenskap och man lär känna allihopa. Det har varit vi och så tycker jag att det ska fortsätta...

Förrästen? Va dåliga ni har blivit på att kommentera!! Det är inte roligt alls att skriva blogg längre... Visst är kanske inte mina inlägg dom roligaste men ändå. Jag skriver iaf.

Tjo fadderittan lambo!

Ja, fantasin kan man inte beskylla för att flöda.

Då har man avverkat ett jobb-pass då. Inte det roligaste eftersom vi bara var 2 som jobbade. Visst funkade det, men ack så trött man blev efter ett tag.

Påväg hem var jag på riktigt myshumör och ringde Simon för att informera han om det. Vad gör karln? Ja det kan ni ju räkna ut själv, klockan var ju faktiskt 21:20! Jaja, stackarn ska ju upp och jobba 6 imorgon så jag får väl unna han den sömn han behöver. Den här gången också. Höhöh.

Idag innan jobbet ville jag verkligen bara stanna hemma. Har känt mig krasslig hela dagen och har jävligt ont i halsen. Så morgonen och dagen fram till klockan tre spenderades i soffläge och i fosterställning, tillsammans med en värmande Simon. Förrutom när jag var tvungen att göra i ordning mat och det var jobbigt. Självklart orkade jag bara några tuggor också.

Nu ska jag slå på tv:n och hoppas på bra program.

Adjökens.


Filmdag.

Halloj!

I fredags vart det mys och igår var det fest. Trots allt. Tanken var att vi bara skulle ta det lugnt hela helgen men igår när 2 av Simons kompisar kom förbi här ute hos oss steg festhumöret till en lite högre nivå. Vi bestämde oss alltså för att åka in till stan. Vi gick på primero där det var någon slags födelsedags fest. Riktigt mycket folk men vi vart inte långvariga. Krogen är fan inte så roligt längre! Inte ett dugg nästan. Tog även 20 minuter minst för att få beställa något i baren. Men så är det ibland! Fredagen vart definitivt mycket mysigare än lördagen och det ska jag ha i åtanke nästa gång jag får för mig att åka ner på krogen ;p Fast det har man väl hört förr...

Idag vaknade vi (jag och Simon) hemma i lägenheten i stan. Båda mådde väl som vi förtjänade kan man säga. For ner på jobbet en sväng och surrade lite med dom som jobbade osv. Skulle hämta en sak också. Varken jag eller Simon läre har varit körklara men vi tog en chansning eftersom vi ville hem så fort som möjligt. Sen när vi står utanför jobbet så skojar vi om att "Va komiskt det vore om det kom en polisbil och parkerade bredvid oss nu. Höhö". Tro inte på fan då att när vi går ut ifrån jobbet igen står det en polisbil vid vägen utanför som har stoppat nån bil. Jag vart väl lite nojjig först eftersom det var jag som skulle köra hem men tillslut var det bara till att chansa igen och det gick bra. Sen när vi skulle plocka upp dom andra grabbarna som vi var ut med igår så bråkade vi om vem som skulle köra ut till njurunda. Jag vägrade och alla andra också. Det slutade iaf med att Simon i all iver vart förbannad och körde ändå. Vi tog oss hem allihopa med körkorten i behåll. Vanligtvis brukar jag aldrig köra dagen efter jag varit ut men ibland måste man ju tyvärr chansa. Sen vet vi ju heller inte om de var så att vi faktiskt inte var körklara. Vi kunde likagärna ha varit det... Punkt.

Det tog inte lång tid förrns vi åkte in till stan igen dock. Ifrån njurunda alltså. Vi for på hemmakväll och hyrde 3 filmer och sen for vi upp till Norda och kollade på en av dom. Mer hann vi inte eftersom vi var bjudna på middag hos Simons föräldrar. God mat och trevligt sällskap. Jag gillar Simons familj jag :)

När vi kom hem hit igen (björkön) såg vi dom resterande två filmerna och sedan somnade Simon. Otippat. Han fick ledigt imorgon så vi har en dag till att umgås och sedan ska jag jobba kväll.

Nu ska jag sooooooooooova.

Walk hard.

