Lysafton osv.

Tjena!

Helgen har bestått av jobb. Igår vart det heldag och jag slutade runt 20-tiden. Då vart det till att brassa raka vägen hem (Björkön) och kasta sig in i duschen och sedan slänga på sig sminket för att se någorlunda mänsklig ut. Planen var att åka iväg till Skatan på den så kallade "lysaftonen". Med andra ord sista kvällen för i sommar, då skatan (café och restaurang) har öppet.

Simon och hans vänner hade varit där och käkat middag sen mycket tidigare på kvällen, men jag bestämde mig ändå för att åka dit. Åkte dit med Daniel och hans vänner och när jag äntligen var framme ångrade jag mig bittert. Inte för att det var tråkigt på något vis. Utan för att det var så förbannat kallt. Ja, det är utomhus. Fick väl i mig någon öl och någon drink och sedan bestämde vi oss för att åka hem. Och gud så skönt det var att komma i säng i normal tid. Var helt slut.

I fredags satt vi nämligen hemma hos Simon och frossade i godsaker. Norda kom förbi så grabbarna drack väl några (läs: jävligt många) drinkar medans jag nöjde mig med läsk. Vi satt och surrade långt in på småtimmarna vilket resulterade i att jag var mer död än levande när jag skulle börja jobba dagen efter. Och då började jag inte förrns 12 heller...

Idag har det också jobbats så det står härliga till. Jag och tjejerna beställde dit kinamat och huga så gott det var. Stekt ris med kyckling fick det bli för min del. När jag for hem plockade jag upp Simon i skrängstabodarna och sedan for vi hem till mig. Ja, vi bor fortfarande ensamma här och skönt är det. Dessvärre fick karln min gå och lägga sig nästan direkt när vi kom fram eftersom han börjar jobba 7 imorgon. Tröttsamt. Hinner aldrig liksom umgås direkt, mer än på helgerna, fast då jobbar jag ju också. Han jobbar (praktiserar) dagar, och jag jobbar kvällar. Men nu är jag iaf ledig från tisdag till fredag så då får vi väl hoppas på lite mer socialiserat liv.

Vi hann bli lite tjuriga på varann också innan han la sig. Så med andra ord somnar vi ovänner. Fast jag får väl ge vika den här gången då och pussa på han lite när jag lägger mig. Fast då blir han väl bara irriterad för han vill sova :p Jaja, intressesmurfarna hoppar som idioter förstår jag? :)

Nu ska jag nog krypa ner. Godnatt.

Jobb.

Nu ska jag iväg och jobba till ca 20 ikväll. Jag är inte taggad med tanke på att jag har så jävla ont i magen, plus att jag är megatrött eftersom jag somnade så sent inatt. Men men, det är bara att stå uuuuut...

Lite less är jag eftersom det är lyskväll i Skatan ikväll. Det är alltså sista kvällen dom har öppet och det kommer vara hur mycket folk som helst där. Dock ej jag. Jobbar imorgon också så...

Tråkig fredag.

Iaf hittils. Sen jag skrev sist har jag bara suttit här och nördat. Hunnit fli till utseendet har jag också gjort. Till vilken nytta vet jag icke. Jag är en sån som inte gillar att vara utan smink eftersom jag tycker jag ser rent ut sagt förjävlig ut. Låter väl fjolligt men så är det. Och nu menar jag inte att jag behöver vara råspacklad för att känna mig fräsch. Bara lite färg...

Jag har verkligen ingenting att göra. Hungrig är jag, men det finns inget som faller mig i smaken i kylen och frysen. Jag har varit sugen på kycklingsallad hela dagen. Kan inte heller åka iväg och köpa nåt eftersom jag som sagt inte har någon bil förrns ikväll. Blä.

Nu får Simon sluta jobba så jag får lite sällskaaaaaap...


You and I both.

Det vart en lång promenad minsann. Närmare 1 mil faktiskt och mycket uppför. Och jag har ju inte den bästa konditionen direkt så det resulterade i att jag var rätt svettig när jag kom hem. Men nu är jag nyduschat och fräsch :)

Var lite rädd när jag var ute och gick när jag hamnade i skogen. Jag fick för mig att jag skulle stöta på en björn. Han hade iofs inte hunnat anfalla mig eftersom jag förmodligen skulle dö av paniken och chocken. Ouff, jag ryser. Får nog se till att hitta en annan promenad-väg till nästa gång. Fast det är ju förfan mest bara skog här i krokarna...

