Några minuter kvar att döda.

Ja nu är det minsann nära. Detta blir förmodligen mitt sista inlägg också, innan det bär av. Jag är riktigt jäkla taggad! Det känns som att det var igår man var med i Medelpads Lucia med alla dessa underbara tjejer, men det är snart 2 år sedan! Och vi hänger fortfarande ihop. Vi får heller inte glömma att 3 st trevliga tjejer till har joinat våran lilla "kör". Nu ska vi äntligen få åka utomlands tillsammans! Inte illa, va? Och inte en svensk ettöring har vi betalat för kalaset.

Har jagat min idominsalva halva kvällen också, eftersom mina läppar har blivit så jävla torra och spruckit och skit = det gör skitont. Jag hittade salvan tillslut och tur var väl det, annars är frågan om jag hade pallat bussresan alltså. Hualigen. Till råga på allt var man ju iväg och köpte apelsiner till nattfika, för det är ju jätteskönt med lite apelsinsaft i ett sår, right?

Nej nu ska jag klinka lite gura och mjukas med kissen min, och självklart umgås med mina älskade mami som är så snäll och skjutsar mig till bussen mitt i natten, trots att hon jobbat sen 6 imorse. Älsklingar.

Så, vad ska jag säga nu då? Fuck you, and have a nice day! För det ska jag ha. Flera stycken.

Woho!

Pärlan var redan fixad, så idag kunde jag hämta den och ställa den ute hos pappa under min visit utomlands.

Har varit och köpte lite småjocks inför resan idag och nu är det inte många timmar kvar innan bussen avgår. Längtar tills vi är framme på Gran canaria, så jag får beställa in en sex on the beach vid poolen/stranden. Just nu känns det som en hel livstid bort, fast det är faktiskt mindre än ett dygn. Själva resan är alltid värst.

Jag ber till gudarna att taxfreen är öppen på arlanda imorgon när vi kommer dit. Vi är ju framme där vid typ 06 på morgonen, men är inte taxfreen öppen dygnet runt? ;s Har ingen koll jag. Jag måste iaf inhandla en stock snus innan jag lämnar den svenska marken. Det vore jävligt jobbigt om det var stängt av någon anledning.

Jaja, om jag inte orkar skriva mer ikväll så vet ni vart jag är den kommande veckan! Glöm ej att jag är i Uppsala & Stockholm i 4 dagar också när vi kommer hem.

Have it good in Sweden!


I'm leaving tonight.

God dag!
Skippade min enda lektion idag eftersom jag ansåg det onödigt att infinna mig på den eftersom vi ändå bara skulle gå igenom nationella skrivningen som jag kommer att missa. Istället sov jag ut och ska alldeles snart bege mig in till stan och införskaffa det sista inför resan. Typ en glass. Nej, men jag måste växla pengar och dyligt som jag inte hunnit med ännu. Jag skjuter alltid upp allt i sista sekund.

Eftersom att i stort sätt alla mina kläder är nerpackade får jag nöja mig med att använda "b-kläderna". Så idag får det bli mina baggy-jeans (faktiskt rätt snygga, men använder dom aldrig) samt ett basiclinne. Känner mig lite obekväm faktiskt, eftersom jag sällan använder dessa kläder. Men men! Det blir bara en snabb visit på stan. Tror jag. Ska iaf möta upp fröken Lindwe också för en glass eller två.

Bussen går inte förrns 00:20 inatt så jag har god tid på mig idag. Skönt. Gruvar mig dock inför resan innan vi är framme. Först en buss mitt i natten och sen ett flyg tidigt på morgonen. Jag har så jävla svårt att sova på färdmedel så jag anar en trött Lina imorgon när vi anländer i Gran canaria, men det är det förmodligen värt.

Nu ska jag kila!

Pärlan.

Hade skrivit ett aslångt inlägg och självklart försvann skiten. Har fan ingen ork att skriva om det. Rubriken betyder att min pärla (läs: bilen) har pajjat. Förrut när pappa skulle skjutsa mig in till stan med den (eftersom att jag ska ha den ute hos han när jag reser bort) så sa det bara PANG och sedan pyste det och skit när vi körde. Som tur var tog vi oss in till stan där vi lämnat in den på verkstan. Vi misstänker att det var turbon som knasat sönder och tur är det att det går under garantin, annars hade dom kostnaderna lika gärna kunna betytt att vi kunde köpa en ny bil.

Nu ska jag slå på en film och sedan sova. Återkommer imorgon.

Final countdown!