Jisses så mysigt vi har haft det ikväll :) Varm och skönt i jacuzzin. Vart svintrött efteråt så vi satte oss framför tv:n och slog på den sista filmen vi hyrde häromdagen. Nämligen Walk hard. Vet inte riktigt vad jag tycker om filmen faktiskt... Simon somnade såklart efter bara några minuter men jag härdade ut tills för en liten stund sen då jag fick nåt städryck och började städa ihop allt skit som låg utspritt i huset. Skönt. Nu slipper jag göra det imorgonbitti...

Simon vart tvungen att hoppa in och jobba imorgon också :( Som tur är börjar han inte klockan 7 som vanligt, utan 12. Men ändå, hade ju viljat ha en heldag med karln nångång också. På kvällen blir det nog lika lugnt som idag.

Sitter och sörplar på mitt andra glas vin nu. Spillde upp det långt innan filmen men vart inge sugen så jag ställde ifrån mig det tills nu. Intresseklubben antecknar förstår jag?

Konstigt nog är jag jättetrött och ska väl snart försöka få liv i Simon som somnat på soffan och därefter lägga mig. Men inte riktigt än. Gruvar mig för att ta bort sminket. Hua. Det är ju bland det jobbigaste som finns när man är såhär trött. But I have to...

Goodnight.

Jacuzzi.

Nu har jag och S precis käkat middag. Tacos, haha. Ovanligt va? Nej men det är lättsamt och jävligt gott.

Nu sitter vi och dricker lite vin och ska strax bada i vår jacuzzi. Har inte badat i den på hur länge som helst och totalt kanske 2 ggr. Men det tar sån tid att fulla upp den! Men mysigt ska det bli. Vad som händer senare ikväll vet jag inte... Förmodligen ingenting speciellt. Båda är ganska trötta.

Ciao på ett tag.

Typical.

Är det inte typiskt att man på sin efterlängtade lediga fredag får ett samtal ifrån jobbet? Dom ringde nyss och frågade om jag kunde komma in. Dessvärre var jag tvungen att säga ifrån this time eftersom jag också har lite planer för dagen. Känns taskigt, men så är det ibland. Tyvärr. Jag hoppas att någon annan hade möjlighet att hoppa in så dom inte jobbar ihjäl sig där borta... Vet inte om det var för att det var mycket folk eller om det var för att någon annan ville gå hem.

Sånt här kan jag gå och grubbla på och ha dåligt samvete för en hel kväll. Nåväl. Nu har jag planerat min kväll och det vore ju allt för tråkigt om planera sprack nu såhär när både jag och Simon faktiskt ÄR lediga imorgon, så vi för en gångs skull kan hitta på något utan att nån måste somna för att den ska upp tidigt imorgon osv. Det är inte ofta det händer, som ni kanske redan har listat ut. Senast vi hade 1 kväll att umgås, så somnade ju karln klockan 19 och sov hela natten och klev sedan upp och for iväg till jobbet klockan 6. Men nu jävlar är det fredag och min första lediga helg på ett tag så nu kan vi göra det vi känner för :)

Gud vad jag gnatar om samma saker hela tiden. Sorry guys! Men så är det. Ciao!


Friday, i'm in love!

Fan va jag längtar till Andra Avenyn drar igång. Det var tidsfördriv det! Nog för att det är en jäkla B-serie men fasiken så spännande det var.

Nu har jag återigen städat. Jag gör fan inget annat. Dammsög hela huset och fan så mycket skit det var på golvet. En massa gräs? Vattnat blommor har jag gjort också, eller ja, växter. Det hade jag totalt glömt bort att man måste göra så dom var ju mer död än levande dom stackarna. Hoppas dom piggnar på sig.

Vad ska man hitta på?

Älgväg.

Godafton.

Eftersom jag ytterst sällan har något roligt att skriva i denna blogg så funderar jag starkt på att lägga ner verksamheten helt och hållet. Men samtidigt är det ju faktiskt lite småroligt att bara skriva ibland. I-landsproblem (ett populärt ord inom bloggvärlden).

Kom till jobbet vid 14 och då står alla som några frågetecken och undrar vad jag gör där. Ja, jag ska jobba svarar jag och går och byter om. När jag kommer tillbaka visar det sig att jag inte började förrns klockan 16. Big mistake. Det är typiskt mig det. Men jag började ändå och Ewe fick gå hem tidigare. Var ju lika bra eftersom jag ändå var där...