Vad ska jag göra nu då? Det är kallt här inne. Fyfan.


Friday.

Hej på er!

Idag sov jag ut ända till klockan 11. Lovely. När jag klev upp plockade jag ihop litegrann här hemma och sen satte jag mig och betalade en elräkning. Och till min stora förvåning ser jag då att jag redan fått lönen ifrån drakbåtsfestivalen :o Var ju inte direkt en stor summa, men det räcker bra väl till mig iaf. Trodde jag skulle få den nästa månad...

Det verkar vara relativt bra väder ute så snart ska jag som sagt ut och promenera. Äntligen kommer min nya mp3 till användning.

Vad som händer ikväll har jag inte en aning om. Är inte speciellt sugen på någon utgång om jag får säga det själv. Men med mig vet man aldrig vad som kan hända. Jobbar imorgon också så. Samtidigt är jag inte heller sugen på att sitta i den här soffan som jag gör varenda vardagskväll. Vi får se vad som händer.

Man slutar aldrig förvånas





Goooodnight sweetheart...

Well it's time to go

Hej igen!
Maten förrut vart väl... god. har ätit godare kan jag säga. Men eftersom vi var lata idag och inte orkade laga ihop nåt "riktigt" så vart det en sån där påse med pasta bolognese. Det var svamp i = inte okej. Jag hatar svamp. Jag var grishungrig men åt inte så mycket pga det. Töntigt, jag vet. Det fick bli några skorpor istället.

Min kärlek ligger i sovrummet och sussar sött nu. Han börjar jobba klockan 7 imorgon. Eller ja, praktiserar eller vad man nu ska kalla det. Jag vart lite ledsen på ögat förrut när han eventuellt skulle bli tvungen att sova hemma. Han ska nämligen skjutsa sina föräldrar till buss-stationen imorgon också, innan jobbet, och det skulle bli lite stressigt om man hade måsta åkt härifrån och blabla. Även fast vi bor nära varann (jag kunde inte sova hos han eftersom min bil är inlämnad och då hade jag inte tagit mig hem). Jaja. Efter ett tag iaf så ringer hans mamma hem hit och när dom lagt på säger han att han ska sova här. Då hade hans mamma tydligen sagt att han borde göra det eftersom jag kanske skulle bli mörkrädd av att sova ensam ;p Hehe, sött. Sanningen är ju den att jag förmodligen hade skitit ner mig av mörkrädsla. Jag är sinnessjukt mörkrädd/rumsrädd här. Jag vart iaf glad då för att han stannade :) Vi har inte sovit utan varandra på en månad ungefär. Ett under att vi inte har börjat klättra på väggarna. Mysigt tycker jag.

Jag som är ledig hela dagen imorgon valde att vara vaken ett tag till. Satt och kollade på Svensson Svensson filmen förrut innan Simon gick och la sig. Stört rolig film. Den där när dom flyttar till Stockholm ni vet. Aja, nu sitter jag bara här och gruvar mig för innan jag ska lägga mig. Då måste jag ju släcka alla lampor och sen kuta in till sovrummet. Känner mig alltid förföljd, ouhff.

Vad händer imorgon då? Ja, jag blir fast här ute på björkön eftersom bilen som sagt är inlämnad. Får tillbaka den på eftermiddagen/kvällen imorn. Jag får väl roa mig med nåt annat. Städning eller så. Ut och gå ska jag iaf! Måste försöka komma igång på något vis med träningen. Jag föredrar faktiskt att vara ute och gå själv så länge man har musik. Då blir man ju peppad på något vis...

Nu har jag skrivit en jävla massa så nu tror jag att det är dags att sova. Godnatt!

Utgång.

Hej hå!

Igår vart det utgång. Johanna fyllde ju 18! :) Grattis i efterskott. Jag umgicks dock mest med Simon och det gänget större delen av kvällen. Ja, dom var alltså också ut, bara för att.

Efter jobbet vart det raka vägen hem till mamma och Håkan för att göra sig fräsch, samtidigt som alkoholkonsumtionen kunde börja. Senare kom Simon och 2 grabbar till dit för att umgås och senare tog vi en taxi ner till staden. Första stoppet vart Svenssons och det var alldeles lagomt med folk där igår. Senare bar det av emot O'learys där kvällen även avslutades. Förrutom att jag vart lite väl rund under fötterna så var kvällen kanon! Mycket kända ansikten ute osv. Min första "riktiga" krogrunda sen jag vet inte när...