Nu börjar det närma sig med resan. Och ingen anar hur lycklig jag är för att få komma bort ifrån den här staden och allt vad det hör till! Människor betér sig rent ut sagt som idioter, och en sak ska du veta, jag blir inte ett dugg imponerad av det du håller på med, du gör bara bort dig själv. Så lågt trodde jag inte du kunde sjunka, fast å andra sidan är jag inte förvånad heller. Pinsam, var ordet & väx upp. Du har bränt dina broar, big jävla time. Jag vägrar ta din skit mer, det kan du skriva ner och komma ihåg. Jag förstår inte att du har hjärta att göra som du gör, efter allt jag har gjort för dig...

Sådär ja, nu har jag fått avreagera mig litegranna. Som sagt, det närmar sig nu! Bara 2 dagar kvar, för på tisdag-kväll avgår bussen ifrån Sundsvalls bussterminal och den ska ta mig och en massa tjejer till Arlanda och därefter Gran canaria. I like the sound of it. Kommer hem till Sverige sista april och då blir det 2 nätter i Uppsala och sedan 2 nätter i Stockholm, och vi ska bara ha roligt hela tiden! Med andra ord blir jag borta närmare 2 veckor. Det är mycket med 2 nu minsann.

Idag har jag samlat ihop alla kläder som ska tvättas, och tro mig, det var en hel del. Kan ju inte bara packa med mig sommarkläder eftersom det blir en ganska lång visit söder i landet också. Jag kommer att behöva en stor resväska. Pappa?

Ska alldeles snart knoppa. Vart ju tidig uppstigning imorse och samma sak blir det imorgon. Ska befinna mig hos Kate på frisörsalongen kl 10, då hon ska pröva formblåsa mitt hår igen. Det är faktiskt lyx att bli ompysslad i håret av en frisör.

En film kanske? Natti.




Ligger på latsidan.

Hej eller god afton!
Har legat på latsidan med bloggandet märker jag. Tänkte dra en kort resumé nu bara för jag är verkligen dödstrött och måste sova. Helst nu.

Igår vart det en spontan-utgång trots att jag verkligen inte hade tänkt gå ut. Men jag hade det riktigt trevligt och gjorde inte av med en krona kan man säga. Fick skjuts hem av en kompis, gratis var det också. Riktigt bra måste jag säga. Slapp vakna upp bredvid Herr Ågren idag alltså.

Idag sov jag ut länge. Därefter åkte jag till mamma och hennes karl och satt där och surrade lite. Efter det var det dags att möta upp kören för att sjunga. Det gick finfint, förrutom att typ alla håller på att bli förkylda och har ont i halsen. Inte så bra timing precis, såhär innan resan. Vi ska även sjunga imorgonbitti och jag ser inte alls fram emot att kliva upp vid 8-tiden, men vad gör man inte för laget?

Nu ska jag sova som en galning.

Sunshine!

Idag har det varit en underbar dag & det beror enbart på vädret. Rena rama sommardagen idag alltså! Satt på staden ganska många timmar i solskenet tillsammans med en glass och Natalie. Det var totalvärt att skippa samhälls-lektionen enbart för det. Jag lovar.

Imorgon är det fredag och det betyder ju lång skoldag. Brukar dock vara rätt flitig med att skippa första lektionen eftersom våran lärare knappt märker att man är borta. Men imorgon blir det ingen skippning inte, eftersom det tydligen var jävligt viktigt att alla Es-3or infann sig just imorgon(?)

För kvällen har jag inga planer alls. Det ogillas. Sure bob, jag är egentligen ingen planerar-människa, utan istället så kan man säga att jag är en av stans mest impulsiva och spontanaste människa. Men ändå, planer kan ju vara bra. Ett borde är att spara pengar så det lutar minsann inte åt någon utgång vilket känns bra. Lär nog få nog av utgångar i Gran canaria (hoppas jag). Jag vill bort och det är nu men det blir snart. Yeah.

Känner mig mest bara ovettig right now so bye for now.


Sjung om studentens...

Lyckliga dar'

Jag har nog fått den roligaste läxan jag haft sen jag började ettan på lågstadiet. Det är nämligen att lära mig min stämma till studentsången. Jag vill ta studenten helst imorgon. Jag vill inte vänta 2 månader! Jag längtar liksom till själva studenten, för jag har ju sagt no idea om vad jag ska göra dagen efter eller resten av året. Inte året efter heller, för den delen.

Nu blir det ett bevvan-avsnitt och därefter blir det sovning.

I'm gonna write you a lovesong.

Jag tycker om att åka utomlands. But who doesn't? Nu är det bara 6 dagar kvar innan jag + massa tjejer släpar ner en massa resväskor till navet. Och med det menar jag såklart att vi då ska kliva på bussen som mitt i natten skall ta oss till Arlanda, för om 7 dagar går planet till Gran canaria! Det gillas. Så med andra ord kan man säga att jag om en vecka förhoppningsvis sitter nere vid poolen och dricker en sex on the beach eller liknande. En bra sak är att min lärare i svenska inte skällde ut mig på noter för att jag missar nationella, vilket jag hade oroat mig för. Hon tyckte däremot att jag "självklart skulle åka och att det verkligen var roligt för mig!".