Timmarna flöt på rätt bra och vi vart klar med stängningen i normal tid. Härligt. Däremot är inte vägen hem lika rolig varje gång. 3 mil i mörkret, varav den sista milen kryllar av älg, vilket resulterar i att man får minska hastigheten tamefan en tredjedel. Alltid lika läskigt. Och samtidigt som jag kör på den där älg-vägen så berättar en tjej en historia på P3 om hur hon hade krockat med en älg. Vet dock inte om historian var falsk eller sann, men nu snackar vi om principen.

Nåja. När jag kom hem hade Simon gjort i ordning middag trots allt. Gottgott! Han är faktiskt duktig på matlagning. Vilket man inte kan beskylla mig för att vara. Inte direkt.

Nu sover han igen men imorgon är det ju fredag. Han är ledig i helgen och likaså jag. Underfuckingjävlabart :) Blir nog lugna puckar hela helgen faktiskt. Helst bara mysa i soffhörnet med en massa bra filmer. Sånt gillas.

Nääääe ni, nu ska jag snart sova. Godnatt!

Tröttskalle.

Jag har blivit en trött jävel på senaste tiden. Känns lite halvjobbigt. Jag är pigg på kvällarna och trött på mornarna. Inte okej.

Nu ska jag strax ta och sätta mig i bilen och åka dom 3 milen in till jobbet. Inte speciellt taggad är jag heller. Skulle ju egentligen varit ledig idag. Fast å andra sidan hade jag väl inte haft speciellt mycket för mig då heller, så det är väl bättre att fördriva tiden med jobb och samtidigt tjäna pengar.

Simon försöker kompensera mig med sitt somnande igår. Han skrev nyss ett sms och frågade om han skulle göra i ordning middag tills jag kommer hem ifrån jobbet ikväll. Hm. Ska jag ge mig så lätt? (; Kommer väl ändå få äta ensam...

En sak till. Vi hade rätt mycket rester kvar ifrån middagen igår. Så när jag idag tänkte ta och käka lite till lunch inser jag att allt är borta :o Simon den lymmeln har tagit med sig allt som matdosa. Jag måset nog höja kompensationen lite...

Nu; Hard work work.

Ja men dåså...

Nu är det såhär. Jag är lite småless. Eller storless. Ikväll hade jag och Simon nämligen våran första kväll på länge som vi kunde umgås med varandra på. Så imorse planerade vi att vi skulle mötas upp i stan efter han slutat jobba så vi kunde gå på hemmakväll och hyra film. Sagt och gjort, vi hyrde 3 filmer. Observera att det var Han som verkligen tyckte att vi skulle hitta på något tillsammans för en gångs skull.

När vi kom hem lagade vi mat och åt och sedan slog vi på första filmen. Efter en halvtimme somnar karln bredvid mig. Men jag tänkte att han kunde få sova ett tag så kanske han skulle bli pigg senare. Timmarna gick, idol passerade och jag hann slå på en ny film. Han sov fortfarande. Tillslut vart jag irriterad och sa åt han att gå och lägga sig i sovrummet eftersom han tog plats över HELA soffan. Han fortsatte bara mumla men tillslut fick jag liv i han. OH HAPPY DAY. Äntligen ska vi umgås. Så jag myste ner mig i soffan förväntansfull framför filmen och cirka 10 minuter senare hör jag; "Nja, jag ska nog gå och lägga mig nu jag. Sen säger han godnatt och ger mig en puss!"

Vad i hela helvete? Nästa gång vi ska göra nåt så tänker iaf jag bara gå iväg och göra något annat.

Karlar...

Det finns inga ord...

Jisses! Såg ni idol nyss? Jag höll seriöst på att tappa hakan totalt när den där Anna kom in och sjöng ryggen av hela Sveriges befolkning. Endast 16 år också! Vilken jävla stjärna. Hon var till och med tusen gånger bättre än Amanda Jenssen och då är det stort.

Var bara tvungen att påpeka det. Hon kommer vinna. Helt säkert. Det krävs mycket för att överrösta henne.

Onsdag.

Halloj!

Random dag. Även ledig. Sov ut länge idag, men inte ända tills nu. Ska snart försöka fräsha till mig och sedan åka in till stan och hälsa på min mormor som jag inte sett på länge. Hugaligen. Sedan ska jag förbi jobbet en sväng och därefter vänta in Simon tills han slutat jobba. Detta är nämligen ända kvällen på länge som vi har tid att umgås pga våra jobb. Vi tänkte hyra någon film och bara vara... Mysigt.