Idag har dagen bestått utav jobb. Nu är jag ute på Björkön igen och i skrivande stund står middagen och puttrar på spisen. Simon for iväg och köpte ketchup och lite annat småtjaffs som fattades.

Imorgon är jag ledig och hallelujah för det! Skulle egentligen ha jobbat, men efter lite ändringar i schemat så behövdes jag inte. Däremot jobbar jag heldagar resten av helgen.

Nuuuu ska jag kika till maten.


Vem är du egentligen?


Min lediga dag.

Ja, snart är min enda lediga dag på hela denna vecka slut. Känns faktiskt lite surt. Men jag får tänka på pengar!

Imorse var jag återigen sömntuta och vaknade inte förrns 11:30! Då vart det till att kasta sig upp ur sängen eftersom jag lovat att skjutsa Simon till skolan och han började klockan 13. Han hade ju varit vaken sen länge han, som vanligt. Hann iaf göra mig någorlunda klar så vi hann. Mötte upp mamma och Håkan på stan och vi gick och käkade thaibuffé. Dessvärre tyckte jag det var slöseri med pengar eftersom buffén var totalrensad och det fanns knappt någonting alls att äta. Usch.

Simon slutade bara efter någon timme så då for jag och hämtade han och sedan skjutsade vi hem mamma och Håkan. Återigen vart det en tripp till birsta eftersom Simon skulle lämna tillbaka ett par byxor han köpte igår. Mest bara för att fördriva tid också. Påvägen hem stannade vi och "storhandlade". För en gångs skull såg våran matkorg relativt nyttig.

Nu är det käk.


Allt har sin baksida.

Jo, jag tackar jag. Så sant som det är sagt.

Hej på er!
Ännu en dag har passerat och just nu är alla dagar lik den andre. Simon kom och hämtade mig på jobbet vid 21 ungefär och då skjutsade vi hem Emma och därefter direkt hemgång hit ut till björkön. Det vart en sen middag idag, med andra ord. Men det blev iaf en.

Imorse tog jag sovmorgon till 11-tiden ungefär. Hade gärnat legat kvar i sängen halva dagen för jag var så snuskigt trött denna dag. Somnade ju inte förrns runt 2 inatt så. Uträttade lite ärenden och sedan for jag och Simon ut till birsta. Det vart ingen ipod för mig. Istället vart det en mp3 med touchknappar ifrån samsung. Den var ganska lik ipod nanon faktiskt :) Tyckte ipoden var alldeles för dyr för min ekonomi så därför fick det bli mp3:n istället för strax under tusenlappen bara. Samtidigt vill man ju inte köpa nåt billigt skit heller som håller en vecka, bara för att det är billigt liksom. Har lagt in lite musik nu och den funkar jättebra. Mycket bra ljud osv. I like. Dessvärre har jag ju förfan nästan ingen musik alls på min dator. Jag haffade brorsans dator men han tycktes inte heller ha någon vidare musiksmak... Jag har en plan på att åka hem till Simon och låna deras dator nån dag, för där vet jag att det finns en hel del sjukt bra musik, med tanke på musiken jag lyssnat på på Simons mobil. Höhö. Köpte även lite småkraffs när jag ändå var i farten. En ny väska mm.

Simon står i duschen och när han kmr ut är det läggdags. Båda två är helt utslagna av nån konstig anledning. Han börjar ju skolan imorn också (han har gått om ett år och ja han är ett år yngre än mig). Fyfan för att börja skolan igen alltså! Sånna här gånger saknar man det verkligen inte.

Jaja, sängen var det! Godnatt!

Igen.

Ja, i brist på annat så kan jag ju ta å skriva ett till inlägg såhär på kvällskvisten. Eller ja, det är ju natten nu kan man säga. Jag minns fan inte sist jag var vaken såhär länge ;p haha. Jag har ju nästan gått och blivit morgonpigg också! Hör och häpna. Dock har jag ju ett morgonhumör som heter duga och det är ju aldrig Simon sen att påminna mig om...

Det vart ingen film för min del. Simon hittade någon film på canal + men jag tyckte den såg ointressant ut så jag avstår. Departed eller vad den heter. Tycker den alltid är på den där kanalen så fort man zappar förbi också står det där nere ni vet vad det är för program/film. Jaja, skitsamma.