Gatufesten lär bojkottas i år. Jo jag vet, jag säger det varje år. Men i år har jag plus några till STORslagna planer på gång och därför måste vi vara rädda om våran ekonomi, för alla vet ju att allt här i världen kostar pengar. Hade jag inte haft den här planen (som förövrigt redan är klappad och klar) så hade jag istället sagt att jag inte skulle ha bojkottat gatufesten i år. Så det så.

Nu ska jag se Bevvan och sen ska jag ta en powernap. Fast det kanske vore bra att få i sig någon form utav middag också.

På senare. återkomst. (Jag hade förmodligen tänkt skriva "På återseende", men istället skrev jag så och då tyckte jag det lät roligt så det får stå kvar). Nörd.

Cabaret!

Glömde nämna igår att vi vare och såg musikal/teatern Cabaret, den var fantastisk!

Sitter på skolan nu, trött och illamående. Har precis haft prov - det gick sämst. Seriöst så orkar jag inte med skolan längre, jag har ingen självdisciplin alls and that sucks. Väldigt dålig timing att tappa gnistan nu när det är som viktigast. Dessutom missar jag svenska nationella skrivning á 5 timmar samma dag jag åker utrikes. Har hört att det inte heller finns något omprovstillfälle. Dålig timing där också. Ångest, sömnlöshet, illamående och stress - bara förnamnet. Hur fan ska detta sluta? Just nu vill jag bara försvinna för ett litet tag.

Imorse ville jag även mörda väckarklockan när den ringde. Jag snoozade för kung och fosterland, men när klockan stod på 7 och det bara var en halvtimme innan vi skulle åka, hade jag inget annat val än att kliva upp. Jag och Natalie stannade på Statoil och tankade och införskaffade oss bensin och kaffe, i hopp om att bli pigg. Jag blev inte det iaf. Skjutsade sedan bror till höglundaskolan. Det var lättare när man var yngre och gick på högstadiet, man insåg det bara inte.

Ordbajs, ordbajs, ordbajs...



Livet på landet...

är underbart!

Ja, som ni redan vet har jag och Natalie bosatt oss på Björkön, åtminstonde tills imorgon. Idag när vi rullade in på gården såg vi att min faders bil stod parkerad. What?! Han kommer ju hem imorgon, trodde vi. Nåväl, vi bestämde oss ändå för att stanna och det tycker vi båda att vi gjorde rätt i. Det har hänt mycket ikväll!

När vi kom ut hit käkade vi middag och sen kollade vi ett avsnitt av Bevvan - we like it very much. Därefter bestämde vi oss för att vara lite hurtiga, så vi gick ut och promenerade. Jävligt långt vart det också. Vi var väl ute i en sådär 2 timmar åtminstonde = bra gjort av oss. När vi kom hem var vi rädda att vi hade förbrännt fett så vi gjorde i ordning varma mackor och surrade med fadern ett tag. Nu har vi bosatt oss i sängen igen. Vi fick äran att bo i pappas rum en natt till - trots att han kommit hem. Jag tippar på att det blir ett x antal Bevvan-avsnitt innan vi säger godnatt.

En annan sak som har "hänt" är att vår (min & natalies) dröm ser ut att come true! Kanske. Jag kommer inte att berätta vad det är. Kanske gör jag det när allt är helt klart, eller så visar det sig någon gång framöver. För vissa ska det hållas hemligt iaf. DET KOMMER ATT BLI SÅ JÄVLA ROLIGT!

Hej.

Godnatters.

Nu slår vi på det 3:e avsnittet av Bevvan och there after är det time for sleep för mig och Nats. Egentligen vankas sovmorgon fram till 12:45 imorgon, men pga vissa omständigheter blir fallet inte så. Vi måste lämna björkön runt 08:50, yeack.

Godnatters, som sagt.

Jag och sambon.

Jag har åldrats. Jag förstår inte varför Natalie skriker av riktig rädsla varje gång hon ser mig nu för tiden. Undra hur länge hon pallar att bo med mig denna gång alltså. Personligen gillar jag det jag ser i spegeln.

image10

<- Jag - Natalie ->

Fnizz.





Projektarbete.

Orkade inte blogga nåt mer igår. Låg och såg på Bevvan fram till 01:30 inatt ungefär. Tyckte inte det gjorde något eftersom jag ändåså började kl 12:45 idag, trodde jag iaf. Det visade ju sig att vi skulle redovisa våra projektarbeten idag. Så istället för att kliva upp klockan 11 blev det till att kliva upp klockan 7.

Redovisningen av alla projekt tog äckligt lång tid och jag hade träsmak i röven, big time. Vårat projekt var ju, ehm, kul att redovisa? Tur att folk skrattade med oss och inte åt oss iaf. Ha-ha. Dessutom har min kamera pajjat = dokumentationen gick inte att visa upp. Kasst.