Vi vart medbjudna på middag till Kate och Magnus, tillsammans med Natalie och Mattias. Jag frågade Simon om han var sugen på det men tyvärr så ville Simon hellre ta det någon annan dag då han varit ledig och är ledig dagen efter. Lite tråkigt tycker jag. Men vi får ta det en annan dag och annars får jag väl komma på middag själv (; Haha. Tack för inbjudan iaf!

Känns som att jag alltför sällan umgås med mina vänner. Men jag säger det igen, det beror inte på att jag har skaffat förhållande. Just nu har det mest med jobb att göra. Och att jag bor här ute såklart. De flesta av mina vänner jobbar dagar eller nätter, medans jag oftast jobbar kvällar. Det går inte ihop riktigt om ni förstår. Men i helgen är jag ledig och då hoppas jag att nån vill umgås med mig, hehe!

Hej så länge.

Aldrig mer löshår!

Hualigen! Efter 3 timmar i frisörstolen var löshåret äntligen borta (efter 3 dagar med det i)! Det satt verkligen som berg. Jag använde mig av metoden "nailslingor" som smälts fast i ens eget hår med hjälp av en värmetång. Ett stort tack till Kate som kämpade med att få bort det. Och tack mig själv för att jag inte dog av smärtan. Ett råd till er alla, skaffa inte löshår! Jag har haft det flera gånger förrut och då har det sett bra ut och det har inte varit några problem att få loss eftersom jag användt mig av mer "skonsamt" löshår. Inget löshår är skonsamt, men det jag hade nu var droppen. Tacka vet jag mitt eget hår!

Nästa vecka ska jag klippa och färga det också så det ser lite fräschare ut. Men gud så skönt det är att vara korthårig igen. Inga fästen som ömmar och är i vägen. Köpte med mig shampoo och balsam också ifrån frisörsalongen. Nu ska håret vårdas!

Nu ska jag fortsätta se film. Hej!


Matt.

Usch va trött jag känner mig... Måste bero på att jag käkade nyss. Man blir ju alltid trött efter maten. Skulle nog behöva ta en powernap på några minuter så jag blir som folk sen. Orkar verkligen inte röra en fena just nu.

Först måste jag iofs diska och lägga tvätten i torktumlaren. Blööh...

As i told you.

... Har jobbat en hel del de senaste dagarna så uppdateringen av bloggen har jag inte riktigt hunnit med mina vänner.

Men nu så är jag ledig tills på torsdag! Skulle egentligen ha varit ledig hela veckan ut from nu, men jag tog en tjejs pass. I need the money.

Helgen då? Ja ni. I fredags vart det ju utgång med Ewe som jag sa. Riktigt trevligt var det men vi åkte hem rätt tidigt pga lite olika orsaker :) Men båda var nöjda så. Simon och min bror kom och plockade upp oss och då åkte vi hem och sussade.. Min bror sov över han också hos mig i stan alltså.

Dagen efter var det till att pallra sig upp till jobbet. Gick faktiskt nästan helt smärtfritt. Jobbade till stängning och sedan for jag upp till lägenheten och fräshade till mig lite. Hade beslutsångest av vad jag skulle göra men bestämde mig iaf för att åka ner till stan där Simon och en massa andra grabbar satt och förfestade lite och såg på film(?) Efter en stund där vart Simon och Daniel hungriga och även jag så vi for och åt mat och sedan for vi ut till Björkön alla 3 eftersom dom inte var sugna på krogen längre. Sen satt vi ute i min frigge och surrade lite och såg nån skitfilm på tv innan vi slocknade. Daniel fick sova i min brors frigge medans jag och Simon sov i mitt. Såklart. Pappa och brorsan sov i bredand i pappa och Mariannes hus.

För er som inte förstår riktigt så är det såhär. Min mamma har en lägenhet i stan (nacksta) där jag "egentligen bor". Pappa har en sommarstuga här ute på björkön där jag för närvarande bor, eftersom min mamma oftast är hos sin karl så då är det tråkigt att bo i stan ;p Hehe. Min pojkvän bor nämligen nästan granne med mig här ute på björkön så det är smidigt. Dessutom bor han med mig nu i sommarstugan eftersom min pappa och bror sällan är här nuförtiden. Eller egentligen kan man inte kalla det för sommarstuga heller eftersom vi är här lite då och då året om och det är liksom inte "byggt" för att bara vara en sommarstuga. Jaja, skitsamma. Tillslut så har vi då huset i bredsand som min pappa och hans tjej Marianne köpte i våras. Get it?