Jag har iaf duschat och käkad "middag". En risifrutti med andra ord. Nu sitter jag och avnjuter en snus samtidigt som jag bloggar lite. Borde nog sova snart så inte halva dagen går åt sömn imorn. Säger hon som nyss sa att hon blivit morgonpigg... Men det kan ju iofs ha berott på att jag gått och lagt mig i tid också. Nej, jag måste upp imorgon och dona lite!

Näe usch, nu börjar jag bli riktigt trött over here. Så godnatt. Igen.

Phew...

Godafton!

Nu är jag hemma efter en väldigt rolig, men jobbig dag på arbetet. Mina kollegor är som ni kanske inte vet, mina vänner sen långt tillbaka (de flesta av dom), och det finns väl inget roligare än att jobba med sina vänner?

Well well. Jag och min man sitter nu på björkön och har kåken för oss själva. Myyyyysfaktor på hög nivå vill jag lova! Jag ska väl snart få arslet in i duschen så jag blir fräsch nångång och därefter blir det väl nån film eller så.

Imorgon ska ärenden uträttas innan ännu en jobbkväll väntar.

Godnatt :)

Ett tag sen...

Hello!

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev igen. I am a busy woman, haha.

I veckan har det mest bara varit jobb. Samtidigt som det kan vara jobbigt att jobba så är det väldigt skönt med ett tidsfördriv och att man tjänar päningar. Jag har ett jävla bestyr med mina knän dock, och min rygg. Men jag står ut. Knäna kommer jag ju alltid ha problem med så det är bara att vänja sig. Ryggen däremot har precis börjat jävlas. Det svider liksom i nacken och strålar ut mot ryggen och jag kan knappt böja mig ner. Eventuellt kan det ha något med krocken att göra, men det tvivlar jag på. Jag sover väl konstigt eller så. Det löser sig :)

Igår sjöng jag på Williams dop. Det gick relativt bra. Var så nervös så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Och sen när man sjunger i kyrkor blir man ju extra känslig. Jag började med att ta den låten som gick bäst på genrepet, alltså 'du är allt', men den gick sämre än väntat eftersom jag höll på börja gråta själv när jag hörde Evelina och några andra snyfta. Som tur var kunde jag hålla mig, fast lite darrig i rösten var jag allt. Andra låten, 'handens fem fingrar,' gick mycket bättre än väntat faktiskt och jag fick mycket bra respons efteråt och det vart jag jätteglad över! :) Alltid roligt att få höra att man är duktig på något man älskar att göra...

Igårkväll åkte jag, Simon, Nordlund & Edvardsson ut med båten. Snacka om väderoptimister. Tanken var att det skulle bli sista båtturen (för min del) i sommar eftersom sommaren olyckligt nog lider mot sitt slut. Jag ångrar den där båtturen skarpt, med tanke på att det var ISkallt ute. Dom andra drack öl men jag avstod pga extrem jävla huvudvärk. Var väl hemma redan vid 23-tiden och då somnade jag, 2 alvedon senare, i Simons säng med ett ton kläder på. Vaknade vid halv tio imorse och då mådde jag bra? Tur det :)

Om 1 timme ca ska jag börja åka till jobbet och jobba fram till 21 ikväll. Sen är det jobb mån, ons, tors, fre, lör, sön. Det första jag ska inhandla för lönen är iaf en ipod, det har jag suktat efter länge. Sen behöver jag inget mer, än så länge. Kommer ju bo ensam här på björkön ett tag nu så alla pengar lär väl gå till föda.

Jaja, nu måste jag käka nåt innan jag avlider. Ciao!

Jag då?

MIn fader kom hem och gav min karl en present. En flaska citronvodka. Okej? Ja, han är väldigt givmild min far och man vet då aldrig vad som dyker upp. En vodka eller en resa till Thailand, you'll never know. Nu sitter dom båda 2 ute på altanen och röker och dricker whiskey. Jag själv får be snällt för att få en liten slurp utav det blivande groggvirket. För jag, jag ska då inte dricka någonting ikväll. Är inte på det humöret...

Japp, där satt den! Nu har dom gett sig in på virket också.Nu blir det isvatten för min del.

Jag får väl Simon för mig själv senare. Inatt.

Jag ska måla hela världen, lilla mamma.

Dagen har återigen bestått av målning av hus. Snart kan man ju nästan kalla sig för titeln målare. He-he. Dock så var både jag och Simon nerkladdade i målarfärg innan vi "kvällade" som man tydligen säger. Det började med att jag ville jävlas litelite med han och gav han en målarfläck på nästippen. Det slutade med att hela jag var grå... Men det är ju sånt man får ta!