Är på björkön idag också, med Natalie denna gång. Pappa har rest bort så vi är här och gottar oss för oss själva. Jag hade tänkt slå på Bevvan snart och eventuellt blir det lite jacuzzi-bad sedan, skönt.

Dagens citat
Jag - Ja, men jag har sånna där Forte-alvedon!
Natalie - Jaha, men är det inte dom som väger typ 500 gram?!
Jag - Nej, men 1 gram däremot.

Och...

Brorsan - Farmor! Jag måste äta snabbt för sen ska jag leka med Jesper.
Farmor - Ja, men varför så bråttom? Ni har ju hela kvällen på er.
Brorsan - Ja, men Jesper ska göra läxor snart!
Farmor - Jaha, när hade du tänkt göra dina läxor?
Brorsan - Öhm... På torsdag!

På återseende.

Trassel.

Jag har försökt uppdatera bloggen ett flertal gånger denna afton, utan vidare framsteg. Får väl se om det ens går att publicera detta inlägg.

Nu ska jag gotta mig med några Beverly Hills 90210 avsnitt.

Oaktiv.

Har varit lite oaktiv de senaste dagarna här i bloggen. Har ingen speciell ursäkt faktiskt.

Har nyss kommit hem, har varit ute och kört lite bil bara. Jag och Annalena alltså. Med andra ord har det varit en lugn kväll och det känns skönt. Ska nämligen befinna mig i kyrkans hus imorgon 10:30 för genrep innan vi ska uppträda mellan 13-15. Och nej jag är inte religiös för att jag sjunger en massa jocks i kyrkan, kan lätt misstolkas. Grejen är den att vår körledare jobbar för kyrkan bland annat och hon fixar så att vi får möjligheten att uppträda, vilket vi gladeligen gör. Så imorgon är det alltså dags att uppträda igen. Sista gången innan vi far utrikes. Jag längtar!

Har egentligen en massa saker jag skulle vilja skriva av mig. Men just nu är jag verkligen dödens trött och det resulterar inte helt otippat i att jag ska gå och lägga mig och sussa nu. Det får bli imorgon istället, såvida jag orkar.

Här är en bild på mitt "nya" hår. En väldigt kass sådan. Man ser inte hur det ser ut där bak, men där är det iaf mycket kortare än fram. En dålig sak är att jag inte kan få till det så bra som Kate fick till det, men så är det väl alltid när man blivit stylad hos frisörer? Det gör mig frustrerad iaf.

image9

Godnatt, så länge.

Paralinopungetese.

Parlino, reklamen ni vet.

Talet
gick bra, även fast jag nästan var på väg att börja kaskadspy innan jag gick upp. Mitt tal slutade på 4 minuter och 36 sekunder för att vara exakt, och det är ju bra. Känns äckligt skönt att det är över nu. En dålig sak är att vi har nationella skrivningen i svenska b, samma dag som jag åker till Gran canaria. Jag har inte vågat säga rakt ut till min lärare att jag ska åka, för jag har onda aningar om att hon kanske halshugger mig på plats. Jag frågade nämligen igår vad som händer om man är "sjuk" när skrivningen är, och till svar fick jag: "Sjuk och sjuk! Då ska man ha över 40 graders feber eller ha kraftig magsjuka för att få stanna hemma". Låter ju rimligt, eller? Då frågade jag att OM man verkligen är så sjuk då, vad händer då? "Ja, inte vet jag. Jag tror man måste ha läkarintyg!". Hallå? Ska jag gå till läkaren för att jag spytt ett par gånger och be om läkarintyg? Dagens samhälle.

Just nu har jag en håltimme på 3 timmar innan sista lektionen. Dock överväger jag starkt att skippa den. Dumt, jag vet. Men vi har ändå bara vokalensemble där vi ska sjunga en låt som heter Chili con carne och det tror jag nästan att jag klarar mig utan. Därför sitter nu jag och natalie på mitt rum och slappar, ICKE att förglömma min älskade kissemiss som pussar mig på armen i skrivande stund.

Hörs.

I don't fear the night.

Sådärja, det tog inte sån tid med talet. Men jag måste erkänna att jag gruvar mig rejält för att stå där vid talstolen och ordbajsa i 5 minuter imorgon. Kommer förmodligen börja stamma, säga samma saker 400 gånger och speeda på farten så talet slutar på 1, 50. Sekunder alltså.

Nu ska jag nog ta och säga godnatt. Imorgon gäller det att vara någorlunda pigg, eftersom jag och natalie hade tänkt oss en lite "girls night out" eller "after work", you name it. Det blir middag och några glas vin. Blir ingen sen kväll dock, 08:30 på torsdagmorgon vankas det skola igen.