Nåväl, på söndagen var det återigen jobb som gällde, till stängning. Sedan vart det raka spåret ut hit igen där jag möttes av en trött Simon på dåligt humör vilket gjorde mig på dåligt humör. Hehe. Jag var mest irriterad för jag städade huset i fredags innan jag for in till stan. Dammsög, plockade ur disk, tvättade sängkläder mm. Och när jag kom ut igår såg det ut som ett slagfält i huset trots att jag inte varit i det på 2 dagar! Sängkläderna var inte ens urtagna ur torktumlaren. Sånt kan jag bli riktigt less över. Är det konstigt det? Jag skyller inte på att det var Simons fel men han, pappa, brorsan och vänner till dom hade ju varit här så det minsta man kunde begära var väl att dom kunde ha bäddat eller hur? ;p Min pappa brukar normalt vara väldigt noga med att det ska vara kliniskt rent så därför städade jag även lite extra i fredags. Men struntsamma, ibland måste man väl få ligga lågt med städningen också. Eller nåt. Nu har vi (jag & Simon) kommit överens iaf om att vi alltid ska ta undan efter oss och inte efter varandra.

Imorgon är jag som sagt ledig. Skönt. Ska iväg och träna med Natalie och sedan ska jag träffa Kate som ska ta ut mitt löshår. Ja, ni hörde rätt. Jag satte i det i fredags och ska redan ta ut det. Men jag känner att jag inte orkar böka på med det. Dessutom är mitt riktiga hår så pass kort så om jag inte lägger ner jättemycket tid på att få det att se naturligt ut så ser det hemskt ut. Jag satsar istället på att få mitt egna hår snyggt. Med en färgning och en toppning kanske. Känns bäst så. Har väl växt ifrån löshårsfasen riktigt och nu har jag fått det bevisat ;p Haha. No offence.

Nu har jag skrivit alldeles för mycket för att nån ska orka läsa. Simon snarkar ifrån sovrummet hör jag. Jag väntar på att min kisse ska komma in och på att jag ska bli trött så jag också kan lägga mig.

Godnatt.


Wrk.

Jobb jobb jobb. Nu ska jag iväg å jobba. Återkommer ikväll.

Too early for me.

Jag tog mig bara inte upp imorse när Simon skulle åka och lika bra var nog det. Nu har jag ju fått lite tid att städa här på förmiddagen eftersom pappa troligtvis kommer ut ikväll/imorgon.

Jag har t.om gjort i ordning och käkat lunch! Det blev korstroganoff idag också, fast inga rester sen gårdagen. All new. Var vrålhungrig när jag gjorde i ordning det men när jag väl började äta räckte det med bara några tuggor. Är det inte typiskt det?

Nåja. Jag har tvättat handukar och nu har jag en maskin med sängkläder i. Dom hinner nog inte tvättas klart förrns jag ska åka. Natalie kommer nämligen och hämtar mig här snart ;) Var längesen man sågs nu! Antar att vi åker raka vägen hem till lägenheten i stan för att kika efter håret. Btw har Natalie fått egen lya och inte en dålig en heller. På Thulegatan om jag inte minns fel? Iaf ovanför köpmangatan. En stor tvåa med högt i tak. OM jag är avis? Jag vet iaf vart jag ska förfesta hädanefter, höhö.

Nu ska jag packa ihop lite saker och ringa några samtal innan jag beger mig.

Adjö.

The day is over.

Först hade jag skittråkigt och dagen gick snigelsakta. När Simon väl kom hem och jag äntligen kunde lämna huset gick tiden så mycket snabbare. Hmrf.

Vi åkte iaf iväg och storhandlade. Notan slutade på 600 :- och inget roligt fanns i vagnen. Bara en massa tråkig mat, kattmat och shampo & balsam. Yey! Eller nåt. Men så är det! Äta bör man.