Nu har vi nyss käkat och Simon och Simon (pojkvän och bror) sitter ute i brorsans frigge och spelar tv-spel. Finally some time alone! Nej, skämt åsido. Jag tycker om att vara med Simon och änsålänge har vi inte haft några stora tjaffs. Ett litet idag i bilen hade vi minsann och efter det sa vi inte ett ord till varann på säkert 1 timme. Men det vart lugnt när han kom fram och pussade på mig. Höhö.

Nu kom han visst in här och gav mig en kyss som heter duga. Han är ju för bra den där karln!

Målarmongon.

Idag har jag och min målare målat. Fniss. Nej men min karl är ju målare och idag hjälpte jag han faktiskt att måla ett hus. Det vart så fint så! Imorgon ska vi fortsätta arbetet, höhö. Någon nytta måste man ju göra på dagarna! Nyss har vi varit i stan och käkat på restaurang, gottgott.

Nu såhär i efterhand är jag äckligt mätt och sovsugen. Vi får se vart detta bär... Sängen kanske? Ouff, va skönt det skulle vara.

Hörs senare.

Jobb.

Goderafton!

Nästan nyss hemkommen ifrån arbetet. Tog lite längre tid med stängningen idag, eftersom vi bara var 2 och jag är ju nybörjare på nytt (haha). Tredje gången gillt tror jag. Nu ska jag hålla mig kvar till jobbet ett längre tag iaf. För er som blir fundersam så har jag nämligen jobbat där 2 ggr tidigare och sagt upp mig pga tidsbrist när jag gick i skolan osv. Jaja, vi stängde runt 21 ungefär och då hade Jonas glömt sin nyckel så jag fick åka upp och hämta ewe's så det drog ut på tiden lite. Stannade även till vid donken och surrade lite med Natalie. Har nyss duschat och nu ska jag och Simon gå ut till friggen och se på tv i vanlig ordning...

Imorgon måste jag komma ihåg att ringa Karin på travet och säga att jag inte kan jobba på fredag och sen på open trot, eftersom jag är schemalagd på det andra jobbet då :/ Synd, hade ju klirrat lite extra i kassan. Men nu är det som det är och jag tjänar ju pengar vilket som :)

Godnatt.

Kalas och barnvakt.

Igår firades Emma, såklart. Mycket trevligt :) Kvällen slutade dock tidigare än planerat eftersom det inte var speciellt mycket drag i stan och vissa var mer peppade än andra. Men det blir fler utgångar!

Simon kom och hämtade mig vid 2-tiden ungefär. Gullig som han är. Jag hade träffat Kimmy som jag inte träffat på evigheter (en gammal kompis) så vi passade på att ge han skjuts hem också. Sedan for vi hem till skrängstabodarna och sov sött.

Vaknade vid 12-tiden idag, törstig som få. Dessvärre går det ju inte att dricka kranvattnet hos familjen Åberg så jag höll på torka ut. Vi gick in till storhuset där vi möts av ännu en bakfull person, nämligen Simons fader. Han var inte sen med att påpeka att jag också såg fyllsjuk ut. Haha.

Vi fick skjuts in till stan av Jonas så vi kunde hämta min bil och alla saker sen igår. Och nu sitter vi hos mig och är barnvakt åt min lilla broder, eftersom pappa är och jobbar i Östersund. Dom ringde ifrån jobbet och ville att jag skulle komma in och jobba ikväll eftersom Jonas ville gå hem tidigare, så det kändes asdumt att behöva säga nej när jag knappt har börjat jobba där. Men nu handlade det ju faktiskt inte om ork, utan för jag faktiskt måste vakta min bror som kan hitta på exakt vad som helst. Ta fyrhjulingen till bommen eller nåt. Nåväl, får se till så att jag inte är upptagen nästa gång, haha ;p Imorgon ska jag iaf jobba och tydligen blir det en massa jobb för min del nu framöver. I like! Snart börjar ju ändå skolan så då har jag ju ingen Simon att umgås med på dagarna, hehe.

Nu blir det hög mysfaktor i familjen Nordlunds hus.

Ciao

Ett stort grattis till Emma Maria Strandh!

Idag fyller hon äntligen 18 år :D

Du är allt.