Så, godnatt.

Nyfrippad och talande sångfågel (?)

Mina första 3 timmar idag spenderade jag i frisörstolen framför Kate som gjorde ett grymt bra jobb med mitt barr. Trots att jag det är väldigt kort så är jag supernöjd! Hon la även i 3 olika färger i mitt hår så nu är det mer guldblondt och naturligt, i like.

Efter jag fått håret kirrat var det gasen i botten till skolan där jag m.fl satt och lyssnade på olika tal. Och imorgon är det min tur att bli lyssnat på, det gillas inte. Dels för att jag inte ens har kommit halvvägs med mitt förbannade jävla tal, dels för att jag inte har en aning om hur jag ska lägga upp allt, och dels för att jag hatar att prata inför människor. Jag ÄR negativ.

Vad har mer hänt idag då? Jo, jag har sjungit i 4 långa timmar med kören. Vi ska nämligen uppträda på lördag och det innebär en massa övande innan. Rösten är kvaddad just nu men det är sånt man får ta inom musikbranchen, host host. Om 14 dagar exakt bär det iväg till Gran canaria för våran del, woho!

Dags att skriva talhelvetet. Hör ni inget mer av mig har jag förmodligen flippat ur totalt och slagit sönder datorn eller så. Fast det vore ju rätt dumt att göra det med tanke på att datorn är alldeles ny. Hörs.

Your song.

Nu mina vänner är det nog dags att slå sig till ro. Och med det menar jag inte gå och dö, utan lägga mig och sova. Har på känn att jag inte kommer somna inom de närmsta 2 timmarna, men ett försök är det nog värt. Kl 9 imorgonbitti ska jag stå utanför John bauers dörrar och vänta på att bli insläppt till förvandlingen. Spännande.

På återhörande!

Det hänger på håret.

Jag skrev inte mycket på det där talet. Jag fick hjärnsläpp och gav upp, helt och hållet. Vi får väl hålla tummarna för att jag lyckats samla på mig fler hjärnceller tills imorgon, då är det ju sista chansen. På tal om imorgon. Jag ska få vara hårmodell hos Kate på John bauer, great! Mitt hår behöver verkligen få lära sig att veta hut. Just nu ser det grönjävligt ut, inte grönjävligt som i grönt, utan i överlag.

Sitter och ser på American Idol nu, och något mer har jag inte på hjärtat at this moment.

Måsten hit och dit.

Godkväll!
Det vore i rättans tid att sätta mig ner och börja skriva på det där talet som jag ska framföra på onsdag(!) Det enda jag har klart för mig är vad jag ska prata om, men inte hur jag ska lägga upp allt. Jag har verkligen ingen energi eller självdiciplin just nu.

Förrut vart jag bjuden på en romantisk middag för 3 hos ewe och lillwille. Spaghetti och köttfärsås stod på menyn och det var delicious. Mer än det har jag inte åstadkommit denna afton.

Skriva tal, var det ja.

Åkerspöke.

Jag ser förjävlig ut. I brist på annat frågade jag Natalie för en stund sedan om hon ville se min snygga nuna i webcameran som sitter inbyggd i min flashiga dator (Ha-ha) och det ville hon! Fyfan, jag ser verkligen ut som ett gammalt åkerspöke. Håret lever sitt eget liv och ansiktet, ja, det är rött efter solningen. Min "outfit" är det ingen ordning på och jag ser helt enkelt förjävla hemsk ut. Men man kan ju inte alltid ligga på topp, hm.

Jag har fortfarande inte hämtat ett glas vatten. Vågade fan inte när jag smög förbi köket förrut och såg att dörren till pappa och mariannes rum stod på glänt. Inte för att någonting egentligen kan hända, mer än att dom kanske vaknar och drar en suck och det borde väl inte göra mig till en sämre människa?

Ja, ni som kan räkna ut att 1 + 1 = 2 borde ju kunna räkna ut på en skala ungefär hur tråkigt jag har nu.

Godnatt.

Nostalgi.

Nu sitter jag i mitt gamla flickrum här på björkön och enbart stirrar. Har precis avverkat alla nya aveny-avsnitt vilket resulterar i en evig väntan tills de nästa 3 kommer ut, om en vecka.

De andra i huset har redan sagt godnatt medans jag sitter här och är pigg som en lärka. Ingenting finns det att göra heller. Mina planer är att gå på toa och kissa och därefter ta mig ett glas vatten, men vad kan det ta? 3 minuter max. Ett alternativ är ju att gräva i kylskåpet i hopp om att hitta något gott, men då är ju grejen den att köket ligger precis vid pappas och mariannes sovrum = dom kommer att vakna och fråga om jag är en tjockis som äter mitt i nätterna. Jag är fan inte ens sugen på nåt.