När vi var klara med handlandet åkte vi hem till min pappa för att hämta mobilen jag skulle få. Den är riktigt fin! Självklart satt dom och åt och frågade om vi ville käka också, men då hade vi ju en massa frysvaror i bilen som inte fick tina så vi kunde inte bli långvariga. Typiskt. God mat var det  såklart också!

När vi kom hem rensade vi kyl och frys på gammalt skit och jag började med maten. Det fick bli korvstrofanoff och sån där platt spaghetti med tomatsmak. Riktigt gott. Men Simon tyckte det vart lite för hot n' spicy, medans jag själv fortsatte krydda på ungefär. Jag har fan inga smaklökar för stark mat längre. I love it.

Nu har kärleken gått och sussat och jag är som vanligt fortfarande vaken. Men måste gå och lägga mig snart jag också eftersom att jag ska åka med Simon in till stan imorgonbitti klockan 6(!) för att slippa bli strandsatt igen då bilen inte är klar. Men jag lär väl lägga mig när jag kommer hem igen... Sen kommer Natalie till mig på eftermiddan någon gång för det var ett tag sen vi sågs. Hon ska sätta i mitt nya löshår på mig osv. Jag vet att det är jävligt ute och blabla med löshår men nu har jag varit riktigt korthårig alldeles för länge så nu har jag ändå tagit beslutet att sätta i det igen :p Jag saknar att kunna sätta upp håret! Dock vet jag inte hur det kommer se ut med tanke på mitt egna hår, men vi får hålla tummarna och försöka baka in det.

På kvällen blir det utgång med Ewe som jag nämnde tidigare i veckan. Det blir en relativt lugn utgång eftersom båda vi jobbar på lördag! Men det blir nog skoj ändå! Vi får se vart det bär...

Ciao ciao.

Tick, tack...

Tiden går väldigt sakta måste jag säga. Men snart, hoppas jag, att han han kommer hem! Måste försöka övertala han om att vi ska åka till stan eftersom jag måste hem till lägenheten och kolla om jag fått en sak! Sen vill jag ju såklart åka förbi pappa och hämta mobilen också :)

Måste iaf köpa ny snus. Fick köpa äckel-göteborgs-rapé igår eftersom dom inte hade nåt bättre. Men det går ju tamefan inte att snusa denna torrsnus. Dämpar inte suget alls och fastnar nästan i tandköttet för den är så torr. Nej hua, tacka vet jag general portion!

Vi måste handla hem mat också. Det är ett som är for sure. Senast jag tittade in i frysen såg jag bara en massa frysna grönsaker och fiskpinnar. I kylskåpet såg det inte bättre ut. En halvtom juice och mjölk, samt lite pålägg att lägga på mackorna som inte existerar. Det är fan dyrt med mat.

Amen vi hörs då.

Strandsatt.

Eftersom min bil återigen är inlämnad betyder det ju att jag inte tar mig någonstans, eftersom det inte finns någon buss här ute i det jag just nu kallar bushen. Detta gör mig galen.

Klockan är snart bara tre. Simon slutar inte jobba förrns klockan fyra, och är förmodligen inte hemma förrns vid halv fem. Så innan dess är jag totalt strandsatt. Det finns inget ätbart i varken kyl eller frys och jag är vrålhungrig.

Det är bara skit på tv:n. Jag har läst alla bloggar och även dom jag inte intresseras av för fem öre. Jag har läst alla tidningar jag kunnat hitta. Jag har duschat, sminkat mig och klätt på mig. Helt i onödan, endast för att fördriva tiden.

Vad fan ska jag nu sysselsätta mig med? Just nu älskar jag inte livet sådär märkvärt mycket.

Favorit.

Just nu är Jazon Mraz - You and I both min absoluta favoritlåt. Den killen kan verkligen dethär med musik! Jag har det senaste albumet och i det kan man hitta en hel del godbitar. Dessvärre finns inte den här låten med, men den har jag på mp3:n istället. Dock live-versionen som är tusen gånger bättre.


New phone.

Imorse väcktes jag av ett samtal ifrån min pappa som berättade att jag kunde komma och hämta en mobil? Det var nämligen så att min bror (återigen) hade köpt en ny walkman och därav skulle jag få den gamla. Som egentligen inte är gammal alls. Kalas tycker jag, eftersom att min kärleksmobil vart stulen i mars och jag sen dess har gått med diverse "reserv-mobiler". Yey!

Här är den jag nu ska få ärva.