... Med Shirley Clamp. Den låten sitter jag nämligen och nynnar på just nu :) Otroligt vacker. Det är ju nämligen så att jag har fått äran (har säkert redan berättat det) att få sjunga på Williams dop (min kompis Evelina och hennes Daniels son) nästa söndag. Jag har varit vetande länge, men nu börjar det ju närma sig. Ringde kantorn idag och berättade vilka låtar det skulle bli, men hon kände inte igen den ena låten. Så jag har suttit här och kollat runt lite på passande dop-låtar som inte är allt för "orginella" eller vad man ska säga. Typ som "tryggare kan ingen vara..." osv. Den här låten, du är allt, passar väldigt bra, men har inte hört Evelinas åsikt ännu så vi får se. Ett annat alternativ är "Som en bro över mörka vatten" som också är ruskigt vacker. Den andra låten jag ska sjunga är "handens fem fingrar". Nu vart det mycket citattecken här.

Förövrigt då? Jo, for iväg till stan förrut. Lämnade bilen hos Sandra eftersom Natalie ville komma och plocka upp oss, hehe (; Förståerligt. Det kändes jätteknepigt att sitta i passagerarsätet men ack så skönt! Höhö. Vi satte oss på barista och fikade lite innan vi gick på en onödig shoppingrunda. Jag hittade inte ett jota. Jag som behöver ha nåt fint att ha på mig imorgon när vi ska ut och fira Emma som äntligen fyller 18. Då har vi hela truppen samlade. Like back in the days. Jaja, hittade som sagt ingenting iaf, men ska eventuellt försöka hinna med en runda imorgon också. Kan ju inte gå ut i joggingoverall direkt. Senast jag var ut på krogen här i Sundsvall var nog fan vid studenttiderna. Förrut var man en riktig krogråtta. Varje helg skulle jag ut om inte mer. Men det blir väl så på sommarn. Man föredrar ju hellre att sitta i en båt och mysdricka med vänner osv. Iaf jag.

Ikväll vet jag fan inte vad som händer. Är riktigt sugen på att gå ut faktiskt, på riktigt (krogen). Men det får ju vänta tills imorgon antar jag. Kanske far iväg en sväng till skatan. Det skulle tydligen vara nån tillställning där ikväll. Nära är det ju iaf. Men jag antar att det bara lär hänga en massa medelålders där... Inte okej. Vädret är ju kalas så en båttur är inte alls omöjlig heller. Förslag någon? Simon ringde nyss och han var också sugen på att dricka alkohol men vart visste han inte. Vi är tydligen bjudna på någon middag hos hans tjejkompis i stan, men vi har inte riktigt bestämt oss än faktiskt. Men vi har ju iaf fyllechaffis om vi blir sugna att åka till stan. Det har Natalie lovat (; Hehe.

Nu vart det ett långt och ganska ointressant inlägg. Men det var ju kul för mig som fick skriva det iaf!

Puss och hej.


Mösspåtagningen. Blond var man också. Nostalgi!

Natalie har tagit körkort!

Grattis grattis grattis! :D Jag tror tamigfan att jag är gladare än henne för detta, haha. Denna eviga körning till allt ifrån fjällen till festivaler är över! Jag har nu Natalie som kan köra (; hehe! Skämt åsido, men skönt är det!

En annan är ju vaken tidigare än vanligt denna dag. Vet ej varför, men vi la oss ganska tidigt igår. Sängen är iaf jävligt skön att sova i. Mycket lyckat inköpt enligt mig själv.

Egentligen skulle jag bara säga grattis till Natalie i detta inlägg och det har jag ju redan gjort så. Ciao.

Ny säng.

Tjo.

Nu har en ny säng införskaffats ut till min frigge, eftersom både jag och Simon fick ryggskador (överdrift) av den andra, eftersom den var så mjuk. Så vi for ut till IKEA förrut med släpvagn och kom för en stund sen hem med en 180's säng och nya sängkläder. Den är nu monterad och ser väldigt inbjudande ut.

Först blir det dusch och lite käk, innan vi går ut och fortsätter se filmerna vi hyrde igår. Müsigt (:

Tacos, igen.

God afton!

Medans Simon sitter i massagefotöljen så passar jag på att skriva av mig litegrann :) Vi for iväg och handlade tacos ingredienser förrut så det vart tacos idag, igen. Åt ju det för några dagar sen också, men jag tröttnar då aldrig. Våra brorsor klagade heller inte på maten (våra småbröder umgås alltså med varandra). När vi var å handlade hyrde vi även 3 filmer på statoil. Av någon konstig anledning vart det 3 drama (?) Vi som vanligtvis bara brukar se komedier. Jaja, dom ska iaf ses ikväll! Vi är som nå riktiga soffpotatisar. Dock har vi kommit fram till att vi (faktiskt) ska börja träna inom en snar framtid på njurundahallen. Simon var dit idag när jag skulle till tandläkaren, men då var det sommarstängt till 25:e augusti...