Underhåll mig.

I won't let the sun go down on me.

Afton!
Sedan sist har jag varit och solat, duschat och sett på ett Andra aveny avsnitt. Solariumet var stekhett, bokstavligt talat. Ja, jag vet att det ska vara varmt i ett solarium, men fan inte såhär varmt. Jag pallade inte 20 minuter som jag vanligtvis brukar sola, så jag fick kliva ur efter 15 heta minuter. Det kändes som att ryggen och stjärten skulle brinna upp. När jag sedan ställer mig upp och ska göra rent solariumet så upptäcker jag till min förvåning att det är som en slags spricka precis där det var som varmast. Alltså måste det ha varit det som förstörde allt. Fyfan, jag blev bitter.

Nåväl, nu sitter jag och gnagar på "thai-crackers" som jag hittade på ÖB häromdagen. Inte lika goda som dom riktiga hederliga naturchipsen inte. Dom här är liksom b-aktiga och inte lika kryddiga. Nej huva ligen, dom skall aldrig mer inhandlas.

Tack för maten.

... Den var god. Hälften spydde, resten dog.

Riktigt så illa var det kanske inte. Det var faktiskt jättegott och nu är jag mätt på magen. Nu har jag ingenting speciellt på tapeten faktiskt. Känner mig lite hatisk just för tillfället. Ingen aning om varför.

Jag sitter och längtar till klockan slår 20 så jag kan få titta på mitt älskade Andra avenyn. Och äntligen ska jag få se det på en dator som inte laggar apa, nämligen min nya lilla skönhet. Dessutom ser jag även fram emot att sova inatt, jag känner mig lite trött såhär efter middagen.

Nu ska jag försöka skriva en ny CV så det blir någon ordning på vardagen efter studden.

Later.

I'm back.

Efter nästan ett dygns uppehåll är jag tillbaka på bloggbanan igen.

Som ni vet åkte jag in till stan igår för att se film med några ur es2. Så slutade dock inte det hela. Hon vi skulle vara hos jobbade sent så vi bestämde oss för att ta filmen en annan dag. Istället tog jag och Johanna ett varsitt glas rött medans vi umgicks med några grabbar. Jag kan inte säga att jag festade igår, eftersom det var väldigt väldigt lugnt. Dessutom har inte de där glasen jag tog igår påverkat min dag. Och med det menar jag att jag inte är bakfull eller seg, eller överhuvudtaget något alls som kan ha påverkats av alkoholen. Det vart ingen krog eller liknande, utan bara hemmamys.

Idag har inte mycket hänt. Kom tillbaka till björkön för någon timme sedan och här blir jag nog över natten. Har precis flyttat in till mitt gamla "flickrum" här inne i huset. Det är nämligen lite för kallt att sova ute i friggen these days, det gör man bara på sommaren enligt mig. Så ikväll myser jag på där inne med mitt superman-påslakan och spindelmannen-örngott.

Nu är det dags för en så kallad familjemiddag.

Civilisation.

Nu beger jag mig in till staden och civilisationen minsann. Jag återkommer väl på småtimmarna inatt och berättar hur min förhoppningsvis händelserika kväll har varit.

Take care!

Birstacity.

Det vart lite utsvävningar ändå. Jag och pappa släppte av brodern i stan och därefter åka vi ut till birsta. Käkade lunch inkl. äppelpaj med vaniljsås gjorde vi bland annat, gott var det minsann och fetare kände man sig efteråt. Jag inhandlade inte något speciellt, rättare sagt nada.

Fick nyss ett samtal av Johanna som frågade om jag fortfarande var på filmkvällen som skall äga rum denna afton. Sure bob sa jag. Det ryktas även om en fest som eventuellt ska besökas. Mig kvittar det dock eftersom jag måste köra bil. Anledning till detta är för att jag ska tillbaka hit (läs: björkön) senare ikväll och hit går minsann inga bussar eller skjutser under 500 lappen. Buss går kl 07 samt 16 på vardagar, endast. Men jag trivs här, trots allt.

Nu ska jag dra fram snabeldraken (läs: dammsugaren) och suga upp diverse damm som har förökat sig i vardagsrummet och köket.

Oteknisk.

Jag kanske är den mest otekniska personen i hela världen, vem vet? Min nya dator och jag har inte riktigt funnit varandra än. Med det menar jag alltså att det är mycket finesser som jag ännu inte räknat ut vad de betyder. Tid, mina vänner, tid är vad jag behöver.

Har iaf lyckats åstadkomma en dusch, det var skönt. Nu ska jag bara orka sminka mig och fixa håret så jag ser ut som en människa igen. Jag har faktiskt en förmåga att se ut som crap när jag är "ostylad". Enligt mig själv åtminstonde. Säkerligen enligt många andra också. Ja, min nya mailadress är "[email protected]".