Two days of freedom.

Salut!

Återigen sitter man här och inte vet man ska skriva om. Återigen har min man gått och lagt sig och återigen har bilen lämnats in.

Jobb-passet gick smärtfritt igenom och stängningen  framför allt. Smidigt och inga konstigheter.

Imorgon hade jag velat gå och ta en fika med någon, men ingen av mina vänner är tillgängliga. På en av mina två lediga dagar. "Yeah".

Det är en creepy film på tv som är rekommenderad ifrån 15 år = att jag inte kan se den ensam. Psykfilm. På franska dessutom! (Jag som öppnade detta inlägg på franska, utan att jag ens visste att filmen var det först) KOOLT.

Au revoir!



Lill-lördag.

Men det struntar jag i, idag.

Halloj!
Här sitter en megatrött Lina och dricker apelsin juice och käkar farmors bröd. Måste börja vända tillbaka litelite grann på dygnet faktiskt. Visst, det är ju inte så att jag sover bort HELA dagarna, men att vakna halv tolv är fan inte okej. Speciellt inte om man börjar jobba två. Man hinner aldrig få någon nytta gjord. Men jag somnar inte förrns 3-4 på nätterna så det är inte konstigt att man sover länge. Snacka om ond cirkel.

Hade gärna suttit i den här soffan hela dagen och bara myst med kissen min. Men det går ju inte. Plikten kallar som man brukar säga. Jobb väntar.

Jag måste åka om 1 timme och jag har inte donat med nånting. Inte klätt på mig, inte borstad tänderna, inte tvättat ansiktet, inte plockat undan osv osv. Tidsoptimisten, det var jag det.

Frågan är om jag ens vågar köra min bil till stan. Glömde berätta att igår så tröck Sandra så att rutan åkte ner på den där knappen ni vet, sen gick det inte att få upp den! Mer än halvvägs. Jag ringde såklart pappa på en gång (haha) och frågade vad han trodde det kunde bero på och han sa att det förmodligen var en säkring som hade gått. Så jag fick åka hem sådär ända till björkön, i regnet! Här snackar vi 3 mil. När Simon skulle kika på det så lossnade hela jävla rutan ifrån fattningen, så där stod Simon med en hel ruta i händerna liksom. Han lyckades dock sätta tillbaka den provisoriskt tills vi ska lämna in den imorn (igen!!). Men jag måste ju ändå åka med den in till stan så det är bara hålla tummarna för att det inte ska flyga rutor.

Ordbajs, ordbajs...

P.S I love you.

Jag håller med alla andra! Fyfan vilken underbar film. Ena sekunden skrattade jag, och nästa sekund sprutade tårarna. En riktigt gripande film och man sätter sig verkligen in i karaktärernas situation. Se den om du inte har sett den redan!

Förövrigt då? Jo jag shoppade ju idag som sagt. Det vart ett par jeans (!) Har inte köpt jeans sen stan brann. Ett par ljusa med resår nere vid fötterna. Sköna som fan :) Sen köpte jag en stor mörkblå/svart "hood" tröja också från vero moda. Ett par stövlar blev det också, ifrån din sko. Dom kommer nog passa bra i vinter. Och sist men inte minst strumpor! Haha. Jag behöver verkligen strumpor eftersom jag har varit å rotat i pappas och brorsans strumplådor den senaste tiden. Och det mina vänner, är långt ifrån mina storlekar. Så randiga strumpor har jag införskaffat. Nu får jag nöja mig lite med shoppingen ett tag. Shoppade ju en massa förra veckan också.

När jag kom hem ifrån min dag på stan så stod maten som serverad. Trots att karln hade haft en hård arbetsdag så var det han som fick stå för det ;p Lovely! Efter fooden for vi till kvissle till min farmor som hade gjort i ordning köttfärslima och bröd åt oss som vi fick ta med oss.Och jag säger det ännu en gång; Jag vet att det låter som att vi är ett gift par, men jag hoppas ni inser att det innehåller en jäkla massa ironi också.

Trodde jag skulle va ledig imorgon, men icke! Jag ställde upp och tog ett pass åt Jonas för han ville vara ledig. Men det gör inte så mycket. Jag måste ju ha pengar nu när jag har gjort av med en massa :b Jag är ändå ledig torsdag och fredag och hela nästa vecka förrutom måndag. På fredag lutar det även åt utgång med Ewe! Bara hon och jag för en gångs skull. Ska bli riktigt roligt iaf! Mycket utgång nu för tiden..