Ja. vi umgås mycket jag och Simon, men det är väl så när man är nykär i guess. Jag tänker iaf aldrig bli en sån som mina vänner aldrig ser röken av. Det är ett som är säkert. Nog för att det har varit dåligt med det på senaste tiden, men det beror enbart på att jag bor ute på björkön på somrarna. Alla mina vänner är såklart välkomna hit och det vet dom :p Jag vet faktiskt inte hur länge jag kommer bo kvar här i år heller. Det kan nog bli en bit in på hösten också, nu när jag inte har någon skola i stan att sköta. Vet ju inte hur jag ska göra med min älskade kissemiss nu heller när han är van att vara här ute. Blir ju fan djurplågeri att ta hem han och sätta han i en lägenhet hela vintern. Lillhjärtat. Men men, vi får se hur det blir med boendet iaf... Saknar ju min mami också :( Men jag var faktiskt och hälsade på henne idag.

Well well, nu kom S tillbaka och nu blir det film! Kram.

Ont i käften.

Hallelåja.

Dagen började med ett tandläkarbesök som var mycket smärtsamt. Dom skulle nämligen åt en rot ifrån en gammal mjölktand som låg under tandköttet. Resten kan ni ju räkna ut själv. Efter att mina 2 bedövningssprutor slutat ge effekt blev munnen som ett rent helvete. Det gör ont. Två stygn i tandköttet fick jag med mig hem också. "Så att inte tandköttet ska fladdra" sa tandläkaren. Lät väl mysigt? Blir inte mycket pussar idag iaf.

Efter skräckupplevelsen for jag och Simon in till stan en sväng och sedan hem till honom och slappade bara. Nu är vi hemma hos mig igen och vi ska eventuellt in till stan ikväll, till mamma och Håkan.

Nu ska jag uppsöka ett lager av alvedon och hoppas på att värken i munnen släpper. Alltid ska det ju vara nånting... Handen mår bättre iaf.

Ciao!

Tuesday afternoon.

Hej hopp.

Jävla tråkig dag alltså. Vaknade sent gjorde jag, vid 13-tiden ungefär. S han hade varit vaken sedan 10 han. Jävla tröttskalle man är. Men nu är jag relativt utvilad iaf.

Vad har vi åstadkommit idag då? Njae, vaknade, duschade, la i en tvättmaskin, åkte till S och la in ett tvättmaskin där också, tillbaka hem till mig, käkade middag och nu sitter vi i soffan och sitter. Ikväll ska vi se efter min broder igen. Lär bli lite vindrickning också. Bra barnvakter. Nejdå, skämt åsido, men det är faktiskt lite mysigt att sitta på altan och surra och dricka vin. Punkt.

Jag har fortfarande jävligt ont i handen. Kunde inte somna inatt för det värkte så jävla mycket. Hualigen. Om det inte går över om några dagar så måste jag nog fan kolla upp det. Kan inte köra bil eftersom det gör för ont när jag ska växla. Gnäll.

Nu ska jag ta en snus och mysa till det lite med mr. S.


Mys och jobb.

Hej på er. Long time no see, igen.

Helgen har bestått av jobb, kan man lugnt säga. Roligt, men ack så jobbigt det vart på slutet. För er som inte vet jobbade jag i baren på drakbåtesfestivalens öltält. Jobbade onsdag, fredag & lördag. Meningen var att jag bara skulle jobba kvällar/nätter men på fredagen kom chefen och frågade om jag ville sluta tidigare och börja 9 på lördagen istället. Och då menade han att jag skulle jobba ifrån 9 på morgonen till 02 på natten, i ett sträck. Snäll som jag är så ställde jag upp såklart och jobbade därmed 17 timmar, rakt av. Satt väl totalt 15 minuter på hela dagen och resten stod jag bara och serverade en massa öl och cider och vin och allt var det nu är. När jag sedan fick sluta inatt var jag bokstavligt talat död. Men pengar blir det! Ont i handen av allt skruvande av korkar har jag också. Kan typ inte röra den.