Imorgon byter jag troligtvis tillbaka till mitt vanliga nummer igen, ni vet det där 073072... numret. Har nämligen fått hem det nu, men har inte tagit mig tid att ordna upp det. Jag är lat, jag vet.

Now what?

Grått väder.

Titt! Idag när man får sova hur länge man vill så kan man bara sova till 10. Igårmorse (fredag) skulle jag kliva upp ofrivilligt klockan 10 och det tog emot utav bara h-vete. Skumt.

Vädret ser ut att vara grått idag. Det ogillas. Sitter här i mina allra mjukaste mjukiskläder och bara stirrar rakt in i skärmen. Känns som att fantasin inte heller är på topp idag. En sak som borde göras är duscha. Håret känns lite halvt svinto-aktigt efter all hårspray jag dränkte det i igår. Jag tyckte det var viktigt att ni fick veta det också.

Ser inte ut att bli någon stan-repa idag heller. Min bror smider planer på att träffa sin kompis och pappa ska ta moppen(!) till huset i bredsand för att hämta sin bil som han valde att lämna där igår när han tog en bärs, då eftersom jag agerade chaufför.

Om ni undrar vad "huset i bredsand" är så kan jag ju ta och förklara det. Jag har ju faktiskt nämnt det några gånger. Det är nämligen så att min pappa och hans nya kvinna ska flytta ihop. Dom har alltså köpt en kåk tillsammans i bredsand. Den håller på att renoveras just nu och därför är vi där lite då och då och tittar till allt. Jag kommer att ha mitt "rum" nere på källarvåningen och det gillas. Där nere finns nämligen både bastu, solarium och bubbelpool som jag kommer att utnyttja flitigt...

Jaha, vad ska jag göra idag nu då?


Nya läptåppen.

image8

Redan trött?

Det är fredag, klockan är snart 00:30 och jag är redan trött? Ja, iofs låter det väl rätt logiskt att vara trött den här tiden, men hur kommer det sig att jag aldrig är trött den här tiden på vanliga dagar? Detta gör mig le.

Imorgon är det lördag (eller ja, egentligen idag), men det hade ni smarta jävlar förmodligen redan räknat ut. Tanken är väl att dra en repa på stan med min bror, igen. Men vi får la se hur det slutar med den planen. Känner jag både min far och min bror rätt så kan nya saker dyka upp hela tiden. Kvällen är planerad att spendera med några ifrån es2 klassen eftersom vi ska göra en mini-musikal i kursen musik för dans & teater. Vi har valt att göra grease för att göra det så enkelt som möjligt. Ja och för att komma till saken så ska vi alltså se den filmen och välja ut lite repliker osv.

Nu har jag inget mer på hjärtat så jag tror vi säger godnatt här. Godnatt.


Solstorm.

God afton!
På eftermiddagen for jag som sagt till min bror och far. Vart dock inget käkande på en gång så jag och brorsan for ut till birstacity och spenderade lite slantar. Jag införskaffade mig äntligen en ny laptop. Det fick bli en Packard Bell ifrån SIBA. Riktigt bra pris var det också för en sån snygg modell (enligt mig). Brodern han köpte sig en jacka och något i spelväg. Vi tog oss en fika när vi ändå var på g. Det vart en citron-marängpaj för min del, men jag måste nog påstå att den var alldeles för söt för min smak. Hualigen.

Efter shoppingrundan for vi ut till bredsand igen, där pappa var och donade med huset. Därefter for vi tillslut och käkade. Nu ligger pappa och sover, medans jag och simon sitter och tittar på Solstorm. Har hört att den filmen ska vara riktigt bra. Har inte hängt med riktigt så jag antar att det blir till att se filmen en gång till imorgon eller så. En bra sak med filmen är ju att Mikael Persbrandt är med och det gillas skarpt av mig. Ja, jag tycker han är het även om han är 100 år äldre än mig.

Känns riktigt skönt att bara ta det lugnt ikväll. Har redan fått några samtal ifrån några fyllhundar och jag tänker inte lida med dem och deras fyllsjuka imorgon. He-he-he.

Känner jag mig själv rätt blir jag vaken några timmar till, så än blir ni inte av med mig.


Friday, i'm in love.

Nu är den efterlängtade fredagen här. Har dock inga storslagna planer för helgen som är värda att nämna. Ska alldeles strax brumma ut till min far & bror och därefter ska vi iväg och käka något. Även kvällen ser ut att spenderas med dem. Med andra ord blir det lugnt och det lär behövas. Dock kan jag inte neka att jag är sugen på att gå ut, men det får bli en annan gång. Mitt mål är ju att vara nykter tills vi far till gran canaria. Hur det går lär visa sig. Jag är ju trots allt en partyprinsessa om jag ska vara helt ärlig.