Fan va mycket jag har skrivit nu. Pigg är jag också. Hej!

Marabou.

Hej hopp!

Idag har det shoppats en heeel del kan jag lova. Välbehövliga saker. Eller ja, en hel del var att ta i. Men några saker var det iaf :) Kan berätta mer senare om någon är intresserad.

Nu har jag och Simon varit och hyrt den omtalade filmen "P.S I love you" och den ska nu ses. När vi var på macken vart jag så inåthelvete sugen på choklad, så jag unnade mig en marabou luftbubblor idag. Dock vart jag less efter andra biten och det kan man ju se som nåt positivt.

Hörs senare.

:O

Godmorgon får jag väl säga. Den morgonpigga Linan är som bortblåst får jag väl lov att erkänna.

Klev upp för cirkus en timme sedan. Har hunnit duscha, lägga in kläderna i torktumlaren och sett mig i spegeln! Ja är alldeles röd i ansiktet, eller typ på vissa partier i ansiktet. Också kliar det lite? Har även röda fläckar på bröstkorgen och lite på halsen. Vadan detta? Jag antar att det kan ha någontin med sängkläderna att göra eftersom dom förmodligen är tvättade med sköjdmedel, vilket jag inte tål. Men konstigt isåfall om det inte har visat sig tidigare. Jag blir nojjig jag.

Om ett par timmar ska jag fara in till staden för en fika med Sandra och Emma, som sagt. Får se till att dölja denna pest som invaderat mitt ansikte.

Ciao.

Rutiner.

Hej hopp, igen!

Återigen har en dag passerat. Ena dagen lik den andre. Men imorgon är jag ledig!

Ingen idé att dra igenom dagen, för som sagt ser den likadan ut som igår. Kvällen har som sagt bestått av hard work work. Simon kom och hämtade mig eftersom han lånade min bil förrut så han kunde ta sig hem ifrån stan. Vi for direkt hem till han där hans nya pärla stod. Han har alltså köpt en ny bil. En nygammal :) Helt okej. Bättre än den gamla toyotan han hade förrut som bara morrade när man la i en växel ;b Jaja, vi for iaf sedan hem till mig/oss (haha) där vi tog en dusch och sedan slängde oss en stund framför tvn. Nu ligger gullet bredvid mig och sussar så sött så.

Däremot undrar jag vart min kissekatt är? Han har inte kommit in än förstår ni och jag börjar bli lite orolig. Funderar på att ha altandörren i sovrummet öppen så han kommer in. Men samtidigt är jag ju rädd att en tjuvmördare kommer in istället. Hugaligen...

Imorgon ska jag ta en tripp på stan med Sandra :) Det var ett tag sen man såg den tösen. Blir väl en fika och eventuellt lite shopping. Jag behöver mer höstkläder jag.

Jävlar va ointressanta inlägg jag skriver dessa tider. Men vad gör man om man inte har nåt roligare liv att skriva om då?

Godnatt.

Påväg...

Goddagens!

Om 15 minuter cirka ska jag sätta mig i bilen och fara in till jobbet. Skulle egentligen ha börjat 16 men eftersom dom hade skrivit upp Emma från klockan 14, så fick jag komma in istället. Hon går ju i skolan hon. Jag jobbar pil idag, men gissar jag rätt så blir jag kvar kvällen ut...

Sen jag klev upp har jag hunnit städa lite. Plockat ur diskmaskinen och dammsugit hela huset. Lika bra det ifall om pappa dyker upp och det är stökigt. Då blir det hus i helvete :b Orkade inte göra nåt åt hur jag ser ut idag, men jag ska ändåså bara jobba så det struntar jag i.

Simon åker hit efter han slutat jobba och jag hörde det ryktas om att middagen skulle vara klar när jag kom hem ;b Haha, vi betér oss som ett gift par eller nåt. Men ibland är det lyx!

Jag måste verkligen färga mitt hår. Det är ljusbrunt med blonda inslag lite här och var. Jag vill ju faktiskt vara riktigt mörk, som alltid! Måste åtgärdas.

Nu ringer Sandra och jag ska avsluta detta inlägg. Hej!

RSS 2.0