Idag har jag varit med S hela dagen och bara myst på. Sitter och kollar på lite hotellpriser i Stockholm eftersom vi båda bara vill åka iväg en natt eller två. Vi vill ju gärna bo centralt också och då blir det ju såklart hyffsat dyrt. Men vi hittade iaf ett hotell på kungsholmen som var relativt "billigt". Runt 3000 för två nätter bara, totalt. Andra ställen tar ju typ 3000 per person, per natt. Får se när vi åker, men hoppas det blir snarast möjligt. Måste se hur det blir med jobb och så för min del också. Men bort ska vi iaf :) Det är i stort sätt klappat och klart, förrutom datumet då. Haha. Vi var inne på att åka ner redan imorgon, men då hittade vi inget bra hotell förrns sent ikväll och då är det ju lite sent påtänk att åka imorgonbitti osv. Jaja, det löser sig.

Nu sitter vi bara och zappar framför tvn. Alltså vi har sovit med varann varenda dag sen förra lördagen, det är konstigt att vi inte blir less på varann. Innan det hade vi också sovit med varann sådär många nätter. Men vi måste väl börja vara ifrån varandra lite granna också så vi inte börjar tjaffsa oså. Plus att vi är med varann hela dagarna. Sen är det skönt att vi redan känner varandras familjer, eftersom jag är livrädd för sånt ;p Hehe. Eller ja, svinblyg iaf.

Nu börjar karln gäspa här så det är väl läge att gå och sova. Men nu har ni iaf fått lite uppdatering om mitt liv. Godnatters.




Lägesrapport.

Tjenare.

Bara lite lägesrapport ifrån min sida här. Filmen vi såg på bio (SATC) var helt okej, dock gillar jag serien bättre. Och filmen var, som alla andra, förutsägbar. Tyvärr.

Igår jobbade jag på drakbåtsfestivalen i tältet där. Stod i baren oså. Riktigt kul. Men jag gruvar mig inför fre/lör för då kommer det bokstavligt talat krylla av folk.

Idag har jag och S gjort i ordning tacos och sedan for vi på stan och shoppade litegrann. Ikväll tänkte vi dricka lite vin medans vi ser efter min broder. Eventuellt kommer det några och gör oss sällskap.

Ciao.


2 inlägg på en dag.

Ja hörrni, se på fan, andra gången jag bloggar idag. Såhär tråkigt har jag inte haft på flera dagar faktiskt. Men det är bara för att jag inte umgås med någon just nu och jag har varit upp i folk flera dagar i rad nu. S och hans kusin Emma var här för ett tag sen, så då vart det ju lite umgåsning. Verkligen störtskön tjej som jag gärna umgås mer med! Dessvärre flyttade hon ifrån Sverige för 9 år sen och är bara här på somrarna, men det löser sig. Asrolig iaf och verkligen inte den typen av tjej man tänkt sig först. Det kommer en liten söt tjej med vääärldens stockholmska, som man först tänker sig bli helt utdömd av, norrlänning som man är. Icke sa nicke, när vi kom till festen i lördags så är det första hon säger "Jaha! Vem är beredd att dricka ikapp?" och sen klunkar hon i sig en hel bärs på 2 sekunder och bryter ner killarna i armbrytning. Helt underbart. Aldrig mer fördomar.

Haha, jaja. Snart kommer dom igen och då blir det raka vägen till bion.

Imornkväll blir det jobb och på dagen blir det mys. Så nu säger jag det igen, vi hörs om några dagar!


Long time no see.

Hej hopp! Nu var det längesen ni hörde ifrån mig här. Jag sitter nämligen aldrig vid datorn nu för tiden pga olika orsaker.

Yran var väl helt okej. Åkte dock hem en dag tidigare än planerat. Tyckte inte det var någon idé att stanna kvar när det spöregnade och halva tältet var fuktigt, på lördagen. Så jag och Natalie brassade hem nöjda och glada. Nästa gång jag campar ska jag planera det lite bättre och helst ha luftmadrasser och hela tjosan med mig.

Annars då? Jo det är fint. Hör och häpna, jag har börjat jobba! Lite på mitt gamla jobb och sedan så ska jag jobba på drakbåtsfestivalen, travet och det där open troth eller hur det nu stavas. Känns skönt faktiskt. I övrigt är det väl ganska mycket förändringar i mitt liv, men mer än så säger jag inte. Glad är jag iaf (:

Nu ska jag in på min internetbank och kolla läget och ikväll blir det bio. Får hoppas att jag inte går på fel denna gång, för nu vill jag verkligen se sex and the city!

Jaja, vi hörs väl om några dagar!

S...


RSS 2.0