Nu är det dags att bege sig, eftersom min far ringde och sa att de väntade på mig. Stressad? Nejdå.

Hörs senare!

Tusen tack!

Först och främst måste jag ju självklart tacka Anna (http://annasaraolsson.blogg.se/) för hjälpen med bloggdesignen! Tack så hemskt mycket! Jag är supernöjd! Riktigt fräsch och vårig/somrig, inte sant allihopa? Nu ska här bloggas minsann!

Nu däremot, är det godnatt.

Har ännu inte skallat kudden, men nu är det nog läge för det. Har en lång dag imorgon. På en fredag? Det borde fan vara lagstiftat att inte få gå länge i skolan på fredagar! Fredagar är längsta dagen på hela veckan för min del.

Efter skolan överväger jag att besöka solariumet eftersom jag helst vill undvika att bli förväxlad med ett lik. Det är också en sak som gör mig less, ja inte för att jag vanligtvis brukar bli förväxlad med lik, men nu pratar jag om solarium. I januari någon gång bodde jag nästan i solariumet om det är tillåtet att överdriva. Saken hör till att jag var brun efter många solningar. Jag hade plågats ett x antal gånger i den där kremeringstunnan och tillslut nådde jag upp till den ultimata brännan. Vad händer? - Jo, färgen sitter där i kanske 1 vecka. Max 2. Men jag ger inte upp, nu har jag påbörjat min bli-brun-innan-studenten-procedur och jag ska fan se till så att färgen sitter kvar där, åtminstode tills dagen efter studenten. Och nu får ju jag även lov att skryta med att jag ska till gran canaria i slutet av april. Och håller inte färgen därifrån, ja då är det inte meningen att jag ska vara brun.

Och på tal om studenten, så fick vi våra studentmössar i tisdags.


Hi, my name is Johnny Cash!

Denna låt nöter jag på gitarr just nu, min gitarrlärare tyckte nämligen jag skulle göra det. Den låter kanske hur simpel som helst, men för mig som bara spelat närmare 1 år, får ett utbrott när det är något nytt jag ska lära mig och jag inte sätter det på en gång. Har länge övat på mitt fingerspel och det börjar sitta fint nu. Nu är ska jag alltså lära mig att spela med flera fingrar på flera strängar samtidigt. Lite svårt att förklara men, jaja. Slit den med hälsan.



Ska vi säga godnatt?

Jag tror bestämt att det är dags att skalla kudden snart. Har varit dödstrött hela dagen och därför köpte jag mig en halv mugg (ja, i sånna där automater fylls alltid bara halva) kaffe tidigare idag, och det skulle inte förvåna mig om den muggen påverkar min natts sömn. Igår drack jag 2 koppar och det gjorde mig sömnslös inatt, helt sinnes. Förstår mig inte på folk som dricker kaffe till kvällsfikat eller vad det nu kan vara, kan de verkligen sova då på natten? Samma sak med folk som tar en powernap i flera timmar. Sover jag mer än 20 minuter på eftermiddagen är det kört. Är det mig det är fel på eller?


En helt ny människa.

Sedär! Efter en dusch vart jag pigg nog att skriva blogg minsann. Mitt mål är ju faktiskt att hamna på "mest aktiva" - listan och att bli sveriges nästa blondinbella. Jag menar, borde det vara något problem för en medelmåttig svensson som i stort sätt lever på studiebidraget, åtminstonde 2 månader till, för efter det är jag ju arbetslös..? Nej, skämt åsido. Mitt mål är (faktiskt) inte att bli sveriges största blogg. Jag är helt enkelt bara här och kladdar eftersom jag inte har förmågan att åstadkomma något annat på min lediga tid.

Bara så att ni vet shoppar jag inte ofta, knäpper sällan kort, har inga barn att visa, inte heller någon chihuahua-valp att stoltsera med, så vi kan redan nu konstatera att min blogg inte kommer att vara lika fräsig som alla andras. Men vad gör det mina vänner? Det är ju bara coolt att sticka ut lite. Eller hur? Tihi.

Japp, men det var väl allt kl 20:31. Återkommer.

Börja om från början!

- Börja om på nytt.

Hoj!
Som ni kan se har jag återigen skaffat mig en blogg. Det var väl inte otippat, eller hur? Orkar dock inte skriva något just nu, eftersom jag känner mig lite smått ointressant för tillfället. Förmodligen kommer inte bloggen fortsättningsvis att vara intressant, men det är väl så ni minns mig? He-he. Jag återkommer eventuellt senare denna afton!

Och jo, förrästen! Som ni ser är inte den nuvarande "designen" något att hänga i julgranen, så därför undrar jag om någon villig själ med skills, som mot förmodan redan har hittat hit känner sig manad att hjälpa mig med en? Jag själv har inga som helst skills på den fronten minsann. Tack på förhand. 

RSS 2.0